Νέα Χειμερινά Τμήματα Γαλλικών Online για Ενήλικες

Νέα Χειμερινά τμήματα Γαλλικών online για Ενήλικες. Έναρξη 7 Φεβρουαρίου 2024

20 Χρόνια συνεργασίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος ανακοινώνει την έναρξη των νέων χειμερινών τμημάτων Γαλλικών Online για ενήλικες.

Με την ανάπτυξη των τεχνολογιών και την αυξημένη ζήτηση για ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης, το κέντρο προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα Γαλλικών προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενηλίκων.

Τα νέα τμήματα προορίζονται για όσους επιθυμούν να μάθουν ή να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στη γαλλική γλώσσα, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους. Είτε είστε αρχάριος είτε έχετε ήδη κάποια βασική εξοικείωση με τα Γαλλικά, τα προγράμματα σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν εξατομικευμένη και αποτελεσματική εκμάθηση.

Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι και καταρτισμένοι στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας. Επικεντρώνονται στη δημιουργία φιλικού και καλαίσθητου περιβάλλοντος διδασκαλίας που ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή των σπουδαστών. Με τη χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων και πόρων, τα μαθήματα σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις γλωσσικές ανάγκες και τις επιδιώξεις κάθε σπουδαστή.

Νέα χειμερινά τμήματα Γαλλικών Online για ενήλικες.  Έναρξη 7/2/2024

Τα χειμερινά τμήματα ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου 2024 με Live διαδικτυακό μάθημα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:30-22:00.  Το τμήμα αφορά αρχάριους σπουδαστές που θέλουν να πιστοποιηθούν με πιστοποίηση Β2 σε εννέα μήνες. 

Με τη δυνατότητα πρόσβασης από οποιοδήποτε μέρος με σύνδεση στο διαδίκτυο, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς την ανάγκη να μετακινηθούν φυσικά στο κέντρο.

Επιπλέον, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος προσφέρει ειδικά πακέτα τιμών για την εγγραφή σε περισσότερα από ένα τμήμα, προκειμένου να ενισχυθεί η εκμάθηση και η εξέλιξη των σπουδαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, ακόμα και για άλλα τμήματα προχωρημένων σπουδαστών Α2 και Γ1-Γ2 δείτε ΕΔΩ

Εξασφαλίστε τη θέση σας στα νέα τμήματα Γαλλικών Online και επενδύστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη μέσα από τη μαγεία της γαλλικής γλώσσας.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.