ΙΣΠΑΝΙΚΑ

blog5

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα Ισπανικά είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα του κόσμου, αφού αποτελεί τη μητρική γλώσσα σε είκοσι και πλέον χώρες.Πάνω από 400.000.000 είναι οι ισπανόφωνοι κάτοικοι του πλανήτη και τουλάχιστον 20.000.000 σπουδαστές μαθαίνουν κάθε χρόνο Ισπανικά.
Επιπλέον, στη Β. Αμερική οι ισπανόφωνοι αποτελούν μία τεράστια κοινότητα και η γλώσσα τους είναι η πιο διαδεδομένη μετά την Αγγλική. Τέλος, τα Ισπανικά αποτελούν το εργαλείο για να έρθει κανείς κοντά στον ισπανικό πολιτισμό και τη γοητεία που ασκεί αυτός εδώ και αιώνες.
Δίνουμε τη δυνατότητα για αποτελεσματική προετοιμασία για την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον Α.Σ.Ε.Π. διπλωμάτων σε όλα τα επίπεδα.

Άριστη γνώση
Diploma de Espaňol Nivel C2 (Antes Superior)Κ.Π.Γ. επιπέδου Γ2Certificado Superior E.O.I.
Πολύ καλή γνώση
Diploma de Espaňol Nivel C1Certificado Elemental E.O.I.Κ.Π.Γ. επιπέδου Γ1
Καλή γνώση
Diploma de Espaňol Nivel Β2 (Antes Intermedio)Κ.Π.Γ. επιπέδου B2


Κάνε κράτηση στο

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

30% Έκπτωση για λίγες μέρες ακόμα!!

ΔΥΝΑΤOΤΗΤΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΕΩΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

 

Ευέλικτα ωράρια πρωί-απόγευμα-βράδυ σε ολιγομελή τμήματα.

Κάνε την εγγραφή σου και κέρδισε εκπτώσεις διδάκτρων & Υποτροφία Β’ ξένης γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Για την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ β’ ξένης γλώσσας μπορείτε να ανατρέξετε εδώ

 


 Ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών Α1 – Β2 σε 12 μήνες (INTERMEDIO)

Πιστοποιούν την καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις της καθημερινότητας, να παραγάγει γραπτό και προφορικό λόγο σε διάφορες θεματικές ενότητες (εργασία, τοπική γεωγραφία, οικογενειακές πληροφορίες, αγορές κ.λπ.)
Μπορεί επίσης να συνδιαλαγεί με μεγαλύτερη άνεση και αυθορμητισμό χρησιμοποιώντας όλο το εύρος της γραμματικής της Ισπανικής γλώσσας. Μπορεί τέλος, να παραγάγει λεπτομερές κείμενο για μεγάλο φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών.

Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Νοέμβριο του επόμενου έτους. Πρόγραμμα μαθημάτων: 3 ώρες / εβδομάδα και επιπλέον test προσομοίωσης των εξετάσεων

 

Τμήματα Ισπανικών Curso Rapido A1 – Β2

Ταχύρρυθμα τμήματα που πιστοποιούν την καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής ξεκινά ως αρχάριος και καλύπτει τα επίπεδα Α1 – Α2 και Β1 – Β2, σε διάστημα 9 μηνών. Όπως γίνεται κατανοητό πρόκειται για ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων πού στόχο έχουν
την πιστοποίηση σε σύντομο χρόνο αλλά χωρίς εκπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία!

Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Ιούλιο του επόμενου έτους Πρόγραμμα μαθημάτων: 5 ώρες / εβδομάδα και επιπλέον test προσομοίωσης των εξετάσεων.

 

Τμήματα Ισπανικών Superior Γ2

Ο σπουδαστής, ως άριστος χρήστης της γλώσσας, μπορεί να κατανοήσει σχεδόν όλα όσα ακούει και διαβάζει. Μπορεί να κάνει περιλήψεις με βάση πληροφορίες που προέρχονται από διαφορετικές πηγές, να ανασυνθέσει επιχειρήματα και περιγραφές σε μία συνεκτική παρουσίαση. Μπορεί να εκφραστεί αυθόρμητα με μεγάλη άνεση και ακρίβεια, ακόμα και σε ιδιαίτερα σύνθετες περιστάσεις.
Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Νοέμβριο του επόμενου έτους. Πρόγραμμα μαθημάτων: 4 ώρες / εβδομάδα και επιπλέον test προσομοίωσης των εξετάσεων

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

  • Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων Ισπανικής γλώσσας προετοιμάζοντας τους σπουδαστές μας έτσι ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν με επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων πιστοποίησης.
  • Άριστοι καθηγητές με εμπειρία και μεθοδικότητα
  • Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξετάσεις DELE A1-C2  με την πρώτη φορά  xωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς μαθητών
  • Συγκρότηση ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα:

  • Ιδιαιτέρων μαθημάτων στο χώρο μας ή κατ’ οίκον, καθώς και κλειστών groups τριών έως πέντε ατόμων, σύμφωνα με το διαθέσιμο χρόνο των σπουδαστών μας
  • Προετοιμασίας των φοιτητών στα πλαίσια του προγράμματος Socrates – Erasmus στις ισπανόφωνες χώρες.

 

Έχετε απορίες;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

Back to top