7 Λόγοι για να μάθετε Γερμανικά Online

γερμανικα online για ενηλικες

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, πολλοί είναι εκείνοι που στο άκουσμα της γερμανικής γλώσσας θεωρούν ότι εκ των πραγμάτων είναι διαφορετική και ίσως δυσκολότερη από την Αγγλική γλώσσα ή τις κλασσικές λατινογενείς γλώσσες (Ιταλικά ,Ισπανικά, Γαλλικά)

Όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ισχύει.  Η πρώτη εντύπωση ακούγεται έτσι γιατί είναι μια γλώσσα που αποτελείται από λέξεις  μακρόσυρτες  που ενσωματώνουν  πολλά σύμφωνα . Κατά συνέπεια στα αυτιά μας ακούγεται κάπως ταχιά γιατί σίγουρα της λείπει  η μουσικότητα και ο ρυθμός.

Παρόλα αυτά  η Γερμανική γλώσσα δεν είναι δύσκολη στο να τη μάθεις. Σε αντίθεση με τα Αγγλικά για παράδειγμα, διαβάζεις ότι ακριβώς βλέπεις άρα, στο να τη γράφεις σωστά είναι εύκολο.

Στο κομμάτι της γραμματικής ταιριάζουν στη λογική της Ελληνικής γλώσσας καθώς οι Γερμανοί χρησιμοποιούν γένη, πτώσεις ,προθέσεις και έχουν ξεκάθαρους κανόνες για τη χρήση των χρόνων του ρήματος.

Πως θα έρθετε σε επαφή με τη Γερμανική γλώσσα;

  • Διαβάστε γερμανικά sites
  • Εξασκηθείτε με βιβλία εργασίας εκμάθησης γερμανικών, βιβλία λεξιλογίου και οδηγούς γραμματικής
  • Χρησιμοποιήστε εφαρμογές εκμάθησης γερμανικών
  • Φτιάξτε flashcards
  • Φυσικά, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε γερμανικά και να το κάνετε λίγο πιο εύκολο για τον εαυτό σας είναι να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα γερμανικών.

Γιατί μαθήματα Γερμανικών Online;

Δείτε παρακάτω 7 βασικούς λόγους!

7 Λ¨ογοι γιατί να μάθεις Γερμανικά Online | Τζανέτος Κέντρο Ξένων Γλωσσών

1. Ενισχύστε το βιογραφικό σας

Αν έχετε σκοπό να καταθέσετε βιογραφικό σε Γερμανική εταιρεία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, τότε είναι απαραίτητη η γνώση της γερμανικής γλώσσας. Θεωρείτε ιδιαίτερο προσόν η άμεση συνεννόηση με την μητρική τους γλώσσα.  Είναι ένα asset το οποίο θα ανεβάσει το βιογραφικό σας στις πρώτες θέσεις πρόσληψης. Στην Γερμανία υπάρχει ανάγκη για πλήθος επιστημονικών ειδικοτήτων και η καλή γνώση της γλώσσας (επίπεδο Β1-Β2) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση άδειας παραμονής και εργασίας.

Ανταλλαγές Φοιτητών – Σπουδές στη Γερμανία

2. Ευκαιρίες Εκπαιδευτικής Ανταλλαγής

Είναι πλέον γνωστό  ότι στη Γερμανία εδρεύουν ορισμένα από τα πιο διάσημα Πανεπιστήμια στον κόσμο. Η Γερμανία βρίσκεται στην Τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης,  με τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων φοιτητών.  Το Βερολίνο δε, είναι πρώτο στις προτιμήσεις ως η καλύτερη πόλη για σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η πολιτιστική πλευρά της Γερμανίας

3. Ο πολιτισμός

Ποιον να  πρωτοσκεφτείς  και ποιον να πρωτοαναφέρεις, Γκαίτε, Κάφκα, Πόλκε, Μπετόβεν, Μπαχ και πόσοι άλλοι των μεγάλων συνθετών συγγραφέων και όχι μόνο βρίσκονται μέσα στην πολιτιστική κουλτούρα της Γερμανίας.

Η βασική συσχέτιση της εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας με την πολιτιστική πλευρά της Γερμανίας είναι ότι μπορείς να κατανοήσεις  καλύτερα τα γραπτά ή ακουστικά κομμάτια εφόσον γνωρίζεις  τη γλώσσα.  Αλλά και να διαβάσεις πρωτότυπα κείμενα χωρίς την παρέμβαση μεταφραστή που ίσως κάποιες φορές αλλάξει και το νόημα των κειμένων.

4. Το κέντρο της καινοτομίας

Λέγεται, ότι η Γερμανία είναι η χώρα των εφευρετών αν και στις ημέρες μας τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτητα φωτός και πολλές από τις σύγχρονες καινοτομίες ανήκουν πλέον είτε στο μακρινό ή κοντινό παρελθόν, είτε σε πολλά και διαφορετικά κράτη, παρόλα αυτά η Γερμανία τείνει να είναι στις πρώτες θέσεις.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να ακολουθήσετε το δρόμο της καινοτομίας τότε η εκμάθηση των γερμανικών αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και εκεί θα είναι η μία πλευρά της έρευνας σας ή της υλοποίησης της ιδέας σας.

Ταξίδια σε χώρες που ομιλούν Γερμανικά

5. Ταξίδια στις χώρες που ομιλούν Γερμανικά

Αν είστε οι τύποι που τους αρέσουν ταξίδια, τότε σκεφτείτε ότι τα γερμανικά είναι  ευρέως ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρώπη. Εάν σχεδιάζετε λοιπόν ένα ταξίδι στην Ευρώπη τότε υπολογίστε ότι η γνώση της Γερμανικής γλώσσας είναι χρησιμότατη καθώς υπάρχουν αρκετές χώρες που την ομιλούν( Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν)

130.000.000 άνθρωποι μιλούν γερμανικά είναι η πλέον διαδεδομένη γλώσσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό δεν αλλάζει. Τέλος σημειώστε ότι η Γερμανική ομιλείτε σε 42 κράτη σε όλο το κόσμο.

Οπότε είναι καιρός να το δείτε σε βάθος!

6. Ο Εγκέφαλος θέλει τα… γερμανικά του.

Ενώ τα γερμανικά μπορεί να λέγεται ότι είναι δύσκολο να τα μάθεις, από την άλλη είναι μία συνεχής άσκηση για τον εγκέφαλο. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ενισχύει τις γνωστικές σας ικανότητες και οξύνει το μυαλό μας. 

7. Ανοίγει την πόρτα σε άλλες ξένες γλώσσες

Η εκμάθηση των Γερμανικών απαιτεί την ανάπτυξη μεθοδολογίας.  Η ανάπτυξη της μεθοδολογίας αυτή είναι η πόρτα που θα σας ανοίξει για την εύκολη εκμάθηση πολλών ξένων γλωσσών, χωρίς ιδιαίτερη κούραση.

Εκμάθηση Γερμανικών online για Ενήλικες
Εκμάθηση Γερμανικών, μια έξυπνη επιλογή

Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας είναι μια έξυπνη επιλογή

Δεν θα σας πάρει πολύ για να μάθετε να μιλάτε γερμανικά . Στην πραγματικότητα, οκτώ μήνες με εντατικά μαθήματα μπορείτε να αποκτήσετε αρκετή ευχέρεια στη γερμανική γλώσσα από επίπεδο Α1 σε επίπεδο Β1, επίπεδο ικανό να σας καλύπτει στην καθημερινότητά σας στις συναναστροφές σας ακόμα και στο χώρο εργασίας.

Ποικιλία Πόρων και Εργαλείων

Τα διαδικτυακά μαθήματα προσφέρουν πλούσια ποικιλία πόρων και εκπαιδευτικών εργαλείων. Από παιχνίδια και πολυμέσα μέχρι δια δραστικές ασκήσεις, οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό που ενισχύει τη μάθηση και καθιστά τα μαθήματα πιο ενδιαφέροντα.

Συνοψίζοντας, η εκμάθηση γερμανικών μέσω διαδικτύου για ενήλικες προσφέρει ευελιξία, ατομική προσαρμογή και ποικιλία πόρων, καθιστώντας την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στη γερμανική γλώσσα.

Γιατί γερμανικά στο κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Το βασικό στοιχείο είναι η εμπειρία των καθηγητών του κέντρου μας.  Εμπειρία τόσο στην φυσική όσο και στην online αίθουσα. Προσπαθούμε να διαθέτουμε πάντα τους καλύτερους καθηγητές έτσι ώστε η μεταδοτικότητα αλλά και η συνεργασία με τους σπουδαστές μας να βρίσκονται στο βέλτιστο σημείο.

Όλοι οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι της Γερμανικής Φιλολογίας, ειδικευμένοι στην εκπαίδευση ενηλίκων με πολλές επιτυχίες σε εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο κάθε ενήλικος σπουδαστής είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις και οι ώρες διδασκαλίας προσαρμόζονται ανάλογα.

Το σημείο όμως που μας ξεχωρίζει είναι οι συνεχείς επιτυχίες των σπουδαστών μας που φτάνουν και στο 100%.

Ευελιξία στο Χρόνο και τον Τόπο

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής εκμάθησης γερμανικών για ενήλικες στο κέντρο μας, είναι η ευελιξία ως προς το πότε και πού θα παρακολουθήσετε τα μαθήματα. Ανεξαρτήτως του ωραρίου εργασίας ή των υποχρεώσεων, μπορείτε να συμμετέχετε σε μαθήματα από την άνεση του σπιτιού σας Τα τμήματά μας είναι πρωινά, απογευματινά ή βραδινά. Επίσης υπάρχουν συχνές ενάρξεις νέων τμημάτων καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους ενήλικες να ενσωματώσουν την εκμάθηση γερμανικών στο ήδη πιεσμένο πρόγραμμά τους με σχετική ευκολία.

Γερμανικά online – τι είναι η Online εκπαίδευση;

Τέλος να ορίσουμε τι σημαίνει online αίθουσα

Στο κέντρο μας Online αίθουσα σημαίνει ότι ο καθηγητής είναι στην αίθουσα και όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως βρίσκονται  στο χώρο τους.  Τώρα θα σας φαίνεται περίεργη η επισήμανση αυτή αλλά δεν είναι και τόσο.

Στο κέντρο μας το online μάθημα γίνεται εξ ολοκλήρου σε online αίθουσα, με αυτό το τρόπο οι καθηγητές μας είναι επικεντρωμένοι στους Online σπουδαστές χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από ταυτόχρονα ερωτήματα της φυσικής αίθουσας. Διότι το  υβριδικό μάθημα (πάντρεμα φυσικής αίθουσας και online μαθήματος δίνει σαφέστατο προβάδισμα γνώσης σε αυτόν που παρακολουθεί δια ζώσης όπως είναι φυσικό).

Φυσικά εδώ να αναφέρουμε ότι τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή και διαμορφωμένα με βάση το επίπεδο, ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα σωστή διαστρωμάτωση και ομοιογένεια του τμήματος.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα Γερμανικών Online δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 210 3304 535.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.