Γιατί εμάς;

Εμείς

Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, το Κέντρο μας αναγνωρίζεται ως πρώτη επιλογή στην αποτελεσματική κατάρτιση γλωσσών.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες Τζανέτος

Με συνεχή, δημιουργική και ποιοτική παρουσία από το 2000 μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές , εργαζομένους καθώς και δεκάδες εταιρίες.

Φιλοσοφία

διαμορφώνουμε προϋποθέσεις για το μέλλον!

Ξένες Γλώσσες για ενήλικες

1.

Φιλοσοφία

Με φιλοσοφία σχεδιασμού που βασίζεται στην ευρεία βιβλιογραφία των εκπαιδευτικών μας, τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και με μεθοδολογία κατάλληλη για τις ανάγκες του ενηλίκου σπουδαστή διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική πρόοδο των σπουδαστών μας στο παρόν και το μέλλον.

2.

Σύγχρονα Προγράμματα

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών μας, που βασίζονται στην ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ALTE, το ισχυρό επιτελείο ξένων και Ελλήνων καθηγητών σε όλες τις γλώσσες, οι πρωτοποριακές τεχνικές μάθησης και η εξειδίκευση στον κόσμο των γλωσσών και του πολιτισμού συνθέτουν το προφίλ του εκπαιδευτηρίου μας.

3.

Υψηλό Επίπεδο διδασκαλίας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ στοχεύει στη λειτουργική γνώση της γλώσσας, την επικοινωνία, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση και τη δια βίου κατοχύρωσή της.

Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών για ξένους πραγματοποιείται από υψηλού επιπέδου team Ελλήνων και ξένων καθηγητών, σε ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ για την εξασφάλιση της σωστής αφομοίωσης.

Στόχοι

Δημιουργική & ποιοτική παρουσία από το 2.000 μέχρι σήμερα…

Για το πιο Εύκολο πτυχίο Αγγλικών για Ενήλικες Επιλέγω Τζανέτο

1.

Από το 2000…

Με συνεχή, δημιουργική και ποιοτική παρουσία από το 2000 μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές , εργαζομένους καθώς και δεκάδες εταιρίες.

 

2.

1η Επιλογή

Οι έμπειροι διευθυντές σπουδών, τα ταχύρρυθμα προγράμματα για κέρδος χρόνου και χρημάτων, η διαρκής γραμματειακή υποστήριξη, οι επιτυχίες στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και τέλος οι παροχές μας είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν καταστήσει το εκπαιδευτήριό μας ως την πρώτη επιλογή ανάμεσα σε σπουδαστές – φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Το ποιο εύκολο πτυχίο Αγγλικών

3.

Ολιγομελή Τμήματα

Σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε τα μαθήματα σε ολιγομελή και κυρίως ομοιογενή τμήματα με τα αρτιότερα προγράμματα σπουδών.

Γράψε την κριτική σου για εμάς

Strong Testimonials form submission spinner.

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields

Λένε για εμάς...

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, η ομάδα μας
είναι εδώ για να σας βοηθήσει.
Click εδώ!