Τι είναι το MICHIGAN ECCE

Πιστοποίηση Michigan Ecce
Tο ΜICHIGAN LOWER ECCE είναι πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 για την Αγγλική γλώσσα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το MICHIGAN ECCE είναι ο καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Πανεπιστημίου του MICHIGAN. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε τις εξετάσεις ΕCCE στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας που να αποδεικνύει ότι ο κάτοχός του μπορεί να αντεπεξέλθει καλά στην κατανόηση και παραγωγή της Αγγλικής γλώσσας. Από τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό κοινό αναγνωρίστηκε ως πολύ χρήσιμο εφόδιο και στον Ιδιωτικό τομέα αλλά αργότερα και στο Δημόσιο.

 

ΓΙΑΤΙ MICHIGAN ECCE

 1. H μακροχρόνια Ιστορία του στην Ελλάδα είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό με κύρος και αναγνωρισιμότητα κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 2. Είναι πιστοποίηση άριστα σχεδιασμένη. Ο σπουδαστής που θα την επιλέξει θα γίνει πραγματικά καλός χρήστης της Αγγλικής . Ίσως δεν είναι το πιο απλό και εύκολο πιστοποιητικό Αγγλικών αλλά χτίζει τις βάσεις που θα χρειαστούν οι σπουδαστές σε ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης πχ  PROFICIENCY, IELTS etc.
 3. Ισχύει εφ’ όρου ζωής.
 4. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και ευρύτατα γνωστό και αποδεκτό στον Ιδιωτικό Τομέα.

 

ΔΟΜΗ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ MICHIGAN ECCE

 1. Κατανόηση προφορικού λόγου LISTENING. Έχει διάρκεια 30 λεπτών και χωρίζεται σε 2 μέρη.

  1. Μέρος: Σύντομος διάλογος με μία ερώτηση όπου οι επιλογές δύνονται σαν εικόνες.  Αριθμός ερωτήσεων 30.
  2. Μέρος: Σε μορφή MULTIPLE CHOICE. Σύντομες ερωτήσεις πάνω σε 4 διαφορετικά θέματα από 4-6 ερωτήσεις το κάθε θέμα. Αριθμός ερωτήσεων 20.
 2. Γραμματική,λεξιλόγιο,κατανόηση γραπτού λόγου.(gvr).

  1. Mέρος. Γραμματική  GRAMMAR. Τοποθέτηση της σωστής λέξεως ή φράσεως στα κενά της πρότασης. Μόνο μια επιλογή είναι σωστή!Σύνολο ερωτήσεων 35.
  2. Μέρος: Λεξιλόγιο VOCABULARY. Χρήση της σωστής λέξης για να έχει νόημα η φράση. Σύνολο ερωτήσεων 35
  3. Μέρος: Κατανόηση γραπτού λόγου READING. Δύο σύντομα κείμενα με 5 ερωτήσεις και Τέσσερα σύντομα κείμενα που συνδέονται θεματικά μεταξύ τους  ακολουθούμενα από 10 ερωτήσεις κατανόησης.
 3. Έκθεση WRITING.

Καλούμαστε να γράψουμε μία επιστολή ή έκθεση παρουσιάζοντας την άποψή μας σχετικά με το θέμα που έχουμε ήδη διαβάσει και προέρχεται από άρθρο εφημερίδας.

 

 1. Παραγωγή γραπτού λόγου SPEAKING.

Διαπροσωπική επικοινωνία με δομή μεταξύ ενός υποψηφίου και ενός εξεταστή σε θέματα προεπιλεγμένα από το πανεπιστήμιο του MICHIGAN. Στην εξέταση περιλαμβάνονται και εικόνες.

Από το 2000 έτος ιδρύσεως του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ χιλιάδες μαθητές μας έχουν πετύχει στις εξετάσεις MICHIGAN ECCE με ποσοστό επιτυχίας συνολικά πάνω από 95% χάρις στα προγράμματα σπουδών μας και στους εξαιρετικούς καθηγητές μας που εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές μας σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

 • Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις γίνονται περίπου 2 μήνες πριν τις εξετάσεις με κόστος 165,00 ευρώ.
 • Τα αποτελέσματα είναι στην διάθεση των σπουδαστών 2 μήνες μετά τις εξετάσεις.
 • Οι προφορικές εξετάσεις γίνονται 1-3 εβδομάδες μετά τις γραπτές.
 • Η γραπτή εξέταση γίνεται χωρίς διαλείμματα.
 • Οι απαντήσεις πολλαπλής επιλογής στο LISTENING και GVR γράφονται με μολύβι σε ειδικό μηχανογραφημένο έντυπο.
 • Για την μεταφορά των απαντήσεων στο ειδικό μηχανογραφημένο έντυπο δεν δίνεται επιπλέον χρόνος. Είναι απαραίτητη λοιπόν η εξοικείωση των σπουδαστών με το χρόνο αρκετά πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων.
 • Η έκθεση γράφεται με μολύβι.

 

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Ελένη Μαργέλη

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Άννα Βλαχάκη

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Elenh Kolokytha

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Zemperi Kostantina

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δείτε ακόμα...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Proficiency VS Proficiency – η απόλυτη αναμέτρηση

Άρθρο που αναλύει και συγκρίνη τα υπέρ και τα κατά των πτυχίων Proficiency.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ, προσφέρουμε προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών Proficiency σε 8 μήνες.  Τα ωράρια των τμημάτων Proficiency είναι ευέλικτα και πραγματοποιούνται πρωί – μεσημέρι και βράδυ

Περισσότερα »
PROFICIENCY CELP 100% Επιτυχία στις εξετάσεις Μαίου 2021
Αποτελέσματα Εξετάσεων

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Proficiency Celp που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο 2021.
Γι άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας έπιασαν το απόλυτο 100%.

Περισσότερα »
Nocn - Αγγλικά για Ενήλικες
ΝΕΑ

Παράταση αιτήσεων για τις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας NOCN

Παράταση αιτήσεων για τις εξετάσεις  Αγγλικής γλώσσας NOCN έως 23/4 μέσα από την πλατφόρμα LAAS ! Τα LATE ENTRIES θα γίνουν δεκτά μόνο εάν υπάρχει χωρητικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω

Περισσότερα »
PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

PROFICIENCY ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Συχνές Ερωτήσεις

Proficiency ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Σε αυτό το άρθρο μας θα ασχοληθούμε με την ανώτερη πιστοποίηση αγγλικών το PROFICIENCY και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ρεαλιστικά σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν τους σπουδαστές μας.

Περισσότερα »
Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο και με δίδακτρα προσιτά σε όλους (λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.

Περισσότερα »