TIE – Test of Interactive English

unnamed

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ TIE      

Το πλέον καινοτόμο test από την νέα σειρά πιστοποιήσεων της Αγγλικής γλώσσας! Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα από το οργανισμό OFUQUAL  διεθνώς και από τον ΑΣΕΠ στην Ελλάδα.

To ΤΙΕ  εξετάζει και τις 4 γνωστικές δεξιότητες (Speaking, Listening, Reading,Writing) σε όλα τα επίπεδα (Α1-C2).  H καινοτομία που εισάγει το TIE σε σχέση με τις κλασσικές πιστοποιήσεις είναι ότι οι  εξετάσεις των 4 parts (Speaking, Listening, Reading, Writing) γίνονται με έμμεσο τρόπο ως αλληλένδετα μέρη και όχι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Επίσης πρόκειται για πιστοποιητικό διαβαθμισμένης εξέτασης που σημαίνει ότι ενώ ο υποψήφιος στοχεύει πχ. στο Β2 επίπεδο αν η απόδοσή του ξεπεράσει το συγκεκριμένο επίπεδο θα μπορεί να πιστοποιηθεί για το C1 ή ακόμη και το C2!

 

ΤΙΕ-KAINOTOMIA

Το TIE αποτελείται από: Tην προφορική εξέταση (Spoken TIE Exam ) και την γραπτή εξέταση  (Written Tie Exam).

Η μεγάλη καινοτομία του ΤΙΕ test είναι ότι οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα τα οποία έχουν προετοιμάσει με τους καθηγητές μας  πρίν  από την εξέταση!  Τα θέματα που επιλέγονται είναι σχετικά με τα ενδιαφέροντα τους έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα να τα προετοιμάσουν στην τάξη και να μπορέσουν να τα αναπτύξουν την μέρα της εξέτασης.

Πιο αναλυτικά: Ο σπουδαστής καλείται με την αρωγή του καθηγητή να ολοκληρώσει μια mini έρευνα και να διαβάσει ένα βιβλίο στα Αγγλικά που θα επιλέξει ο ίδιος με βαθμό δυσκολίας ανάλογο με το επίπεδο που εξετάζεται.

Τέλος καλείται να επιλέξει μια είδηση της επικαιρότητας από 2 τουλάχιστον διαφορετικές πηγές και να μπορεί να την αναλύσει-περιγράψει.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν το  TIE LOGBOOK. Ο υποψήφιος που πρέπει να έχει προετοιμαστεί άρτια και για τα τρία projects δεν γνωρίζει ποιο τελικά θα παρουσιάσει.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ με εμπειρία 20 ετών στα προγράμματα Ενηλίκων Αγγλικών και με χιλιάδες επιτυχόντες παρέχει άριστη μεθοδολογία και ευέλικτα προγράμματα σπουδών και πραγματοποιεί τους στόχους σας σε χρόνο ρεκόρ!

TIE- AΝΑΓΝΩΡΙΣΗ 

Το ΤΙΕ είναι πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη για τα επίπεδα Αγγλικής γλώσσας Β1-Β2-C1-C2 από τον μεγαλύτερο φορέα διαπίστευσης στην Αγγλία OFUQUAL και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ.

Άρα οι κάτοχοί του στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένοι και κατοχυρωμένοι για τους διαγωνισμούς / προκηρύξεις  που θα λάβουν μέρος.

ΤΙΕ-ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Δωρεάν επανεξέταση(σε περίπτωση που οι εξεταζόμενοι δεν καταφέρουν να περάσουν το ένα από τα δύο parts.
  • Δεύτερη ευκαιρία με μειωμένα δίδακτρα σε όσους δεν πέτυχαν σε κανένα από τα δύο parts (εντός 2 μηνών)
  • Test διαβαθμισμένης αξιολόγησης με προετοιμασία θεμάτων
  • Εξετάσεις κάθε μήνα

ΓΙΑΤΙ ΤΙΕ στο ΚΞΓ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Με 20 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στα Αγγλικά ενηλίκων μπορούμε και:

Σχεδιάζουμε με βάση τις απαιτήσεις του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά

Δημιουργούμε ευέλικτα τμήματα με ωράρια που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις

Οργανώνουμε τμήματα ολιγομελή-ομοιογενή

Μοιραζόμαστε με όλους εσάς επιτυχίες σε ποσοστό που αγγίζει το 100% σε κάθε εξεταστική περίοδο!

Κάνε άμεσα το on line evaluation test LOWER ή PROFICIENCY και εμείς θα βρούμε για σένα το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών.

 

Έχετε απορίες;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Ελένη Μαργέλη

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Άννα Βλαχάκη

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Elenh Kolokytha

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Zemperi Kostantina

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields