ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

blog4

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Η Γερμανική γλώσσα είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ρόλος της στην Ε.Ε. ισχυροποιείται μετά από την ένταξη χωρών της ανατολικής Ευρώπης.

Η Γερμανική αποτελεί τη βασική ξένη γλώσσα από πλευράς παρουσίας στο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και από πλευράς αριθμού ομιλητών ως ξένη γλώσσα.

 


ZERTIFICAT B1 95%  &  ZERTIFICAT B2 100%

στις εξετάσεις Μαΐου 2019


Κάνε κράτηση στο

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

30% Έκπτωση για λίγες μέρες ακόμα!!

ΔΥΝΑΤOΤΗΤΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΕΩΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Ευέλικτα ωράρια πρωί-απόγευμα-βράδυ σε ολιγομελή τμήματα.

Κάνε την εγγραφή σου και κέρδισε εκπτώσεις διδάκτρων & Υποτροφία Β’ ξένης γλώσσας.

Για την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ β’ ξένης γλώσσας μπορείτε να ανατρέξετε εδώ


Η Γερμανική είναι επίσημη γλώσσα στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λιχτενστάϊν, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανόφωνη Κοινότητα του Βελγίου, το Νότιο Τυρόλο (Ιταλία), τη Σιλεσία (Πολωνία) και το Βατικανό (Ελβετική Φρουρά). Η γερμανική οικονομία είναι ο πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εδρεύει στη Φρανκφούρτη.

Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο (αυτοκινητοβιομηχανία, χημικά προϊόντα, φαρμακοβιομηχανία, βαριά βιομηχανία). Είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδα. Στον τομέα του Τουρισμού, η Ελλάδα αποκομίζει σημαντικά οφέλη από την κίνηση των τουριστών. Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ZERTIFICAT A1- B1

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού ZERTIFIKAT DEUTSCH (ZD) ο σπουδαστής αποδεικνύει την βασική γνώση της γερμανικής γλώσσας που του επιτρέπει την συνεννόηση για όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Ο σπουδαστής μπορεί να περιγράψει γραπτά ή προφορικά απλές καταστάσεις και να κατανοεί κείμενα, άρθρα ή θέματα πάνω σε τεχνικά ζητήματα της ειδικότητάς του.H πιστοποίηση επιπέδου Β1 θεωρείται επαρκής ως προς την γλώσσα για εργασία στην Γερμανία.


Διάρκεια σπουδών: 8 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ZERTIFICAT B2

Τα συγκεκριμένα τμήματα επιπέδου Β2 πιστοποιούν την καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας όπου ο σπουδαστής μπορεί πλέον να γίνει ανεξάρτητος χρήστης κατανοώντας σύνθετα κείμενα για συγκεκριμένα ή αφηρημένα θέματα. Ο σπουδαστής μπορεί να συνομιλεί με άνεση και αυθορμητισμό και να επιχειρηματολογεί για την άποψή του.


Διάρκεια σπουδών: 13 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν


Πρόγραμμα μαθημάτων: 4-6 ώρες την εβδομάδα και επιπλέον tests προσομοίωσης των εξετάσεων.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ZERTIFICAT C1

To πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe -Zertifikat C1 αναγνωρίζεται διεθνώς ως αποδεικτικό πολύ καλής γνώσης των γερμανικών. Αναγνωρίζεται από πολλά Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά ιδρύματα της Γερμανικής ως πιστοποίηση επαρκών προσόντων.

 


Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Μάιο.


Πρόγραμμα μαθημάτων: 4-6 ώρες την εβδομάδα και επιπλέον tests προσομοίωσης των εξετάσεων

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ KLEINES C2

Με το Kleines Deutsches Sprachdiplom αποδεικνύεται η άριστη γνώση της Γερμανικής γλώσσας. Ο χρήστης κατανοεί δύσκολα λογοτεχνικά κείμενα και μπορεί να εκφραστεί με μεγάλη άνεση και αυθορμητισμό ανασυνθέτοντας επιχειρήματα και περιγραφές σε μια συνεκτική παρουσίαση.


Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Μάιο.


Πρόγραμμα μαθημάτων: 4-6 ώρες την εβδομάδα και επιπλέον tests προσομοίωσης των εξετάσεων

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ GROSSES C2+

Με το πιστοποιητικό GDS Grosses Deutsches Sprachdiplom αποδεικνύεται η γνώση γερμανικών σε επίπεδο «μητρικής γλώσσας».


Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Μάιο.


Πρόγραμμα μαθημάτων: 4-6 ώρες την εβδομάδα και επιπλέον tests προσομοίωσης των εξετάσεων

 

«Δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων στο χώρο μας, με μεγάλη έκπτωση για φοιτητές, και ανέργους, καθώς και κλειστών group 3-5 ατόμων σύμφωνα με το διαθέσιμο χρόνο των σπουδαστών μας.»

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

  • Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων Γερμανικής γλώσσας προετοιμάζοντας τους σπουδαστές μας έτσι ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν με επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων του Ινστιτούτου GOETHE ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.
  • Άριστοι καθηγητές με εμπειρία και μεθοδικότητα.
  • Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξετάσεις GOETHE A1-C2  με την    πρώτη φορά  xωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς μαθητών.
  • Συγκρότηση ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων.
  • Ευελιξία ωραρίων.
  • Προσιτά δίδακτρα.
  • Δυνατότητα Δωρεάν Υποτροφίας β’ ξένης γλώσσας. Δες εδώ

Έχετε απορίες;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

Back to top