Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online & για ΑΣΕΠ-Μοριοδότηση

Αρκετός κόσμος για διάφορους λόγους, θέλει να αποκτήσει Πτυχίο Γαλλικών, με την διαδικασία των online μαθημάτων, σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. 

Σε μια τέτοια ανάγκη, απόκτησης σε σύντομο χρόνο πτυχίο Γαλλικών, αμέσως θα γεννηθούν τα παρακάτω ερωτήματα

 • Ποιο είναι όμως το ποιο γρήγορο πτυχίο γαλλικών Online που μπορεί κάποιος να αποκτήσει;
 • Ποιο είναι εκείνο το πρόγραμμα που μπορεί σε γρήγορο χρονικό διάστημα να δώσει τα εφόδια που χρειάζεται ένας σπουδαστής ώστε να μετέχει στις εξετάσεις;
 • Πόσο χρόνο χρειάζεται και κυρίως, είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ;

Αυτά και μερικά από τα ερωτήματα που απαντώνται σε αυτό το άρθρο.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αποκτήσετε Γαλλικό Πτυχίο και μάλιστα με την διαδικασία των Online μαθημάτων.

Με την υποστήριξη των άριστων καθηγητών μας και την σύγχρονη μεθοδολογία μας, μπορείτε να εξελίξετε τις γνώσεις σας στη Γαλλική γλώσσα με εντυπωσιακή ταχύτητα.

 

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online Τζανέτος

Τι προσφέρει το πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών για Ενήλικες Online

Τι προσφέρει το πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών για Ενήλικες Online

Το πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών Online για ενήλικες που αναφερόμαστε προσφέρει εξειδικευμένη προετοιμασία μόλις 8 μηνών.

Με το πέρας της προετοιμασίας δηλαδή θα είστε έτοιμοι να μετέχετε στην διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης και την απόκτηση του ποιο γρήγορου πτυχίου γαλλικών online.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι συμμετέχοντες έχουν άμεση αλληλεπίδραση με τον καθηγητή.  

Μπορούν, να συμμετέχουν στο μάθημα και να διατυπώσουν live τις απορίες τους, όπως και σε μία κανονική τάξη με φυσική παρουσία όλων των συμμετεχόντων. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι τα τμήματα είναι αποκλειστικά online και όχι μίξη σπουδαστών σε φυσική αίθουσα και online.

Μέσω εξειδικευμένης τεχνολογίας, οι μαθητές παρακολουθούν ζωντανά τον πίνακα του καθηγητή και τις σημειώσεις του, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία.

Το πρόγραμμα σπουδών μας online, είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ενηλίκων, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Πρωτοπορούμε συνδυάζοντας τις πιο έγκριτες εκδόσεις για την εκμάθηση Γαλλικών, για Ενήλικες σπουδαστές, με προγράμματα σπουδών ειδικά μελετημένα για μαθήματα εξ αποστάσεως.

 

Εγγύηση Σπουδών

Ο σπουδαστής από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του μαθαίνει Γαλλικά με εγγύηση απόκτησης αναγνωρισμένου πτυχίου 100%!

Είτε θέλετε λοιπόν, να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας ικανότητες για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να συμμετέχετε σε προγράμματα σπουδών Γαλλόφωνων Πανεπιστημίων, το πρόγραμμά προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχετε τη δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο DELF B2 ή TCF.

Η πιστοποίηση αυτή θα ενισχύσει το βιογραφικό τις και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες στην εργασία και τις σπουδές.

Πτυχίο Γαλλικών για ΑΣΕΠ-Μοριοδότηση Online

Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας κατάλληλα για να μετέχουν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ εξασφαλίζοντας έτσι την ανάλογη μοριοδότηση που χρειάζεται.  

Η εξειδικευμένη προετοιμασία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχετε στις εξετάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση εργασίας στο δημόσιο τομέα.

Γαλλικά online για ενήλικες, επιτυχία 100% στις Εξετάσεις Μαίου 2022 στα τμήματα Β2Με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%, έχουμε αποδείξει την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μας.

