ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

blog2

ΓΑΛΛΙΚΑ

DELF A1 – A2 | DELF B1 – B2 | DALF C1 – C2

logodelfdalf     logo sorbonne

100% επιτυχία στα επίπεδα DELF B2 και DALF C2 στην εξεταστική Δεκεμβρίου 2017!!!

100% επιτυχία στις εξετάσεις DALF C1 & DALF C2 στις εξετάσεις ΜΑΙΟΥ 2016

&  ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 – 90% επιτυχία στις εξετάσεις DELF B2 στα υπερεντατικά τμήματα μας (Α1-Β2) ΜΑΙΟΥ 2016 & 92% στα τμήματα ΙΟΥΝΙΟΥ 2017-07-

100% επιτυχία στα τμήματα DELF B1 στις εξετάσεις ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.

Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας που και αυτή τη χρονιά μας χάρισαν υψηλές επιδόσεις!

 


Κάνε κράτηση στο

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

30% Έκπτωση για λίγες μέρες ακόμα!!

ΔΥΝΑΤOΤΗΤΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΕΩΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στο 210 330 4535

Για την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ β’ ξένης γλώσσας μπορείτε να ανατρέξετε εδώ


H Γαλλική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες.Καθημερινά περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Γαλλικά και είναι από τις γλώσσες που ομιλούνται περισσότερο στο κόσμο.

Πλεονεκτήματα εκμάθησης Γαλλικής γλώσσας: H Γαλλική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες και είναι παρούσα στις 5 ηπείρους.

 • Καθημερινά περίπου 200 Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα γαλλικά και κατά συνέπεια η γαλλική γλώσσα βρίσκεται ανάμεσα στις γλώσσες που ομιλούνται περισσότερο στον κόσμο.
 • Είναι η 3η γλώσσα που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο και η 2η γλώσσα σε διδασκαλεία ανά τον κόσμο
 • Η Γαλλία φιλοξενεί κάθε χρόνο 300.000 ξένους φοιτητές και προσφέρει δωρεάν σπουδές και χαμηλά έξοδα εγγραφής .
 • Η γαλλική γλώσσα είναι χρήσιμη στον τομέα της οικονομίας ,της καινοτομίας και η γλώσσα εργασίας των ευρωπαικών θεσμών και οργανισμών του ΟΗΕ.
 • Η Γαλλία είναι η 5η οικονομική δύναμη παγκοσμίως και η 2η στην Ευρώπη.
 • Τέλος 30.000 εργαζόμενοι απασχολούνται στην Ελλάδα σε εταιρίες Γαλλικών συμφερόντων και 1000.000 τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα.

Σε όλους τους σπουδαστές μας ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 2ης ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη  φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Δίνουμε τη δυνατότητα για μεθοδική και αποτελεσματική προετοιμασία με στόχο την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ διπλωμάτων σε όλα τα επίπεδα:

 • DELFκαι DALF που χορηγούνται από το Γαλλικό Ινστιτούτο
 • Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που χορηγείται από το Eλληνικό Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
 • Sorbonne που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Παρίσι IV) για τα επίπεδα Β1, Β2, C1

 

 

ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ τμήματα EXPRESS A1 – Β2 KAI ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Ταχύρυθμα τμήματα τα οποία πιστοποιούν την καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας όπου ο σπουδαστής ξεκινώντας από αρχάριος (επίπεδο Α1) έχει την δυνατότητα να γίνει ανεξάρτητος χρήσης της γλώσσας και να πιστοποιήσει το  (επίπεδο Β2) καλύπτοντας με γρήγορους ρυθμούς και μεθοδικότητα τα ενδιάμεσα επίπεδα (Α2, Β1) με στόχο να

 • μπορεί να κατανοήσει τις κύριες ιδέες ενός σύνθετου κειμένου, τόσο για συγκεκριμένα, όσο και για αφηρημένα θέματα, συμπεριλαμβανομένων συζητήσεων πάνω σε τεχνικά ζητήματα της ειδικότητάς του
 • μπορεί να συνδιαλαγεί με κάποια άνεση και αυθορμητισμό που καθιστούν δυνατή τη συνήθη επικοινωνία με φυσικούς ομιλητές της γλώσσας χωρίς επιβάρυνση για κανένα από τα δύο μέρη
 • μπορεί να παραγάγει σαφές, λεπτομερές κείμενο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να εξηγήσει μια άποψη πάνω σε ένα κεντρικό ζήτημα, δίνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών.

