TMHMATA LOWER FAST TRACK ΓΙΑ ΑΣΕΠ

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣΣΕ 32 ΩΡΕΣ!

& ΑΠΟ 320,00 €!

Από το 2000  το κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ προσφέρει προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες με ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το  98%  γρήγορα και οικονομικά!

Τα προγράμματα Αγγλικών LOWER FAST TRACK στο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟΣ  απευθύνονται σε ενηλίκους που  ζητούν πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου B2 για το ΔΗΜΟΣΙΟ , το ERASMUS, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους, τον ΑΣΕΠ ή για προσωπικούς λόγους!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LOWER ΕΝΗΛΙΚΩΝ FAST TRACK

Ολοκληρωμένη προετοιμασία για όλα τα exam skills με έμφαση στην ολική επανάληψη της γραμματικής, στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου καθώς και στην εξάσκηση του προφορικού και γραπτού λόγου

Το πρόγραμμα αποτελείται από 32 ώρες μαθήματος με καθηγητή στην τάξη καθώς και από MOCK TESTS για την απόκτηση εμπειρίας εξετάσεων.

 •  Κόστος διδάκτρων 320,00 ευρώ με προεξόφληση.
 • Εκπαιδευτικό υλικό Δωρεάν.
 • Εξέταστρα από 150,00 ευρώ ανάλογα με το test επιλογής.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ LOWER FAST TRACK

Αγγλικά Για ΑΣΕΠ Online σε 2 ΜήνεςTo συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές που έπιασαν score στο on line Lower placement test 65% plus.

Το test κατάταξης έχει διαβαθμισμένο δείκτη δυσκολίας, που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε επακριβώς τις πραγματικές δεξιότητες των σπουδαστών και τον βαθμό ετοιμότητάς τους, έτσι ώστε  να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις τους και με την βοήθειά μας να πάρουν την πιστοποίηση ή αλλιώς να επιλέξουν ένα πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας βλ. LOWER για ενήλικες

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το κλειδί της διαδικασίας είναι το διαβαθμισμένης δυσκολίας  on line Lower placement test , που αρχικά συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος σπουδαστής και διορθώνουν οι καθηγητές του κέντρου μας.

Σε δεύτερο επίπεδο ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail τους σπουδαστές για τα αποτελέσματα τους και τους παραθέτουμε τις επιλογές τους. Με score 65% και πάνω το πρόγραμμα Lower FAST TRACK  είναι το καταλληλότερο, γιατί θα μας δώσει το πιστοποιητικό άμεσα και οικονομικά. Αντιθέτως με ένα score κάτω από 55% ο σπουδαστής χρειάζεται χρόνο για περισσότερη αφομοίωση στα βασικά μέρη του test (grammar-reading) και άρα το πρόγραμμα των 8 μηνών LOWER για ενήλικες είναι η πιο σίγουρη επιλογή.

 

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 • 32 ώρες με καθηγητή σε τάξη
 • 2 μήνες παρακολούθηση
 • 4 ώρες την εβδομάδα σε ολιγομελή τμήματα
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

 

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

 • Νέα τμήματα κάθε μήνα!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ                                                                     

Οι πιστοποιήσεις που προτείνουμε, ανάλογα με την εξεταστική περίοδο που επιθυμεί να δώσει ο σπουδαστής και τις  δεξιότητες του, είναι οι εξής:

 •    TOEIC  δείτε εδώ
 •    LanguageCert B2 δείτε εδώ
 •    NOCN B2 δείτε εδώ
 •    TIE δείτε εδώ

Τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν έχουν ημερομηνία λήξεως, είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και  συνδυαστικά προσφέρονται για εξετάσεις συνεχώς.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

1ο ΒΗΜΑ:  Συμπληρώστε το Δωρεάν on line Lower placement test βλ. εδώ

2ο ΒΗΜΑ:   Κλείνετε ραντεβού για προσωπική ενημέρωση από καθηγητή μας.

3ο ΒΗΜΑ:  Εγγραφή στο κέντρο μας ή τηλεφωνικώς στο 210-3304535 ή μέσω e- mail στο [email protected].

 

TMHMATA PROFICIENCY FAST TRACK ΓΙΑ ΑΣΕΠ

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣΣΕ 32 ΩΡΕΣ!

& ΑΠΟ  320,00 €!

Από το 2000  το κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ προσφέρει προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες με ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το  98%  γρήγορα και οικονομικά!

Τα προγράμματα Αγγλικών PROFICIENCY FAST TRACK στο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟΣ  απευθύνονται σε ενηλίκους που  ζητούν πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου C2 για το ΔΗΜΟΣΙΟ , το ERASMUS, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους, τον ΑΣΕΠ ή για προσωπικούς λόγους!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PROFICIENCY ΕΝΗΛΙΚΩΝ FAST TRACK

Ολοκληρωμένη προετοιμασία για όλα τα exam skills με έμφαση στην ολική επανάληψη της γραμματικής, στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου καθώς και στην εξάσκηση του προφορικο και γραπτού λόγου. Το πρόγραμμα αποτελείται από 32 ώρες μαθήματος με καθηγητή στην τάξη καθώς και από MOCK TESTS για την απόκτηση εμπειρίας εξετάσεων.

