ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ στο κέντρο ξένων γλωσσών Τζανέτος

 

Κάνε κράτηση στο

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ


Κάνε την εγγραφή σου τώρα και παρακολούθησε μαθήματα Αγγλικών
διά ζώσης η Online από έμπειρους καθηγητές με προσιτά δίδακτρα!

Και μαζί Υποτροφία β΄ ξένης γλώσσας

ή

50%  έκπτωση στο πρόγραμμα πιστοποίησης Η/Υ για ΑΣΕΠ Intermediate A!!!


 

Ευέλικτα ωράρια πρωί-απόγευμα-βράδυ σε ολιγομελή τμήματα.

Εκπτώσεις διδάκτρων & Υποτροφία Β’ ξένης γλώσσας.

Για την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ β’ ξένης γλώσσας μπορείτε να ανατρέξετε εδώ


 

Εμπιστεύεστε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ γιατί:

  • Τα τμήματά μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των φοιτητών. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζουμε τις ώρες διδασκαλίας στο δικό σας πρόγραμμα σπουδών, τόσο κατά την περίοδο του εξαμήνου, όσο και κατά την εξεταστική περίοδο.
  • Τα τμήματά μας είναι 6-8 ατόμων. Τα μικρά και ευέλικτα τμήματα επιτρέπουν ταχύτερη και σε βάθος εκμάθηση της ξένης γλώσσας.
  • Απολαμβάνετε προνόμια.
  • Οι καθηγητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μας θα βρίσκονται κοντά σας, για να σας συμβουλέψουν σε κάθε βήμα της εκπαίδευσής σας.

Ως φοιτητής (ανεξαρτήτου σχολής) σίγουρα θα γνωρίζετε ότι για την ολοκλήρωση της προπτυχιακής και μεταπτυχιακής σας εργασία, θα χρειαστεί να κάνετε μια εκτεταμένη έρευνα της βιβλιογραφίας για τα θέματα/τομείς, που σας ενδιαφέρουν.

Σε αυτήν σας την αναζήτηση η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας θα είναι αρωγός, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας επιστημονικής βιβλιογραφίας είναι στην αγγλική γλώσσα. Δείτε εδώ σχετικές πληροφορίες για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και την αναγνώρισή τους από τους φορείες.

 


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη  φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ  και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


 

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε το μεταπτυχιακό σε κάποιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο του εξωτερικού ή σκοπεύετε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα Erasmus+ απαραίτητη είναι η αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Επιπρόσθετα, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, όπως τα αγγλικά, θα σας ωφελήσει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, τόσο στην εύρεση εργασίας όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική εξέλιξή σας, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των επαγγελματικών ευκαιριών που θα σας δοθούν μελλοντικά.

Τέλος, η γνώση μιας ξένης γλώσσας σας βοηθάει να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς, να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης άλλων λαών, τις συνήθειές τους και τα έθιμά τους.

Αν στο παρελθόν έχετε ταξιδέψει σε άλλες χώρες στις διακοπές, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πόσο χρήσιμη αποδεικνύεται η γνώση μιας ξένης γλώσσας, προπάντων της αγγλικής, μιας γλώσσας, η οποία ομιλείται από εκατομμύρια ανθρώπους ως δεύτερη γλώσσα.

Αν πάλι έχετε φίλους από το εξωτερικό ή στο εξωτερικό, μπορεί να έχετε ήδη βρει το κύριο κίνητρό σας για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Τα ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ είναι μια εξειδίκευση που το κέντρο μας την έχει καιρό τώρα.  Χιλιάδες φοιτητές έχουν φοιτήσει σε εμάς.

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Erasmus+

ERASMUS+ ονομάζεται το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό για τη χρονική περίοδο 2014-2020. Βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2014.

Αντικατέστησε τα προγράμματα της Ε.Ε όπως το πρόγραμμα “Δια Βίου Μάθηση – Erasmus”, το “Leonardo da Vinci”, το “Comenius”, το “Grundtvig” και το “Tempus”.

Τα 28 κράτη-μέλη της Ε.Ε. μπορούν να συμμετέσουν σε όλες τις δράσεις του ERASMUS+ καθώς επίσης και χώρες όπως η Νορβηγία, η Ισλανδία, το Λίχτενσταϊν και υποψήφιες προς ένταξη στην Ε.Ε. χώρες: Τουρκία, Π.Γ.Δ.Μ.

“Δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων στο χώρο μας, με μεγάλη έκπτωση για φοιτητές, και ανέργους, καθώς και κλειστών group 3-5 ατόμων σύμφωνα με το διαθέσιμο χρόνο των σπουδαστών μας.”


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


Δείτε από την λίστα αναλυτικά τα τμήματα Αγγλικών ενηλίκων ανάλογα με το επίπεδο:

Δείτε επίσης ΕΔΩ τις υποτροφίες μας, επίσης ΕΔΩ την Εγγύηση σπουδών – 2η ευκαιρία που δίνουμε στους σπουδαστές μας!

Back to top