  Τα τμήματα Γαλλικών Α1-Β2 απευθύνονται σε σπουδαστές που θέλουν μια άρτια όσο και ταχύρυθμη προετοιμασία για να πιστοποιήσουν την καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας πχ (delf ή κπγ β2)και να αποκτήσουν άλλο ένα εφόδιο για την προσωπική και την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Διάρκεια: 8 ΜΗΝΕΣ με 5 ΩΡΕΣ την εβδομάδα με καθηγητή και επιπλέον 10 tests προσομοίωσης(test d’ evaluation) σε μέρες και ώρες εκτός ωραρίου μαθήματος.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη,την ανάλυση, και την εξάσκηση, σε όλα τα επιμέρους θέματα της εξέτασης (competence lexicale,competence grammaticale,ortographe grammaticale,morphosyntaxe ecc.)

 

ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ τμήματα Α1-Β2 σε 12 ΜΗΝΕΣ

Τα τμήματα γαλλικών για ενήλικες Α1-Β2 12μηνης διάρκειας απευθύνονται σε σπουδαστές που θέλουν μια άρτια προετοιμασία σε μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα και περισσότερες ελεύθερες ώρες στην καθημερινότητά τους.

Διάρκεια: 12 ΜΗΝΕΣ με 3-4 ΩΡΕΣ την εβδομάδα με καθηγητή και επιπλέον 10 tests προσομοίωσης(test d’ evaluation) σε μέρες και ώρες εκτός ωραρίου μαθήματος.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη,την ανάλυση, και την εξάσκηση, σε όλα τα επιμέρους θέματα της εξέτασης (competence lexicale,competence grammaticale,ortographe grammaticale,morphosyntaxe ecc.)

 

ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ τμήματα C1 / C2

Πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο της Γαλλικής Γλώσσας και οι κάτοχοί τους (C2) έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν την επάρκεια που χορηγείται από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Συγκεκριμένα ο σπουδαστής ως ικανός χρήστης της γλώσσας

 • μπορεί να κατανοήσει με ευκολία σχεδόν όλα όσα ακούει ή διαβάζει
 • μπορεί να κάνει περιλήψεις με βάση πληροφορίες που προέρχονται από διαφορετικές προφορικές ή γραπτές πηγές, ανασυνθέτοντας επιχειρήματα και περιγραφές σε μια συνεκτική παρουσίαση
 • μπορεί να εκφραστεί αυθόρμητα, με μεγάλη άνεση και ακρίβεια, διαχωρίζοντας λεπτές σημασιολογικές αποχρώσεις ακόμα και σε ιδιαίτερα σύνθετες περιστάσεις.

 Τα μαθήματα γίνονται στα Γαλλικά σε ολιγομελή  τμήματα.

 

ΒΑΣΙΚΗ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ DELF C1-C2

Η βασική προετοιμασία για το επίπεδο DELF C1-C2 διαρκεί 8 μήνες με 6 ώρες την εβδομάδα με καθηγητή και επιπλέον 10 tests προσομοίωσης(mock tests) σε

μέρες και ώρες εκτός ωραρίου μαθήματος.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη,την ανάλυση, και την εξάσκηση, σε όλα τα επιμέρους θέματα της εξέτασης (competence grammaticale/ortographe grammaticale,capacite a traiter les texts,competence lexicale/ortographe lexicale,elaboration des phrases ecc)

Τα μαθήματα γίνονται στα Γαλλικά σε ολιγομελή  τμήματα.

Στα Ταχύρυθμα τμήματα C1-C2 γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Β2 επιπέδου καθώς και όσοι περάσουν ένα εξειδικευμένο test κατάταξης.

Τα μαθήματα γίνονται στα Γαλλικά σε ολιγομελή  τμήματα.

 

Γιατί να επιλέξω το κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ

 • Άριστοι καθηγητές με εμπειρία και μεθοδικότητα
 • Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις έξετάσεις DALF C2  με την πρώτη φορά xωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς μαθητών.
 • Δυνατότητα δωρεάν επαναληπτικών μαθημάτων.
 • Συγκρότηση ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων.
 • Δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης(τα τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά συμβαδίζουν απόλυτα)
 • Προσιτά δίδακτρα
 • Δυνατότητα Δωρεάν Υποτροφίας β’ ξένης γλώσσας Δες εδώ.
 • Δυνατότητα εγγύησης σπουδών Δες εδώ.

 ” Δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων στο χώρο μας, με μεγάλη έκπτωση για φοιτητές, και ανέργους, καθώς και κλειστών group 3-5 ατόμων σύμφωνα με το διαθέσιμο χρόνο των σπουδαστών μας. “

 

Έχετε απορίες;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

Back to top