ΕΜΕΙΣ

Future-students-banner-1a

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Εγγύηση για σίγουρη επιτυχία!

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών μας, που βασίζονται στην ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ALTE, το ισχυρό επιτελείο ξένων και Ελλήνων καθηγητών σε όλες τις γλώσσες, οι πρωτοποριακές τεχνικές μάθησης και η εξειδίκευση στον κόσμο των γλωσσών και του πολιτισμού συνθέτουν το προφίλ του εκπαιδευτηρίου μας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ στοχεύει στη λειτουργική γνώση της γλώσσας, την επικοινωνία, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση και τη δια βίου κατοχύρωσή της.

Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών για ξένους πραγματοποιείται από υψηλού επιπέδου team Ελλήνων και ξένων καθηγητών, σε ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ για την εξασφάλιση της σωστής αφομοίωσης.

Οι έμπειροι διευθυντές σπουδών, τα ταχύρρυθμα προγράμματα για κέρδος χρόνου και χρημάτων, η διαρκής γραμματειακή υποστήριξη, οι επιτυχίες στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και τέλος οι παροχές μας είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν καταστήσει το εκπαιδευτήριό μας ως την πρώτη επιλογή ανάμεσα σε σπουδαστές – φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Με συνεχή,δημιουργική και ποιοτική παρουσία από το 2000 μέχρι σήμερα,έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές , εργαζομένους καθώς και δεκάδες εταιρίες.

Το έτος 2004 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος εισέρχεται στο χώρο της πληροφορικής, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το φορέα πιστοποίησης ECDL και VELLUM HELLAS θέτοντας τις βάσεις για μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση,που αφορά τους ενηλίκους σπουδαστές στην προσπάθεια για επαγγελματική αποκατάσταση.

Με φιλοσοφία σχεδιασμού που βασίζεται στην ευρεία βιβλιογραφία των εκπαιδευτικών μας,τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και με μεθοδολογία κατάλληλη για τις ανάγκες του ενηλίκου σπουδαστή διαμορφώνουμε τις προυποθέσεις για την επαγγελματική πρόοδο των σπουδαστών μας στο παρόν και το μέλλον.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Ελένη Μαργέλη

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Άννα Βλαχάκη

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Elenh Kolokytha

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Zemperi Kostantina

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields