ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Το κόστος παρακολούθησης ξεκινά από 770,00 ευρώ ή

9 Μήνες Χ 95,00€ 
 

Κάνε την εγγραφή σου με έκπτωση στα δίδακτρα 25% 


 

Παρακολούθησε μαθήματα Ισπανικών

διά ζώσης η Online από έμπειρους καθηγητές με προσιτά δίδακτρα!

Και μαζί Υποτροφία β΄ ξένης γλώσσας

ή

50%  έκπτωση στο πρόγραμμα πιστοποίησης Η/Υ για ΑΣΕΠ Intermediate A!!!


 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25%

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ 25% & ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ


 

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Τα Ισπανικά είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα του κόσμου, αφού αποτελεί τη μητρική γλώσσα σε είκοσι και πλέον χώρες.   Πάνω από 400.000.000 είναι οι ισπανόφωνοι κάτοικοι του πλανήτη και τουλάχιστον 20.000.000 σπουδαστές μαθαίνουν κάθε χρόνο Ισπανικά.  

Επιπλέον, στη Β. Αμερική οι ισπανόφωνοι αποτελούν μία τεράστια κοινότητα και η γλώσσα τους είναι η πιο διαδεδομένη μετά την Αγγλική.  Eπίσης τα Ισπανικά αποτελούν το εργαλείο για να έρθει κανείς κοντά στον ισπανικό πολιτισμό και τη γοητεία που ασκεί αυτός εδώ και αιώνες.

Η Ισπανική γλώσσα ταιριάζει στους Έλληνες σπουδαστές στον τομέα της προφοράς και της σύνταξης, καθώς συναντούμε πλήθος Ελληνικών λέξεων που μας την καθιστούν αρκετά οικεία. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ισπανική γλώσσα είναι η 1η επιλογή από τους Έλληνες σπουδαστές στα προγράμματα ERASMUS.

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ –  ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 

Δίνουμε τη δυνατότητα για ταχύρρυθμη και αποτελεσματική προετοιμασία για την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον Α.Σ.Ε.Π. διπλωμάτων σε όλα τα επίπεδα της Ισπανικής γλώσσας.

 • ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ –  Άριστη γνώση – Diploma de Espaňol Nivel C2 (Antes Superior) Κ.Π.Γ. επιπέδου Γ2Certificado Superior E.O.I.
 • ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ –  Πολύ καλή γνώση – Diploma de Espaňol Nivel C1 Certificado Elemental  Κ.Π.Γ. επιπέδου Γ1
 • ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ –  Καλή γνώση – Diploma de Espaňol Nivel Β2 (Antes Intermedio)  Κ.Π.Γ. επιπέδου B2

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – Ταχύρρυθμα μαθήματα Ισπανικών Α1 – Β2 σε 10 μήνες από το μηδέν!

Από το 2000 προσφέρουμε ταχύρρυθμα μαθήματα Ισπανικών  για ενήλικες με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα “ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ CURSO RAPIDO” όπου σε σύντομο χρόνο οι σπουδαστές μας γίνονται κάτοχοι της πιστοποίησης επιπέδου Β2!!

Το ταχύρρυθμα μαθήματα Ισπανικών CURSO RAPIDO είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι ενήλικοι, είτε είναι ενεργοί φοιτητές, είτε εργαζόμενοι.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απαιτεί 4-5 ώρες προσωπική μελέτη στο σπίτι την εβδομάδα.

Οι έμπειροι καθηγητές μας και το πρόγραμμα σπουδών Ισπανικά για ενήλικες στο ΤΖΑΝΕΤΟΣ οδηγούν τους μαθητές μας κάθε χρόνο στην επιτυχία σε ποσοστά πάνω από 90%!.

Ο κάτοχος επιπέδου INTERMEDIO B2 κατέχει επισήμως την καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας και πριμοδοτείται αναλόγως από τον ΑΣΕΠ. Επίσης είναι ο τίτλος γνώσης που αποδεικνύει ότι ο κάτοχος είναι καλός χρήστης της Ισπανικής γλώσσας και χαρίζει ένα ακόμη εφόδιο στο βιογραφικό του.

Διάρκεια προγράμματος A1-B2: 10 ΜΗΝΕΣ 5 ΩΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ | ΤΙΜΕΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ Α1-Β2 ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 770,00 ΕΥΡΩ εφάπαξ ή

9 μήνες Χ 95,00€

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ 10% ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ      

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 180 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Β’ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


Ενάρξεις  μαθημάτων στα ΝΕΑ τμήματα  Α1-Β2  με φυσική παρουσία στο χώρο μας εντός Οκτωβρίου.

