Γρήγορο Πτυχίο Ιταλικών Online

Γρήγορο Πτυχίο Ιταλικών Online & για ΑΣΕΠ-Μοριοδότηση

Όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται να αποκτήσει Πτυχίο Ιταλικών Online, με την διαδικασία των online μαθημάτων, σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Σε αυτή την περίπτωση, απόκτησης πτυχίου Ιταλικών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, υπάρχουν ερωτήματα που προκαλούνται άμεσα, όπως.:

  1. Ποιο είναι το ποιο γρήγορο πτυχίο ιταλικών online που μπορεί κάποιος να αποκτήσει;
  2. Σε ποιο πρόγραμμα μαθημάτων πρέπει να εγγραφώ για να είναι όσο το δυνατόν ποιο βατό;
  3. Πόσο χρόνο χρειάζεται μέχρι τις εξετάσεις και κυρίως, είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ;

Αυτά και μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν.

Το κέντρο μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αποκτήσετε Ιταλικό Πτυχίο και μάλιστα με την διαδικασία των Online μαθημάτων.

 

Με την υποστήριξη των άριστων καθηγητών μας και την σύγχρονη μεθοδολογία μας, μπορείτε να εξελίξετε τις γνώσεις σας στη Ιταλική γλώσσα με εντυπωσιακή ταχύτητα.

Γρήγορο πτυχίο Ιταλικών online | Πτυχίο Ιταλικών για ασεπ-μοριοδοτηση online

Τι προσφέρει το πρόγραμμα εκμάθησης Ιταλικών για Ενήλικες Online

Το πρόγραμμα εκμάθησης Ιταλικών Online για ενήλικες που αναφερόμαστε προσφέρει εξειδικευμένη προετοιμασία μόλις 8 μηνών.

Με το πέρας της 8μηνης προετοιμασίας θα είστε έτοιμοι να μετέχετε στην διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης και την απόκτηση του ποιο γρήγορου πτυχίου ιταλικών online.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι συμμετέχοντες έχουν άμεση αλληλεπίδραση με τον καθηγητή. 

Μπορούν, να συμμετέχουν στο μάθημα και να διατυπώσουν τις απορίες τους σε πραγματικό χρόνο, όπως γίνεται και σε μία κανονική τάξη με φυσική παρουσία όλων των συμμετεχόντων.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι τα τμήματα είναι αποκλειστικά online και όχι μίξη σπουδαστών σε φυσική αίθουσα και online.

Μέσω εξειδικευμένης τεχνολογίας, οι μαθητές παρακολουθούν ζωντανά τον πίνακα του καθηγητή και τις σημειώσεις του, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία.

Το πρόγραμμα σπουδών μας online, είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ενηλίκων, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Πρωτοπορούμε συνδυάζοντας τις πιο έγκριτες εκδόσεις για την εκμάθηση Ιταλικών, για Ενήλικες σπουδαστές, με προγράμματα σπουδών ειδικά μελετημένα για μαθήματα εξ αποστάσεως.

Εγγύηση Σπουδών

Ο σπουδαστής από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του μαθαίνει Ιταλικά με εγγύηση απόκτησης αναγνωρισμένου πτυχίου 100%!

Είτε θέλετε λοιπόν, να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας ικανότητες για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να συμμετέχετε σε προγράμματα σπουδών Ιταλικών Πανεπιστημίων, το πρόγραμμά προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχετε τη δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο CELI 3 ή PLIDA.

Η πιστοποίηση αυτή θα ενισχύσει το βιογραφικό τις και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες στην εργασία και τις σπουδές.

Πτυχίο Ιταλικών για ΑΣΕΠ-Μοριοδότηση Online

Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας κατάλληλα για να μετέχουν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ εξασφαλίζοντας έτσι την ανάλογη μοριοδότηση που χρειάζεται. 

Η εξειδικευμένη προετοιμασία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχετε στις εξετάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση εργασίας στο δημόσιο τομέα.

Ιταλικά online για ενήλικες, επιτυχία 100% στις Εξετάσεις Μαρτίου 2023 στα τμήματα CELI 3

Εμπιστευθείτε μας και θα δείτε την πρόοδο σας να γίνεται πραγματικότητα.

Μην χάνετε άλλο χρόνο όπου και αν βρίσκεστε!

Εάν έχετε αποφασίσει  να μάθετε ταχύτατα ιταλικά και να αποκτήσετε νέες γλωσσικές δεξιότητες επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις στα νέα χειμερινά μας τμήματα  και ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην Ιταλική γλώσσα.

Τα πτυχία Ιταλικών που μπορείτε να αποκτήσετε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα

Γρήγορο πτυχίο Ιταλικών CELI 3 (B2 επίπεδο)

Αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2, όπως το Lower στα αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί τη καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας.

– Αναγνωρίζεται από το δημόσιο (ΑΣΕΠ) και τον ιδιωτικό τομέα ως καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας.

– Εξετάσεις δύο φορές το χρόνο, Ιούνιο και Νοέμβριο

 

Ενότητες του CELI 3

Το CELI 3 αποτελείται από 5 ενότητες

 

ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΣΧΕΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ (%)

Κατανόηση γραπτών κειμένων

-συνδυασμοί

-multiple choice

-σύντομες

Απαντήσεις

– 1 έκθεση (από

τις 2 προτεινόμενες)

– 1 γράμμα (από

τα 3 προτεινόμενα)

2 ώρες και 15 λεπτά

20

Παραγωγή γραπτών κειμένων

20

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ 10 λεπτών

Γλωσσική ικανότητα

– συμπλήρωση

– ανακατασκευή

κειμένων

45 λεπτά

10

Κατανόηση προφορικών κειμένων

-συνδυασμοί

– multiple choice

25 λεπτά

20

Προφορική εξέταση

συζήτηση

15 λεπτά

30

Η κατανόηση και η παραγωγή γραπτών κειμένων περιλαμβάνονται στο ίδιο φυλλάδιο.

