ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

blog1

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ σε εξειδικευμένα τμήματα ενηλίκων είναι πλέον επιβεβλημένη, τόσο στη δημιουργία ενός πλήρους βιογραφικού όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία (ανώτερο κλιμάκιο μισθολογικό κλπ.) στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα.  Η αγγλική γλώσσα είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα στο κόσμο.

Ποια κριτήρια όμως είναι αυτά που πρέπει να υπολογίσει κάποιος ώστε να επιλέξει το σωστό κέντρο εκμάθησης στα αγγλικά με ειδκά τμήματα για ενήλικες; Τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, όπως όλες οι γλώσσες άλλωστε, χρειάζονται εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει γνώση, εμπειρία αλλά και τα μοντέρνα εκείνα εργαλεία που προσφέρουν γρήγορη αφομοίωση καθώς και ευελιξία στην διδασκαλία αγγλικών.

 

ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ εξειδικευμένα τμήματα

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Τζανέτος έχουμε την εξειδίκευση στα ΑΓΓΛΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ασχολούμαστε καθημερινά με ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ από το 2000, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και μοντέλα εκμάθησης. Αναλύουμε τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ως γλώσσα, δίνοντας τα εργαλεία εκείνα που προσφέρουν στους σπουδαστές μας την γρήγορη κατανόηση με τον λιγότερο δυνατό χρόνο ασχολίας. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδώσει καρπούς, προσφέροντας στους σπουδαστές μας πραγματική «Εγγύηση Σπουδών».

Τα ποσοστά επιτυχίας μας στα αγγλικά το επιβεβαιώνουν. Μια γρήγορη ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας, αλλά και μια επίσκεψη στο κέντρο μας θα σας λύσουν τις τυχόν απορίες.  Ανταποκρινόμενοι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, στο Κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ δημιουργούμε όλο το χρόνο ειδικές προσφορές, ειδικά στα τμήματα «Αγγλικά για ενήλικες», προσπαθώντας να είναι όσο το δυνατό πιο προσιτή η γνώση των ξένων γλωσσών σε όλους.

Στόχος η εμπεριστατωμένη προετοιμασία των σπουδαστών μας στα ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ η οποία θα τους οδηγήσει στην απόκτηση αναγνωρισμένων, από τον ΑΣΕΠ, διπλωμάτων από πανεπιστήμια του εξωτερικού, σε όλα τα επίπεδα Lower ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, Advanced ΚΑΙ Proficiency, επίσης του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που χορηγείται από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων. Τα προγράμματά σπουδών, στην αγγλική γλώσσα, του εκπαιδευτηρίου μας αναφέρονται, σε ενήλικες σπουδαστές, φοιτητές, εργαζομένους και επαγγελματίες που στοχεύουν στην άμεση απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, επομένως, στην ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και την αναγνώρισή τους από τους φορείς δείτε και εδώ

Τα προνόμιά μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

  • Αγγλικά τμήματα ενηλίκων πραγματικά ολιγομελή (6-8 ατόμων) ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ή μη
  • ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
  • ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
  • Υπεύθυνοι σπουδών πάντα δίπλα στους σπουδαστές για ότι χρειαστούν
  • Έμπειροι καθηγητές γνώστες των πιστοποιήσεων 
  • Διακανονισμός διδάκτρων ευέλικτος και ειδικές τιμές για ανέργους ,φοιτητές

 

 » Δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων στο χώρο μας, με μεγάλη έκπτωση για φοιτητές, και ανέργους, καθώς και κλειστών group 3-5 ατόμων σύμφωνα με το διαθέσιμο χρόνο των σπουδαστών μας.»

—————————————————————————-

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 2ης ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη  φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ  και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

———————————————————————————–

Δείτε από την λίστα αναλυτικά τα τμήματα Αγγλικών ενηλίκων ανάλογα με το επίπεδο:

Δείτε επίσης ΕΔΩ τις υποτροφίες μας, επίσης ΕΔΩ την Εγγύηση σπουδών – 2η ευκαιρία που δίνουμε στους σπουδαστές μας!

Back to top