Εμπιστευθείτε μας και θα δείτε την πρόοδο σας να γίνεται πραγματικότητα.

Μην χάνετε άλλο χρόνο όπου και αν βρίσκεστε!

Εάν έχετε αποφασίσει  να μάθετε ταχύτατα γαλλικά και να αποκτήσετε νέες γλωσσικές δεξιότητες επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις στα νέα χειμερινά μας τμήματα  και ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη Γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό.

 

Τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα

Έχουμε επιλέξει 2 διαφορετικές σχολές αξιολόγησης, όπου μπορείτε να δώσετε εξετάσεις πιστοποίησης.

Μια κλασσική (DELFDALF), και μια διαβαθμισμένη (TCF) που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σπουδαστών και παράλληλα προσφέρουν συνδυαστικά εξετάσεις κάθε μήνα!

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online - DELF

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online - DELF

Η πιστοποίηση DELF αξιολογεί τις γλωσσικές ικανότητες των υποψηφίων στα Γαλλικά στα παρακάτω πεδία:

 • Ακρόαση Κειμένου (Compréhension de l’oral): 
  1. Σε αυτό το τμήμα, οι υποψήφιοι πρέπει να ακούσουν κείμενα και ηχητικά αποσπάσματα και να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις. Αξιολογείται η ικανότητά τους να κατανοήσουν πληροφορίες και να εξάγουν τα σωστά συμπεράσματα.
 • Ανάγνωση και κριτική σκέψη (Compréhension des écrits): 
  1. Σε αυτό το τμήμα, οι υποψήφιοι πρέπει να διαβάσουν κείμενα και να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις. Αξιολογείται η ικανότητά τους να κατανοήσουν την περιεχόμενη πληροφορία, να αναγνωρίσουν απόψεις καθώς και να απορρίψουν λάθος πληροφορίες.
 • Παραγωγή γραπτού λόγου (Production écrite): 
  1. Σε αυτήν την ενότητα, οι υποψήφιοι πρέπει να συνθέσουν ένα κείμενο με συγκεκριμένο θέμα, εκφράζοντας απόψεις και επιχειρήματα. Αξιολογείται η ικανότητά τους να παράγουν γραπτό λόγο με σαφήνεια, συνοχή και επαρκή λεξιλογικό πλούτο.
 • Παραγωγή προφορικού λόγου (Production orale):
  1. Σε αυτήν την ενότητα, οι υποψήφιοι πρέπει να πραγματοποιήσουν προφορική επικοινωνία με τον εξεταστή. Αξιολογείται η ικανότητά τους να εκφράζονται προφορικά, να διατηρούν συζητήσεις και να απαντούν σε ερωτήσεις.

 

Σε κάθε τμήμα αξιολόγησης, οι υποψήφιοι λαμβάνουν βαθμολογία που κυμαίνεται από 0 έως 25 βαθμούς, με συνολικό αποτέλεσμα που κυμαίνεται από 0 έως 100 βαθμούς.  Για να περάσουν την πιστοποίηση DELF B2, οι υποψήφιοι πρέπει να πετύχουν συνολικό βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο του 50.

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online TCF

Γρήγορο Πτυχίο Γαλλικών Online - TCF

Πιστοποίηση Γαλλικών διαβαθμισμένης δυσκολίας 6 επιπέδων από το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας: TCF

To TCF αποτελεί τη εξέταση γλωσσικών δεξιοτήτων για τη Γαλλική γλώσσα, του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας.

Πρόκειται για δοκιμασία τυποποιημένη και διαβαθμισμένη, η οποία κατατάσσει τους υποψηφίους σε ένα από τα έξι επίπεδα της κλίμακας που ορίζεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς) και την ομάδα ALTE (Association of language testers in Europe).