 •  Κόστος διδάκτρων 320,00 ευρώ με προεξόφληση.
 • Εκπαιδευτικό υλικό Δωρεάν.
 • Εξέταστρα από 150,00 ευρώ ανάλογα με το test επιλογής.

Έναρξη τμημάτων Σεπτεμβρίου για τα επίπεδα Γ1-Γ2 PROFICIENCY στις 23-9 & 24-9

 • Tα τμήματα λειτουργούν Online με καθηγητή σε πραγματικό χρόνο ή με Φυσική Παρουσία στις τάξεις μας.
 • Τα τμήματα Σεπτεμβρίου προετοιμάζουν για τις εξετάσεις MICHIGAN PROFICIENCY (ECPE) καθώς και PROFICIENCY LANGUAGE CERT

Τα τμήματα συμβαδίζουν απόλυτα και οι σπουδαστές αν και επιλέγουν το βασικό τους τμήμα μπορούν να παρακολουθήσουν σε όποια ζώνη της ημέρας θέλουν αν προκύψει ανάγκη.

Εκτός από τα προσφερόμενα ωράρια υπάρχει η δυνατότητα για άλλες μέρες ή ώρες. (Μικρότερα group κτλ).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς!

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣΣΕ 32 ΩΡΕΣ!  ΑΠΟ 320,00 €!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ PROFICIENCY FAST TRACK

To συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές που έπιασαν score στο on line Proficiency placement test άνω του 65%.

Το test κατάταξης έχει διαβαθμισμένο δείκτη δυσκολίας, που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε επακριβώς τις πραγματικές δεξιότητες των σπουδαστών και τον βαθμό ετοιμότητάς τους, έτσι ώστε  να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις τους και με την βοήθειά μας να πάρουν την πιστοποίηση. Σε περίπτωση που το τεστ δείξει κάτω από 55%, ο προβλεπόμενος χρόνος μαθημάτων θα πρέπει σίγουρα να αυξηθεί βλ. Michigan proficiency.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το κλειδί της διαδικασίας είναι το διαβαθμισμένης δυσκολίας on line Proficiency placement  που συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος σπουδαστής και διορθώνουν οι καθηγητές του κέντρου μας.

Σε δεύτερο επίπεδο ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail τους σπουδαστές για τα αποτελέσματα τους και τους παραθέτουμε τις επιλογές τους. Με score 65% και πάνω το πρόγραμμα μαθημάτων PROFICIENCY FAST TRΑCK  είναι το καταλληλότερο γιατί θα μας δώσει το πιστοποιητικό άμεσα και οικονομικά. Αντιθέτως με ένα score κάτω από 65% ο σπουδαστής χρειάζεται χρόνο για περισσότερη αφομοίωση στα βασικά μέρη του test (grammar-reading) και άρα το πρόγραμμα των 8 μηνών PROFICIENCY MICHIGAN  είναι η πιο σίγουρη επιλογή.

 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 • 32 ώρες με καθηγητή σε τάξη.
 • 2,5 μήνες παρακολούθηση.
 • 4 ώρες την εβδομάδα σε ολιγομελή τμήματα.
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Νέα τμήματα κάθε μήνα!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ    

Οι πιστοποιήσεις που προτείνουμε, ανάλογα με την εξεταστική περίοδο που επιθυμεί να δώσει ο σπουδαστής και τις  δεξιότητες του, είναι οι εξής:

 • PROFICIENCY LANGUAGE CERT  δείτε εδώ
 • NOCN  δείτε εδώ
 • TOEIC  δείτε εδώ
 • TIE δείτε εδώ

Τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν έχουν ημερομηνία λήξεως, είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και  συνδυαστικά προσφέρονται για εξετάσεις συνεχώς!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

1ο ΒΗΜΑ :  Συμπληρώστε Δωρεάν το on line Proficiency placement test  βλ. εδώ

2ο ΒΗΜΑ:   Kλείνετε συνάντηση για προσωπική ενημέρωση από καθηγητή μας .

3ο ΒΗΜΑ :  Εγγραφή στο κέντρο μας ή τηλεφωνικώς ή μέσω e- mail στο [email protected]

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ  στο κέντρο της Αθήνας εκεί που χτυπά η καρδιά των φοιτητών λίγα μέτρα από την πλατεία Κάνιγγος πολύ κοντά στο Οικονομικό πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ), το Πολυτεχνείο, τη Νομική καθώς και σε πολλά ΙΕΚ-ΚΟΛΛΕΓΙΑ που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης μας.  Η πρόσβαση στην σχολή μας γίνεται με κάθε μέσο (λεωφορεία, τρόλευ, μετρό, ηλεκτρικός κτλ)

—————————————————————————-

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 2ης ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη  φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ  και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

———————————————————————————–

Δείτε από την λίστα αναλυτικά τα τμήματα Αγγλικών ενηλίκων ανάλογα με το επίπεδο:

Δείτε επίσης ΕΔΩ τις υποτροφίες μας, επίσης ΕΔΩ την Εγγύηση σπουδών – 2η ευκαιρία που δίνουμε στους σπουδαστές μας!

Έχετε απορίες; Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.