ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

… παρέχει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ για τους σπουδαστές μας, που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Proficiency Cambridge – Michigan ή του Lower Cambridge – Michigan (στα συνδυαστικά τμήματα flexible choice ).

Σε περίπτωση αποτυχίας, προετοιμάζονται από εμάς εκ νέου δωρεάν. Απαιτείται μόνο ένα συμβολικό ποσό εγγραφής για τη συμμετοχή τους στην αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο.

Δικαίωμα στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ έχουν επίσης όσοι σπουδαστές δεν επιτύχουν με την πρώτη φορά στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Celi III ή Diploma για τα Ιταλικά, Intermedio για τα Ισπανικά, Mittelstufe για τα Γερμανικά και DELF B2 για τα Γαλλικά.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ είναι ένα πρόγραμμα του Εκπαιδευτηρίου ΤΖΑΝΕΤΟΣ, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές, που δεν τα πήγαν καλά την πρώτη φορά στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, έτσι ώστε να ξαναπροσπαθήσουν, για να επιτύχουν την πιστοποίηση.

Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ισχύει για την αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μην αναγκαστεί να καταβάλει εκ νέου δίδακτρα, Τα δωρεάν μαθήματα δεν αφορούν μόνο επαναληπτικά μαθήματα!

Προϋποθέσεις:

Ο σπουδαστής δεν πρέπει να ξεπεράσει το 10% του συνόλου των απουσιών κατά τη διάρκεια των σπουδών. Το 10% μεταφράζεται σε 16 ώρες απουσίας (8 απουσίες κάθε τετράμηνο).

Ο σπουδαστής θα πρέπει να λάβει μέρος υποχρεωτικά στο 80% των εξετάσεων προσομοίωσης (mock tests), που λαμβάνει χώρα εντός του εκπαιδευτηρίου κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο σπουδαστής θα πρέπει να είναι συνεπής ως προς τις εργασίες που του ανατίθενται για επεξεργασία στο σπίτι (homework), παραδίδοντας το 80% των εργασιών στον προβλεπόμενο χρόνο (20 ημερών). Ο σπουδαστής θα πρέπει να τηρεί αρχείο εκθέσεων με δική του μέριμνα, έτσι ώστε όταν του ζητηθούν να μπορεί να ελεγχθεί η παραγωγικότητα του.

Η εγγύηση σπουδών αφορά μόνο την τελευταία τάξη του προγράμματος προετοιμασίας.

Ο σπουδαστής θα πρέπει να καταβάλλει τα δίδακτρα του στο προβλεπόμενο χρόνο που έχει συμφωνηθεί, διαφορετικά χάνει το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία ανεξαρτήτως άλλης προϋπόθεσης.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΤΖΑΝΕΤΟΣ η δεύτερη ευκαιρία είναι δομημένη έτσι, ώστε να επιβραβεύει τους μαθητές που ήταν συνεπείς κατά τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς τρικ και όρους τέτοιους, που θα μπορούσαν να την καταστίσουν ουσιαστικά ανεφάρμοστη και ανενεργή!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.