Η βαθμολογία που επιτυγχάνεται στο TCF προσδιορίζει επακριβώς το επίπεδο γνώσεων και είναι δομημένη από το CIEP (Διεθνές Κέντρο Παιδαγωγικών Σπουδών). Πρόκειται για πιστοποίηση που αναγνωρίζεται από το Υπ. Παιδείας της Ελλάδος και τον ΑΣΕΠ.

Το TCF απευθύνεται σε κοινό το οποίο επιθυμεί να αξιολογήσει το επίπεδο των γνώσεών του στη γαλλική για λόγους προσωπικούς, επαγγελματικούς ή σπουδών.

Οι εξετάσεις γίνονται συνεχώς (κάθε μήνα ) και αυτό είναι πολύ σημαντικό για σπουδαστές που κατέχουν το επίπεδο και θέλουν άμεση αναγνώριση.

Στις 3 υποχρεωτικές εξετάσεις, το TCF παρουσιάζεται σε μορφή ερωτηματολόγιου με 80 ερωτήσεις (1 ώρα και 30 λεπτά). Για κάθε ερώτηση, 4 επιλογές και μια μόνο απάντηση θεωρείται σωστή.

 

Οι ερωτήσεις έχουν σταδιακό βαθμό δυσκολίας διότι το συγκεκριμένο πιστοποιητικό είναι όπως αναφέραμε ήδη διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι απαντήσεις διορθώνονται αυτόματα μηχανικά διότι είναι πολλαπλής επιλογής.

1) Γραπτή κατανόηση (30 ερωτήσεις – 25 λεπτά)
2) Κατοχή δομής της γλώσσας (20 ερωτήσεις – 20 λεπτά)
3) Προφορική κατανόηση (30 ερωτήσεις – 45 λεπτά)

 

1) Από απλά κείμενα (φράσεις και απλές προτάσεις, πληροφορίες από τρέχοντα έγγραφα, κείμενα σε καθομιλουμένη γλώσσα σχετικά με την καθημερινότητα ή με την εργασία) μέχρι και πιο εκτενή όπου ο συγγραφέας εκθέτει την άποψή του ή και πιο αφηρημένα και περίπλοκα.

Τέσσερα μέρη:

 1. Κατανόηση προτάσεων
 2. Κατανόηση σύντομων διαλόγων
 3. Κατανόηση μικρών συζητήσεων
 4. Κατανόηση ομιλιών, συνεντεύξεων, ραδιοφωνικών εκπομπών

 

2 προαιρετικές εξετάσεις

1) Γραπτή κατανόηση (1 ώρα και 45 λεπτά)
2) Προφορική έκφραση (15 λεπτά)
 
1) Έξι ασκήσεις με σταδιακή δυσκολία.

Σύνθεση:


  1. ενός απλού και σύντομου προσωπικού μηνύματος (40 λέξεις)
  2. ενός φιλικού γράμματος (60 λέξεις)
  3. ενός επίσημου γράμματος (80 λέξεις)
  4. ενός άρθρου όπου θα αναπτύσσεται μια άποψη (100 λέξεις)
  5. ένα κείμενο με επιχειρήματα με σκοπό να πείσει τον αναγνώστη (100-125 λέξεις)
  6. ένα compte rendu (100 λέξεις)
 

2) Χωρίς προετοιμασία που ηχογραφείται και στέλνεται για την διόρθωση. 

Οι στόχοι είναι ίδιοι με των DELF/DALF, ο υποψήφιος πρέπει να μπορεί να:

 1. μιλήσει για εκείνον και τους άλλους
 2. διηγηθεί ιστορίες, εμπειρίες, γεγονότα
 3. δίνει την άποψη του
 4. επιχειρηματολογεί
 5. παρουσιάζει ένα σύνθετο θέμα με λεπτομερή και δομημένο τρόπο

Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 3 εβδομάδες και η ένδειξη του επιπέδου είναι από 1 έως 6. Το 1 φυσικά αντιστοιχεί στο επίπεδο Α1 ενώ το 6 αντίστοιχα στο C2.

 

 

Για να έχετε άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις στα τμήματα, καθώς και γενικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καλέστε στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε τη φόρμα.  

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.