ΙΤΑΛΙΚΑ

blog3

ΙΤΑΛΙΚΑ

exetaseis celi italika.jpg.opt219x236o00s219x236          exetaseis plida italika

Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων Ιταλικής γλώσσας, με στόχο την  επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων του Πανεπιστημίου της Perugia,(Certificato di conoscenza della lingua italiana) καθώς και στις εξετάσεις για απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού.

Δίνουμε έμφαση στην κατανόηση του Ιταλικού πολιτισμού και της Ιταλικής σκέψης, και παρουσιάζουμε στους σπουδαστές μας μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, την υπέροχη χώρα της Ιταλίας.Δεκάδες ενήλικες σπουδαστές, μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο για την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας,σε ένα όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον.


Κάνε κράτηση στο

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

30% Έκπτωση για λίγες μέρες ακόμα!!

ΔΥΝΑΤOΤΗΤΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΕΩΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 330 4535


Ευέλικτα ωράρια πρωί-απόγευμα-βράδυ σε ολιγομελή τμήματα.

Κάνε την εγγραφή σου και κέρδισε εκπτώσεις διδάκτρων & Υποτροφία Β’ ξένης γλώσσας.

Για την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ β’ ξένης γλώσσας μπορείτε να ανατρέξετε εδώ


Ταχύρρυθμα τμήματα ΙΤΑΛΙΚΩΝ Α1 – Β2 (CELLI 3) σε 12 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν

Πιστοποιούν την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις της καθημερινότητας, να παραγάγει γραπτό και προφορικό λόγο σε διάφορες θεματικές ενότητες (εργασία, τοπική γεωγραφία, οικογενειακές πληροφορίες, αγορές κ.λπ.). Μπορεί επίσης να συνδιαλαγεί με μεγαλύτερη άνεση και αυθορμητισμό χρησιμοποιώντας όλο το εύρος της γραμματικής της Ιταλικής γλώσσας. Μπορεί τέλος, να παραγάγει λεπτομερές κείμενο για μεγάλο φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών.

Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο του επόμενου έτους

Πρόγραμμα μαθημάτων: 4 ώρες / εβδομάδα και επιπλέον test προσομοίωσης των εξετάσεων

 

ΙΤΑΛΙΚΑ τμήματα CELI III – corso intenso

Ταχύρρυθμα τμήματα που πιστοποιούν την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής ξεκινά ως αρχάριος και καλύπτει τα επίπεδα Α1 – Α2 και Β1 – Β2, σε διάστημα 9 μηνών. Όπως γίνεται κατανοητό πρόκειται για ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων πού στόχο έχουν την πιστοποίηση σε σύντομο χρόνο αλλά χωρίς εκπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία!

Διάρκεια σπουδών: από Οκτώβριο έως Ιούνιο του επόμενου έτους

Πρόγραμμα μαθημάτων: 6 ώρες / εβδομάδα και επιπλέον test προσομοίωσης των εξετάσεων

 

ΙΤΑΛΙΚΑ τμήματα CELI IV

Ο σπουδαστής τελειοποιεί τις γνώσεις του στην Ιταλική Γλώσσα. Δίνεται έμφαση στην Ιταλική Λογοτεχνία, Κουλτούρα και Πολιτισμό.

Διάρκεια: 8 μήνες.

 

Στο Κέντρο ξένων γλωσσών “ΤΖΑΝΕΤΟΣ” οι καθηγητές είναι απόφοιτοι ιταλικών πανεπιστημίων και προετοιμάζουν μεθοδικά για όλες τις βαθμίδες της Ιταλικής γλώσσας.  Προσφέρουμε επίσης ευέλικτα ωράρια καθώς και δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας και αναπλήρωσης χαμένων ωρών.

“Δίνεται η δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων στο χώρο μας ή κατ’ οίκον, καθώς και κλειστών group 2-3 ατόμων.”

 

Έχετε απορίες;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

Back to top