Βραδινά τμήματα

Δευτέρα – Τετάρτη

 19:00-21:30
   

Τα τμήματα συμβαδίζουν απόλυτα και οι σπουδαστές αν και επιλέγουν το βασικό τους τμήμα μπορούν να παρακολουθήσουν σε όποια ζώνη της ημέρας θέλουν αν προκύψει ανάγκη.

Εκτός από τα προσφερόμενα ωράρια υπάρχει η δυνατότητα για άλλες μέρες ή ώρες.( Μικρότερα group κτλ). Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς!

 • Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και αφορούν στην εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων. 
 • Επίσης γίνονται δεκτοί διακανονισμοί με έως 10 δόσεις με μετρητά ή με ακόμη περισσότερες άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
 • Το δικαίωμα εγγραφής είναι 75,00 ευρώ!

   

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ | ΤΙΜΕΣ | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

 • Ενάρξεις μαθημάτων γίνονται Οκτώβριο-Φεβρουάριο-Ιούνιο και εγγραφές καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.Προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια, τμήματα πρωινά ή βραδινά,  καθώς και δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας και αναπλήρωσης μαθήματος σε περίπτωση απουσίας σπουδαστή
 • Τα τμήματα Ισπανικά για ενήλικες είναι ολιγομελή, με τη συμμετοχή 8-10 μαθητών ανά τμήμα, με δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης, εφόσον απαιτείται. Επιπλέον των διδακτικών ωρών υπάρχουν προγραμματισμένα tests προσομοίωσης που ξεκινούν 4 περίπου μήνες πριν τις τελικές εξετάσεις Β2.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ | ΤΙΜΕΣ | ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ SUPERIOR  C1-C2

 • Ο σπουδαστής, ως άριστος χρήστης της γλώσσας, μπορεί να κατανοήσει σχεδόν όλα όσα ακούει και διαβάζει.  Μπορεί να κάνει περιλήψεις με βάση πληροφορίες που προέρχονται από διαφορετικές πηγές, να ανασυνθέσει επιχειρήματα και περιγραφές σε μία συνεκτική παρουσίαση.
 • Μπορεί να εκφραστεί αυθόρμητα με μεγάλη άνεση και ακρίβεια, ακόμα και σε ιδιαίτερα σύνθετες περιστάσεις. Ο κάτοχος επιπέδου SUPERIOR C2 κατέχει επισήμως την άριστη γνώση της Ισπανικής γλώσσας και πριμοδοτείται αναλόγως από τον ΑΣΕΠ.
 • Επίσης είναι ο ανώτερος τίτλος γνώσης της Ισπανικής γλώσσας για κάθε Βιογραφικό.


Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Νοέμβριο του επόμενου έτους.

 • Πρόγραμμα μαθημάτων: 4 ώρες μαθημάτων ανά εβδομάδα και επιπλέον tests προσομοίωσης των εξετάσεων.

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ | ΤΙΜΕΣ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ C1-C2 130 ΩΡΩΝ σε 8 ΜΗΝΕΣ από 755,00 ευρώ Εφάπαξ ή

8  μήνες Χ 110,00€

ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Β ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 6-8 ΑΤΟΜΩΝ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 10% ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Ενάρξεις  μαθημάτων στα ΝΕΑ τμήματα  C1-C2  με φυσική παρουσία στο χώρο μας εντός Οκτωβρίου.

Απογευματινά τμήματαΔευτέρα-Τετάρτη 17:00-19:00

Τα τμήματα συμβαδίζουν απόλυτα και οι σπουδαστές αν και επιλέγουν το βασικό τους τμήμα μπορούν να παρακολουθήσουν σε όποια ζώνη της ημέρας θέλουν αν προκύψει ανάγκη.

Εκτός από τα προσφερόμενα ωράρια υπάρχει η δυνατότητα για άλλες μέρες ή ώρες.  (Μικρότερα group κτλ). Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς!

