Μαθήματα Ιταλικών Online – “Italiano per tutti”

Γρήγορο πτυχίο Ιταλικών online | Πτυχίο Ιταλικών για ασεπ-μοριοδοτηση online

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας είναι μια νέα εξερεύνηση στον θαυμαστό κόσμο των λέξεων και των ήχων.  Τα ιταλικά είναι ένα πολύτιμο κόσμημα που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Η επιλογή να μάθετε ιταλικά για ευχαρίστηση αποτελεί μια εξαιρετική πρόκληση που αναμφίβολα θα βελτιώσει τη ζωή σας και το τρόπο σκέψης με ποικίλες και πρωτότυπες εμπειρίες.

Η μελωδική φύση της ιταλικής γλώσσας ξεπερνά τις απλές λέξεις και φράσεις. χρησιμεύει ως πύλη σε έναν πολιτισμό γεμάτο μουσική, τέχνη, λογοτεχνία και κινηματογράφο, παρουσιάζοντας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Ιταλικής κουλτούρας.

Παρακάτω συνοψίζονται ορισμένοι βασικοί λόγοι που κάνουν τα Ιταλικά μια ξεχωριστή γλωσσική εμπειρία.

Ιταλικά - Ρομαντική Μελωδική γλώσσα

Η ιταλική, γνωστή ως μια από τις πιο ρομαντικές γλώσσες του κόσμου, διαθέτει απαλά και μελωδικά φωνητικά που μεταφέρουν αβίαστα συναισθήματα με εξαιρετικά ευχάριστο τρόπο.

Τα ιταλικά online είναι ιδανική γλώσσα για ταξίδι στη χώρα.

Γλώσσα για ταξίδια

Η γνώση της ιταλικής γλώσσας ανοίγει τις πόρτες στην εξερεύνηση της Ιταλίας με μεγαλύτερο επίπεδο ευκολίας και κατανόησης, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση με τους ντόπιους.

Εκεί κανείς μπορεί να αντιληφθεί κοινά σημεία και τρόπο έκφρασης, που ίσως μέχρι τώρα σας διαφεύγει.  Άλλωστε πολλές Ιταλικές λέξεις μπορεί κάποιος να συναντήσει σε τοπικό επίπεδο και στην Χώρα μας.  Δείτε στα Ιόνια Νησιά για παράδειγμα, πόσες λέξεις δεν έχουν παραμείνει στην διάλεκτο των ντόπιων.

ιταλία η χώρα με τον πλούσιο πολιτισμό. Μαθαίνοντας Ιταλικά στο κέντρο Τζανέτος

Ιταλία - Αφθονία Πολιτιστικών Στοιχείων

Η Ιταλία είναι διεθνώς γνωστή για τη γαστρονομία, τη μόδα, την τέχνη και την πλούσια ιστορία της, παρουσιάζοντας μια πληθώρα πόρων για να βουτήξετε ενώ μαθαίνετε ιταλικά.

Όταν ακούτε Ιταλία,  στο μυαλό σας έρχονται αμέσως εικόνες τέχνης, ρομαντισμού, ποίησης, υψηλής αισθητικής. Μιχαήλ Άγγελος, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Λορέντσο Βάλλα και αρκετοί ακόμα άνθρωποι που είναι γνωστοί για το έργο τους έως και σήμερα, δίνοντας μας πολλά χρόνια και διδάσκοντάς μας αυτό το ατέρμονο ταξίδι προς την αισθητική, την τέχνη, την κουλτούρα, τον ρομαντισμό.

Μαθαίνοντας την Ιταλική γλώσσα, αντιλαμβάνεσαι τον πολιτισμό της χώρας

Ιστορικότητα της Ιταλικής Γλώσσας

Γιατί είναι η γλώσσα της χώρας όπου αναπτύχθηκε ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της αρχαιότητας, ο ρωμαϊκός. Και γιατί μας συνδέουν εδώ και χιλιάδες χρόνια στενοί δεσμοί. Ο ρωμαϊκός πολιτισμός στηρίχθηκε και επηρεάστηκε βαθύτατα από τον αρχαίο ελληνικό, τα δε λατινικά δημιουργήθηκαν πάνω σε μια αρχαιοελληνική βάση. 

Η ενασχόληση με την προσωπική εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας προσφέρει μια πολύτιμη απόδραση από τις σκληρές δυσκολίες της καθημερινής ζωής, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει το μυαλό σας και ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Η Ιταλική γλώσσα στην παγκόσμια κοινότητα.

Ιταλική Γλώσσα & Παγκόσμια απήχηση

Η ιταλική γλώσσα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια παγκόσμια κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων με πάθος με τη γλώσσα και τον πολιτισμό, παρέχοντας ευκαιρίες σύνδεσης με ανθρώπους από διάφορες χώρες.

Η Ιταλία αποτελεί την 7η παγκόσμια οικονομική δύναμη Το συγκριτικό πλεονέκτημά της είναι η βιομηχανία, ειδικότερα δε οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που ειδικεύονται σε παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και σχεδίου.

Το Made in Italy παραμένει ως σήμερα εγγύηση ποιότητας και υψηλών στάνταρ.

Συμπέρασμα

Ο προσωπικός χρόνος που αφιερώνεται στην εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας χρησιμεύει ως πολύτιμη απόδραση από τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής, ενεργοποιώντας το μυαλό και καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα.

Το Τμήμα "Italiano per tutti"

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ παρουσιάζει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, το «Italiano per tutti» που έχει σχεδιαστεί για να ταξιδέψει τους συμμετέχοντες στον ιταλικό τρόπο ζωής χωρίς το άγχος της πιστοποίησης.

Αυτό το πρόγραμμα φιλοξενεί όχι μόνο λάτρεις των ταξιδιών και λάτρεις της ιταλικής κουλτούρας, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, το εμπόριο, τη γαστρονομία και άλλα.

Πρόγραμμα Μαθημάτων ιταλικών online για ενήλικες

Το πρόγραμμα που προτείνουμε εξελίσσετε σε απογευματινές online συναντήσεις και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή στις 17:00 για δύο ώρες.  Δίνοντας στους συμμετέχοντες το χρόνο να μελετήσουν με άνεση, αλλά και να εντοπίσουν τις τυχόν απορίες ή κενά τους.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται online σε ζωντανή σύνδεση με τον καθηγητή, όπως ακριβώς θα γινόταν και σε φυσική αίθουσα.

Πρόγραμμα μαθημάτων: Παρασκευή, 17:00-19:00.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.