ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

… παρέχει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ για τους σπουδαστές μας, που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Proficiency Cambridge – Michigan ή του Lower Cambridge – Michigan (στα συνδυαστικά τμήματα flexible choice ).

Σε περίπτωση αποτυχίας, προετοιμάζονται από εμάς εκ νέου δωρεάν. Απαιτείται μόνο ένα συμβολικό ποσό εγγραφής για τη συμμετοχή τους στην αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο.

Δικαίωμα στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ έχουν επίσης όσοι σπουδαστές δεν επιτύχουν με την πρώτη φορά στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Celi III ή Diploma για τα Ιταλικά, Intermedio για τα Ισπανικά, Mittelstufe για τα Γερμανικά και DELF B2 για τα Γαλλικά.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ είναι ένα πρόγραμμα του Εκπαιδευτηρίου ΤΖΑΝΕΤΟΣ, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές, που δεν τα πήγαν καλά την πρώτη φορά στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, έτσι ώστε να ξαναπροσπαθήσουν, για να επιτύχουν την πιστοποίηση.

Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ισχύει για την αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μην αναγκαστεί να καταβάλει εκ νέου δίδακτρα, Τα δωρεάν μαθήματα δεν αφορούν μόνο επαναληπτικά μαθήματα!

Προϋποθέσεις:

Ο σπουδαστής δεν πρέπει να ξεπεράσει το 10% του συνόλου των απουσιών κατά τη διάρκεια των σπουδών. Το 10% μεταφράζεται σε 16 ώρες απουσίας (8 απουσίες κάθε τετράμηνο).

Ο σπουδαστής θα πρέπει να λάβει μέρος υποχρεωτικά στο 80% των εξετάσεων προσομοίωσης (mock tests), που λαμβάνει χώρα εντός του εκπαιδευτηρίου κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο σπουδαστής θα πρέπει να είναι συνεπής ως προς τις εργασίες που του ανατίθενται για επεξεργασία στο σπίτι (homework), παραδίδοντας το 80% των εργασιών στον προβλεπόμενο χρόνο (20 ημερών). Ο σπουδαστής θα πρέπει να τηρεί αρχείο εκθέσεων με δική του μέριμνα, έτσι ώστε όταν του ζητηθούν να μπορεί να ελεγχθεί η παραγωγικότητα του.

Η εγγύηση σπουδών αφορά μόνο την τελευταία τάξη του προγράμματος προετοιμασίας.

Ο σπουδαστής θα πρέπει να καταβάλλει τα δίδακτρα του στο προβλεπόμενο χρόνο που έχει συμφωνηθεί, διαφορετικά χάνει το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία ανεξαρτήτως άλλης προϋπόθεσης.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΤΖΑΝΕΤΟΣ η δεύτερη ευκαιρία είναι δομημένη έτσι, ώστε να επιβραβεύει τους μαθητές που ήταν συνεπείς κατά τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς τρικ και όρους τέτοιους, που θα μπορούσαν να την καταστίσουν ουσιαστικά ανεφάρμοστη και ανενεργή!

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Ελένη Μαργέλη

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Άννα Βλαχάκη

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Elenh Kolokytha

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Zemperi Kostantina

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields