Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους στη γαλλική γλώσσα να εμβαθύνουν στον πολιτισμό, την ιστορία και τις γλωσσικές τους γνώσεις.

Γλωσσική Εμπειρία και Εκπαίδευση στα Γαλλικα

Μέσα από μαθήματα γαλλικής γλώσσας και πρακτικές ασκήσεις, οι σπουδαστές μπορούν να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και να επεκτείνουν το λεξιλόγιό τους στον τομέα της διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

Ιστορία και Πολιτισμός

Το Παρίσι είναι γεμάτο ιστορία και πολιτισμό, και οι σπουδαστές μπορούν να ανακαλύψουν το παρελθόν της πόλης μέσα από επισκέψεις σε σημαντικά μνημεία. Από το μεγαλείο του Λούβρου με τα εκθέματα τέχνης που εκπροσωπούν διάφορες εποχές, μέχρι την καταπληκτική αρχιτεκτονική του Πύργου του Άιφελ, οι επισκέψεις αυτές προσφέρουν μια συναρπαστική ευκαιρία για μάθηση και έμπνευση.

Μέσα από την επίσκεψη στην πόλη, οι σπουδαστές μπορούν να εμπλακούν με τη γαλλική κουλτούρα και να κατανοήσουν καλύτερα την ιστορία και την εξέλιξή της.

Γαλλική Γαστρονομία

Η γαλλική κουζίνα αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του πολιτισμού της Γαλλίας και μια επίσκεψη στο Παρίσι είναι η τέλεια ευκαιρία για τους σπουδαστές να δοκιμάσουν αυθεντικά γαλλικά πιάτα. Μέσα από επισκέψεις σε αγορές, εστιατόρια και αρτοποιεία, μπορούν να γνωρίσουν την ποικιλία των γαστρονομικών απολαύσεων που προσφέρει η πόλη.

Αθλητισμός και Υγεία

Το Παρίσι, ως προορισμός των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι γεμάτο από αθλητικά στάδια, γυμναστήρια και πάρκα όπου οι αθλητές ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Μια επίσκεψη σε αυτά τα μέρη μπορεί να εμπνεύσει τους σπουδαστές να ασχοληθούν περισσότερο με τον αθλητισμό και την υγιεινή διαβίωση.

Επικοινωνία και Πολυπολιτισμικότητα

Η συμμετοχή σε διεθνείς συναντήσεις και εκδηλώσεις που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, ενισχύοντας έτσι την κατανόησή τους για την πολυπολιτισμικότητα.

Μια επίσκεψη στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας, προσφέροντας μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους σπουδαστές για πολλά χρόνια.

Συνοψίζοντας, η επίσκεψη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη. Μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει γλωσσική άσκηση, πολιτιστική εξοικείωση και αναπτυξιακή εμπειρία, οι σπουδαστές μας βυθίζονται σε έναν κόσμο γεμάτο γνώση, έμπνευση και κατανόηση.

Τι προσφέρει το κέντρο μας στην εκπαίδευση των Γαλλικών Online για Ενήλικες

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Τζανέτος εγκαινιάζουμε καλοκαιρινά τμήματα Γαλλικών Online για Ενήλικες με έναρξη μαθημάτων στις 11 Ιουνίου 2024.

Τμήματα Γαλλικών online για Ενήλικες A1 – C1

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και έχουν διάρκεια 11 μήνες ξεκινώντας από το μηδέν.

Έναρξη Μαθημάτων 11 Ιουνίου – Τμήματα ολιγομελή και ατομικά

Τι Προσφέρουμε

Η πολύχρονη εμπειρία του κέντρου μας στο χ΄ρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ενηλίκων, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τα

 1. Εγγύηση Σπουδών 100%
 2. Υποτροφία 2ης Ξένης Γλώσσς για όλους
 3. Έκπτωση 25% στα Δίδακτρα
 4. Προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων
 5. Κάλυψη – αναπλήρωση όλων των μαθημάτων.
 6. Εξασφάλιση χρόνου προγραμματισμού μαθημάτων.
 7. Είσοδος στην πλατφόρμα εκπαίδευσης για επαναλήψεις.
 8. Ηλεκτρονικός πίνακας και αποστολή των σημειώσεων μέσω E-mail.
 9. Εξειδικευμένη τεχνολογία, εστιασμένη στα διαδικτυακά μαθήματα.
 10. Επικοινωνία με τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου.
 11. Καθηγητές εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως ενηλίκων.

Καλέστε τώρα για ενημέρωση σχετικά με τα καλοκαιρινά τμήματα Γαλλικών Ενηλίκων online στο 210 3304 535

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.