 • Οι τιμές αφορούν την εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων για όλο το 8μηνο.
 • Επιπλέον γίνονται διακανονισμοί με δόσεις.
 • Το κόστος εγγραφής είναι στα 75,00 ευρώ!                                                          

                                                                             

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ:

 • Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων Ισπανικής γλώσσας προετοιμάζοντας τους σπουδαστές  μας έτσι ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν με επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων πιστοποίησης.
 • Έχοντας γνώση των αναγκών των ενδιαφερομένων σπουδαστών προτείνουμε μαθήματα Ισπανικών ταχύρρυθμα που να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι ενήλικοι, ανεξάρτητα από το πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά τους!
 • Οι καθηγητές μας είναι Έλληνες και Ισπανοί πτυχιούχοι Ισπανικής φιλολογίας με εμπειρία και μεθοδικότητα.
 • Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξετάσεις DELE A1-C2  από την πρώτη φορά  χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς μαθητών.
 • Συγκρότηση ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων.
 • Προσιτά δίδακτρα.
 • Με την παρακολούθηση ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Ισπανικών αρχαρίων ή προχωρημένων οι σπουδαστές κερδίζουν Δωρεάν υποτροφία β ξένης γλώσσας για έναν ολόκληρο κύκλο σπουδών!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κάνιγγος, πολύ κοντά στην ΑΣΟΕΕ, το Πολυτεχνείο και την Νομική της Αθήνας!

Η πρόσβαση στο ΚΞΓ ΤΖΑΝΕΤΟΣ είναι εύκολη, καθώς εξυπηρετούν  τα περισσότερα  μέσα μαζικής μεταφοράς που οδηγούν στο κέντρο της πόλης.

                                                                                      

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ  – ΠΡΟΣΦΟΡΑ Β’ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το κέντρο Ισπανικής γλώσσας ΤΖΑΝΕΤΟΣ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση (απαιτείται μόνο δικαίωμα εγγραφής) σε μία δεύτερη γλώσσα, για χρονικό διάστημα 4 μηνών, με στόχο την παρακολούθηση του βασικού προγράμματος της γλώσσας αυτής. Ο σπουδαστής έχει να επιλέξει ανάμεσα από τις υπόλοιπες προσφερόμενες γλώσσες . Σε 4 μήνες ο σπουδαστής καλύπτει έως και το επίπεδο Α2 σε όποια γλώσσα επιθυμεί και γίνεται βασικός χρήστης της. Όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει τα ταχύρρυθμα προγράμματά μας μέχρι το επίπεδο Β2 μπορεί να συνεχίσει στο τμήμα του καταβάλλοντας το υπόλοιπο των διδάκτρων.

Έχετε απορίες;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα81

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Ελένη Μαργέλη

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Άννα Βλαχάκη

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Elenh Kolokytha

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Zemperi Kostantina

Το καλύτερο φροντιστήριο της Αθήνας

Όταν με ενημέρωσαν ότι μέσα σε οκτώ μήνες μπορεί ο γιος μου να πάρει το DELF/B2 των Γαλλικών, ήμουν διστακτική. Κι όμως ξεκινώντας από το μηδέν μετά από οκτώ μήνες τηλεκπαίδευσης κατάφερε και να μάθει τη γλώσσα και να πάρει το πτυχίο του! Ευχαριστούμε το φροντιστήριο Τζανέτος και την υπέροχη καθηγήτρια του και επανερχόμαστε για την επόμενη γλώσσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, πραγματοποιεί ότι υπόσχεται!!!

Demmy Kastrinaki

Σε 8 μήνες κατάφερα από

Σε 8 μήνες κατάφερα από το μηδέν να πάρω το DELF B2 στα Γαλλικά συμμετέχοντας στο αντίστοιχο ταχύρρυθμο τμήμα με σοβαρή μελέτη και την ενθουσιώδη ,μεθοδική καθοδήγηση και αμέριστη συμπαράσταση της δασκάλας μας Θάλειας Ματζίνα. Η επικοινωνία με την διεύθυνση ήταν άμμεση , διεξοδική και με συνέπεια. Η εμπειρία του διαδικτυακού μαθήματος πολύ καλή, με την διαδραστικότητα της δια ζώσης από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού μας. Σας ευχαριστώ!!!

ΖΩΗ ΣΟΥΛΑΝΤΖΟΥ

Συγχαρητήρια για την τέλεια οργάνωση

Συγχαρητήρια για την τέλεια οργάνωση σας και την άριστη επιλογή καθηγητών. Στάθηκαν αρωγοί στη σίγουρη επιτυχία στο επίπεδο C2 Αγγλικής γλώσσας. Επειδή η μάθηση δεν σταματά ποτέ, θα συνεχίσουμε με δεύτερη ξένη γλώσσα. Σας ευχαριστούμε πολύ, πάντα επιτυχίες.

Πατσιλίβα Σταυρούλα - Καλαμάτα

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.