Γρήγορο Πτυχίο Γερμανικών Online

Γρήγορο πτυχίο γερμανικών online

Γρήγορο Πτυχίο Γερμανικών Online & για Εργασία στην Γερμανία

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τρόπους να αποκτήσουν πτυχίο Γερμανικών online.  Άλλοι να αποκτήσουν ένα Γερμανικό πτυχίο για εργασία στη Γερμανία και άλλοι να βγάλουν ένα γρήγορο πτυχίο Γερμανικών online για να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να το εντάξουν στο βιογραφικό τους.

Επόμενο λοιπόν είναι να γεννηθούν αμέσως τα ποιο κάτω ερωτήματα

 • Ποιο είναι όμως το ποιο γρήγορο πτυχίο Γερμανικών Online που μπορεί κάποιος να αποκτήσει;
 • Ποιο είναι εκείνο το πρόγραμμα που μπορεί σε γρήγορο χρονικό διάστημα να δώσει τα εφόδια που χρειάζεται ένας σπουδαστής ώστε να μετέχει στις εξετάσεις;
 • Ποιο είναι εκείνο το πρόγραμμα και εν τέλει το γερμανικό πτυχίο που θα δώσει ώθηση για να βρει κάποιος δουλειά στη Γερμανία;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντώνται σε αυτό το άρθρο.

 

Στο κέντρο μας θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αποκτήσετε Γερμανικό Πτυχίο σε γρήγορο χρόνο και μάλιστα με την διαδικασία των Online μαθημάτων.

 

Με την υποστήριξη των άριστων καθηγητών μας και την σύγχρονη μεθοδολογία μας, μπορείτε να εξελίξετε τις γνώσεις σας στη Γερμανική γλώσσα με εντυπωσιακή ταχύτητα.

Γρήγορο πτυχίο γερμανικών online | Γερμανικό πτυχίο για εργασία στη Γερμανία online

Τι προσφέρει το πρόγραμμα μαθημάτων εκμάθησης Γερμανικών για Ενήλικες Online

Το πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών Online για ενήλικες που αναφερόμαστε προσφέρει εξειδικευμένη προετοιμασία μόλις 8 μηνών.

Με το πέρας της προετοιμασίας δηλαδή θα είστε έτοιμοι να μετέχετε στην διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης και την απόκτηση του ποιο γρήγορου πτυχίου γερμανικών online σε επίπεδο Β1.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι συμμετέχοντες έχουν άμεση αλληλεπίδραση με τον καθηγητή

Μπορούν, να συμμετέχουν στο μάθημα και να διατυπώσουν ζωντανά (live) τις απορίες τους, όπως και σε μία κανονική τάξη με φυσική παρουσία όλων των συμμετεχόντων. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι τα τμήματα είναι αποκλειστικά online και όχι μίξη σπουδαστών σε φυσική αίθουσα και online.

 

Μέσω εξειδικευμένης τεχνολογίας, οι σπουδαστές παρακολουθούν ζωντανά τον πίνακα του καθηγητή και τις σημειώσεις του, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία.

Το πρόγραμμα σπουδών μας online, είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ενηλίκων, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Πρωτοπορούμε συνδυάζοντας τις πιο έγκριτες εκδόσεις για την εκμάθηση Γερμανικών για Ενήλικες, με προγράμματα σπουδών ειδικά μελετημένα για μαθήματα εξ αποστάσεως.

Εγγύηση Σπουδών

Ο σπουδαστής από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του μαθαίνει Γερμανικά με εγγύηση απόκτησης αναγνωρισμένου πτυχίου 100%!

Είτε θέλετε λοιπόν, να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας ικανότητες για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να συμμετέχετε σε προγράμματα σπουδών Γερμανόφωνων Πανεπιστημίων, το πρόγραμμα προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχετε τη δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο Β1.

Η πιστοποίηση αυτή θα ενισχύσει το βιογραφικό τις και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες στην εργασία και τις σπουδές.

Γερμανικό πτυχίο για εργασία στη Γερμανία

Η εξειδικευμένη προετοιμασία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχετε στις εξετάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση εργασίας στη Γερμανία.

Γερμανικά online για ενήλικες, τα προγράμματά μας και η μεθοδολογία μας έχουν οδηγήσει τους σπουδαστές μας σε επιτυχίες εξετάσεων πτυχίου έως και 100% έχοντας, με αυτό το τρόπο, αποδείξει την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μας.

Εμπιστευθείτε μας και θα δείτε την πρόοδο σας να γίνεται πραγματικότητα.

Μην χάνετε άλλο χρόνο μπορείτε να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε τα νέα μας τμήματα από όπου και αν βρίσκεστε!

Εάν έχετε αποφασίσει  να μάθετε ταχύτατα γερμανικά και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις και τις τιμές, στα νέα χειμερινά μας τμήματα.

Τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα

 

 

Στην Ελλάδα, τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας για τα Γερμανικά σε επίπεδο B1 είναι τα εξής:

 1. Goethe-Zertifikat B1: Είναι ένα πιστοποιητικό που εκδίδεται από το Goethe-Institut, τον οργανισμό που προωθεί τη γερμανική γλώσσα και τον πολιτισμό. Το Goethe-Zertifikat B1 αναγνωρίζεται διεθνώς από το δημόσιο καθώς και από τον ιδιωτικό τομέα και θεωρείται αξιόπιστο πιστοποιητικό για την απόδειξη των γνώσεων σε επίπεδο B1.

Εννοείται ότι στο επίπεδο Β2 αναγνωρίζεται και από τον ΑΣΕΠ για μοριοδότηση.

 

 1. ÖSD-Zertifikat B1: Το ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) είναι ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για τη γερμανική γλώσσα, το οποίο εκδίδεται από το Αυστριακό Πολιτιστικό Φόρουμ. Το πιστοποιητικό ÖSD-Zertifikat B1 αναγνωρίζεται διεθνώς από το δημόσιο καθώς και από τον ιδιωτικό τομέα και θεωρείται αξιόπιστο πιστοποιητικό για την απόδειξη των γνώσεων σε επίπεδο B1.

Εννοείται ότι στο επίπεδο Β2 αναγνωρίζεται και από τον ΑΣΕΠ για μοριοδότηση.

Πτυχίο γερμανικής γλώσσας online - Goethe

Γρήγορο Πτυχίο Γερμανικών Online - Goethe-Zertifikat B1

Η εξέταση Goethe-Zertifikat B1 αποτελείται από τις ενότητες Κατανόηση γραπτού λόγου, Κατανόηση προφορικού λόγου, Παραγωγή γραπτού λόγου και Παραγωγή προφορικού λόγου (όπου η εξέταση γίνεται σε ζευγάρια μαθητών. Πρόκειται για μια αξιολόγιση κοινή σε όλο τον κόσμο.
 
Μια σημαντική καινοτομία της συγκεκριμένης πιστοποίησης είναι ότι οι  εξεταζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε επιμέρους ενότητητες αν θέλουν.
 
Η εξέταση αυτή σχεδιάσθηκε από κοινού από το Goethe-Institut, το Πανεπιστήμιο του Freiburg στην Ελβετία και το ÖSD. Διεξάγεται σε όλο τον κόσμο με την ονομασία Goethe-Zertifikat B1 και ÖSD-Zertifikat B1.
 

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Διαβάζετε αναρτήσεις σε site, άρθρα από εφημερίδες, αγγελίες κτλ. Είστε σε θέση να κατανοήσετε τις βασικές πληροφορίες, σημαντικές λεπτομέρειες, καθώς επίσης θέσεις και απόψεις.

Διάρκεια: 65 λεπτά

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Γράφετε προσωπικές και επίσημες (ηλεκτρονικές) επιστολές και διατυπώνετε γραπτά την άποψή σας .

Διάρκεια: 60 λεπτά

 

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Ακούτε ανακοινώσεις, σύντομες διαλέξεις, ανεπίσημες συνομιλίες και συζητήσεις από το ραδιόφωνο. Είστε σε θέση να κατανοήσετε τα κύρια σημεία και σημαντικές λεπτομέρειες.

Διάρκεια: 40 λεπτά

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Λαμβάνουν μέρος 2 μαθητές και συνομιλούν για ένα θέμα που αφορά την καθημερινή ζωή π.χ. τις σπουδές. Απαντούν σε ερωτήσεις, εκφράζουν την άποψή τους και κάνουν προτάσεις.

Διάρκεια: περίπου 15 λεπτά

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η εξέταση Goethe-Zertifikat Β1 απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες.
 
Οι εξετάσεις του Goethe-Institut απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους ανεξάρτητα από συγκεκριμένο όριο ηλικίας ή την κατοχή της γερμανικής υπηκοότητας.

 • Η εξέταση Goethe-Zertifikat Β1 για ενηλίκους συνιστάται για υποψηφίους που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Το Zertifikat B1 απευθύνεται σε υποψηφίους/ες ηλικίας άνω των 18 ετών.

 • Το Zertifikat B1 αποτελείται από τέσσερα μέρη:
 1. την κατανόηση κειμένου (Διάρκεια 65 λεπτά.)
 2. την ακουστική κατανόηση (Διάρκεια 40 λεπτά.)
 3. την παραγωγή γραπτού λόγου (Διάρκεια 60 λεπτά.)
 4. την παραγωγή προφορικού λόγου (Διάρκεια 25 λεπτά.)

Οι υποψήφιοι/ες έχουν την επιλογή να εξεταστούν σε όλα τα μέρη σε μια εξεταστική περίοδο ή σε κάθε μέρος χωριστά.

Πλεονεκτήματα

 • Διεθνής αναγνώριση
 • Αντιστοιχία με τα επίπεδα γλωσσομάθειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες
 • Προσόν στην αγορά εργασίας και την εισαγωγή σε Παν/μια.
 

Για να έχετε άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις στα τμήματα, καθώς και γενικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καλέστε στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε τη φόρμα.  

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.