 

Ενότητες CELI 3

Ι. Φυλλάδιο

Κατανόηση και παραγωγή γραπτών κειμένων

Κατανόηση: Αποτελείται από 4 μέρη. Η θεματολογία των κειμένων αφορά στην καθημερινή ζωή: εφημερίδες, νέα από sites ή περιοδικά ποικίλης ύλης. Ο υποψήφιος θα πρέπει να βρίσκεται σε θέση να αναγνωρίσει το νόημα των κειμένων καθώς και επιμέρους πληροφορίες. Επιπλέον θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω της σύνθεσης και επεξεργασίας.

Παραγωγή: Ο υποψήφιος θα πρέπει να γράψει δύο κείμενα από 80 έως 180 λέξεις.

 

ΊΙ. Φυλλάδιο

Γλωσσική Ικανότητα

Εδώ ο υποψήφιος συμπληρώνει κενά με η λέξη που λείπει αλλάζει τις φράσεις έτσι ώστε να αποδοθεί το σωστό νόημα.

 

III. Φυλλάδιο

Κατανόηση προφορικών κειμένων

Ο υποψήφιος ακούει δυο μαγνητοφωνημένα κείμενα: θα πρέπει να κατανοεί τα βασικά σημεία και να αντλεί λεπτομερείς πληροφορίες.

Προφορική εξέταση

Ο υποψήφιος αξιολογείται από δύο εξεταστές. Θα πρέπει να εκφράζεται με σχετική άνεση. Ή εξέταση ξεκινάει με ένα εισαγωγικό μέρος στο οποίο ο υποψήφιος απαντάει σε ερωτήσεις για τον ίδιο.

Έπειτα θα πρέπει να περιγράψει μια φωτογραφία και να διηγηθεί το περιεχόμενο ενός σύντομου κειμένου από εφημερίδες ή περιοδικά της επικαιρότητας. Το υλικό βάσει του οποίου αναπτύσσεται η εξέταση, παρέχεται στον υποψήφιο 10 λεπτά νωρίτερα.

Γρήγορο πτυχίο Ιταλικών online | PLIDA | Πτυχίο Ιταλικών για ασεπ-μοριοδοτηση online

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PLIDA B2 ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Η πιστοποίηση PLIDA επιπέδου B2 αναφέρεται στην ιταλική γλώσσα και διαμορφώνεται από τον φορέα που ασχολείται με την εκμάθηση και την αξιολόγηση της ιταλικής ως ξένης γλώσσας. Ο φορέας αξιολόγησης της πιστοποίησης PLIDA είναι το Dante Alighieri Society.

Η αναγνωρισιμότητα της πιστοποίησης Plida είναι καθολική στη χώρα μας. Αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ καθώς και από την αγορά εργασίας και αποτελεί ένα χρήσιμο εφόδιο για τους κατόχους του.

Η εξέταση για την πιστοποίηση Plida (Β2) γίνεται στην Ελλάδα δυο φορές το χρόνο κάθε Ιούνιο και Νοέμβριο.

Σχετικά με τη δομή ,η εξέταση περιλαμβάνει γραπτή και προφορική δοκιμασία. Συγκεκριμένα εξετάζεται η κατανόηση προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και η παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου.

Κάθε ενότητα δίνει 30 πόντους και για την απόκτηση της πιστοποίησης χρειάζονται τουλάχιστον 18/30 σωστές απαντήσεις σε κάθε ενότητα. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής περάσει τη βάση μόνο στη μια ενότητα τότε την κρατάει και δίνει ξανά τις υπόλοιπες.

 

1η ενότητα: Comprensione orale: 50 λεπτά διάρκεια , 4 μέρη ,και 18 συνολικά ερωτήσεις. Προσοχή : Η βαθμολογία εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας κάθε ερώτησης. Κάποιες ερωτήσεις είναι πιο δύσκολες από άλλες και ο εξεταζόμενος μαθητής κερδίζει περισσότερους πόντους από αυτές.

2 η ενότητα: Compren:sione di Lettura: 70 λεπτά διάρκεια 4 μέρη με συνολικά 15 ερωτήσεις. Η βαθμολογία εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας κάθε ερώτησης. Κάποιες ερωτήσεις είναι πιο δύσκολες από άλλες και ο εξεταζόμενος μαθητής κερδίζει περισσότερους πόντους από αυτές.

3 η ενότητα: Produzione Scritta: Επιλογή από 2 θέματα 160 έως 200 λέξεων.

4 η ενότητα: Produzione Orale: Διάρκεια 15 λεπτά με αλληλεπίδραση στο διάλογο μεταξύ 2 μαθητών μεταξύ τους καθώς και διάλογος μαθητών εξεταστή. Επίσης ο κάθε μαθητής έχει και κομμάτι μονόλογου που προετοιμάζει επιτόπου αφού έχει αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες από λίστα που του έχει δοθεί.

 

Τέλος χρήσιμο είναι να αναφέρουμε ότι στη συγκεκριμένη πιστοποίηση γλωσσομάθειας δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία και απ ευθείας εξέταση Γραμματικής. Η απόδειξη γνώσης της Γραμματικής και του συντακτικού γίνεται με έμμεσο τρόπο μέσα από τις εκθέσεις

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.