ΕΜΕΙΣ

Future-students-banner-1a

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Εγγύηση για σίγουρη επιτυχία!

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών μας, που βασίζονται στην ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ALTE, το ισχυρό επιτελείο ξένων και Ελλήνων καθηγητών σε όλες τις γλώσσες, οι πρωτοποριακές τεχνικές μάθησης και η εξειδίκευση στον κόσμο των γλωσσών και του πολιτισμού συνθέτουν το προφίλ του εκπαιδευτηρίου μας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ στοχεύει στη λειτουργική γνώση της γλώσσας, την επικοινωνία, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση και τη δια βίου κατοχύρωσή της.

Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών για ξένους πραγματοποιείται από υψηλού επιπέδου team Ελλήνων και ξένων καθηγητών, σε ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ για την εξασφάλιση της σωστής αφομοίωσης.

Οι έμπειροι διευθυντές σπουδών, τα ταχύρρυθμα προγράμματα για κέρδος χρόνου και χρημάτων, η διαρκής γραμματειακή υποστήριξη, οι επιτυχίες στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και τέλος οι παροχές μας είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν καταστήσει το εκπαιδευτήριό μας ως την πρώτη επιλογή ανάμεσα σε σπουδαστές – φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Με συνεχή,δημιουργική και ποιοτική παρουσία από το 2000 μέχρι σήμερα,έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές , εργαζομένους καθώς και δεκάδες εταιρίες.

Το έτος 2004 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος εισέρχεται στο χώρο της πληροφορικής, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το φορέα πιστοποίησης ECDL και VELLUM HELLAS θέτοντας τις βάσεις για μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση,που αφορά τους ενηλίκους σπουδαστές στην προσπάθεια για επαγγελματική αποκατάσταση.

Με φιλοσοφία σχεδιασμού που βασίζεται στην ευρεία βιβλιογραφία των εκπαιδευτικών μας,τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και με μεθοδολογία κατάλληλη για τις ανάγκες του ενηλίκου σπουδαστή διαμορφώνουμε τις προυποθέσεις για την επαγγελματική πρόοδο των σπουδαστών μας στο παρόν και το μέλλον.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.