Γιατί εμάς;

Εμείς

Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, το Κέντρο μας αναγνωρίζεται ως πρώτη επιλογή στην αποτελεσματική κατάρτιση γλωσσών.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες Τζανέτος

Με συνεχή, δημιουργική και ποιοτική παρουσία από το 2000 μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές , εργαζομένους καθώς και δεκάδες εταιρίες.

Φιλοσοφία

διαμορφώνουμε προϋποθέσεις για το μέλλον!

Ξένες Γλώσσες για ενήλικες

1.

Φιλοσοφία

Με φιλοσοφία σχεδιασμού που βασίζεται στην ευρεία βιβλιογραφία των εκπαιδευτικών μας, τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και με μεθοδολογία κατάλληλη για τις ανάγκες του ενηλίκου σπουδαστή διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική πρόοδο των σπουδαστών μας στο παρόν και το μέλλον.

2.

Σύγχρονα Προγράμματα

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών μας, που βασίζονται στην ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ALTE, το ισχυρό επιτελείο ξένων και Ελλήνων καθηγητών σε όλες τις γλώσσες, οι πρωτοποριακές τεχνικές μάθησης και η εξειδίκευση στον κόσμο των γλωσσών και του πολιτισμού συνθέτουν το προφίλ του εκπαιδευτηρίου μας.

3.

Υψηλό Επίπεδο διδασκαλίας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ στοχεύει στη λειτουργική γνώση της γλώσσας, την επικοινωνία, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση και τη δια βίου κατοχύρωσή της.

Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών για ξένους πραγματοποιείται από υψηλού επιπέδου team Ελλήνων και ξένων καθηγητών, σε ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ για την εξασφάλιση της σωστής αφομοίωσης.

Στόχοι

Δημιουργική & ποιοτική παρουσία από το 2.000 μέχρι σήμερα…

Για το πιο Εύκολο πτυχίο Αγγλικών για Ενήλικες Επιλέγω Τζανέτο

1.

Από το 2000…

Με συνεχή, δημιουργική και ποιοτική παρουσία από το 2000 μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές , εργαζομένους καθώς και δεκάδες εταιρίες.

 

2.

1η Επιλογή

Οι έμπειροι διευθυντές σπουδών, τα ταχύρρυθμα προγράμματα για κέρδος χρόνου και χρημάτων, η διαρκής γραμματειακή υποστήριξη, οι επιτυχίες στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και τέλος οι παροχές μας είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν καταστήσει το εκπαιδευτήριό μας ως την πρώτη επιλογή ανάμεσα σε σπουδαστές – φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Το ποιο εύκολο πτυχίο Αγγλικών

3.

Ολιγομελή Τμήματα

Σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε τα μαθήματα σε ολιγομελή και κυρίως ομοιογενή τμήματα με τα αρτιότερα προγράμματα σπουδών.

Γράψε την κριτική σου για εμάς

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Το καλύτερο φροντιστήριο της Αθήνας

Όταν με ενημέρωσαν ότι μέσα σε οκτώ μήνες μπορεί ο γιος μου να πάρει το DELF/B2 των Γαλλικών, ήμουν διστακτική. Κι όμως ξεκινώντας από το μηδέν μετά από οκτώ μήνες τηλεκπαίδευσης κατάφερε και να μάθει τη γλώσσα και να πάρει το πτυχίο του! Ευχαριστούμε το φροντιστήριο Τζανέτος και την υπέροχη καθηγήτρια του και επανερχόμαστε για την επόμενη γλώσσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, πραγματοποιεί ότι υπόσχεται!!!

Σε 8 μήνες κατάφερα από

Σε 8 μήνες κατάφερα από το μηδέν να πάρω το DELF B2 στα Γαλλικά συμμετέχοντας στο αντίστοιχο ταχύρρυθμο τμήμα με σοβαρή μελέτη και την ενθουσιώδη ,μεθοδική καθοδήγηση και αμέριστη συμπαράσταση της δασκάλας μας Θάλειας Ματζίνα. Η επικοινωνία με την διεύθυνση ήταν άμμεση , διεξοδική και με συνέπεια. Η εμπειρία του διαδικτυακού μαθήματος πολύ καλή, με την διαδραστικότητα της δια ζώσης από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού μας. Σας ευχαριστώ!!!

Συγχαρητήρια για την τέλεια οργάνωση

Συγχαρητήρια για την τέλεια οργάνωση σας και την άριστη επιλογή καθηγητών. Στάθηκαν αρωγοί στη σίγουρη επιτυχία στο επίπεδο C2 Αγγλικής γλώσσας. Επειδή η μάθηση δεν σταματά ποτέ, θα συνεχίσουμε με δεύτερη ξένη γλώσσα. Σας ευχαριστούμε πολύ, πάντα επιτυχίες.

Λένε για εμάς...

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, η ομάδα μας
είναι εδώ για να σας βοηθήσει.
Click εδώ!

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.