Τι είναι το MICHIGAN ECCE

Πιστοποίηση Michigan Ecce
Tο ΜICHIGAN LOWER ECCE είναι πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 για την Αγγλική γλώσσα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το MICHIGAN ECCE είναι ο καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Πανεπιστημίου του MICHIGAN. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε τις εξετάσεις ΕCCE στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας που να αποδεικνύει ότι ο κάτοχός του μπορεί να αντεπεξέλθει καλά στην κατανόηση και παραγωγή της Αγγλικής γλώσσας. Από τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό κοινό αναγνωρίστηκε ως πολύ χρήσιμο εφόδιο και στον Ιδιωτικό τομέα αλλά αργότερα και στο Δημόσιο.

 

ΓΙΑΤΙ MICHIGAN ECCE

 1. H μακροχρόνια Ιστορία του στην Ελλάδα είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό με κύρος και αναγνωρισιμότητα κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 2. Είναι πιστοποίηση άριστα σχεδιασμένη. Ο σπουδαστής που θα την επιλέξει θα γίνει πραγματικά καλός χρήστης της Αγγλικής . Ίσως δεν είναι το πιο απλό και εύκολο πιστοποιητικό Αγγλικών αλλά χτίζει τις βάσεις που θα χρειαστούν οι σπουδαστές σε ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης πχ  PROFICIENCY, IELTS etc.
 3. Ισχύει εφ’ όρου ζωής.
 4. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και ευρύτατα γνωστό και αποδεκτό στον Ιδιωτικό Τομέα.

 

ΔΟΜΗ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ MICHIGAN ECCE

 1. Κατανόηση προφορικού λόγου LISTENING. Έχει διάρκεια 30 λεπτών και χωρίζεται σε 2 μέρη.

  1. Μέρος: Σύντομος διάλογος με μία ερώτηση όπου οι επιλογές δύνονται σαν εικόνες.  Αριθμός ερωτήσεων 30.
  2. Μέρος: Σε μορφή MULTIPLE CHOICE. Σύντομες ερωτήσεις πάνω σε 4 διαφορετικά θέματα από 4-6 ερωτήσεις το κάθε θέμα. Αριθμός ερωτήσεων 20.
 2. Γραμματική,λεξιλόγιο,κατανόηση γραπτού λόγου.(gvr).

  1. Mέρος. Γραμματική  GRAMMAR. Τοποθέτηση της σωστής λέξεως ή φράσεως στα κενά της πρότασης. Μόνο μια επιλογή είναι σωστή!Σύνολο ερωτήσεων 35.
  2. Μέρος: Λεξιλόγιο VOCABULARY. Χρήση της σωστής λέξης για να έχει νόημα η φράση. Σύνολο ερωτήσεων 35
  3. Μέρος: Κατανόηση γραπτού λόγου READING. Δύο σύντομα κείμενα με 5 ερωτήσεις και Τέσσερα σύντομα κείμενα που συνδέονται θεματικά μεταξύ τους  ακολουθούμενα από 10 ερωτήσεις κατανόησης.
 3. Έκθεση WRITING.

Καλούμαστε να γράψουμε μία επιστολή ή έκθεση παρουσιάζοντας την άποψή μας σχετικά με το θέμα που έχουμε ήδη διαβάσει και προέρχεται από άρθρο εφημερίδας.

 

 1. Παραγωγή γραπτού λόγου SPEAKING.

Διαπροσωπική επικοινωνία με δομή μεταξύ ενός υποψηφίου και ενός εξεταστή σε θέματα προεπιλεγμένα από το πανεπιστήμιο του MICHIGAN. Στην εξέταση περιλαμβάνονται και εικόνες.

Από το 2000 έτος ιδρύσεως του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ χιλιάδες μαθητές μας έχουν πετύχει στις εξετάσεις MICHIGAN ECCE με ποσοστό επιτυχίας συνολικά πάνω από 95% χάρις στα προγράμματα σπουδών μας και στους εξαιρετικούς καθηγητές μας που εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές μας σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

 • Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις γίνονται περίπου 2 μήνες πριν τις εξετάσεις με κόστος 165,00 ευρώ.
 • Τα αποτελέσματα είναι στην διάθεση των σπουδαστών 2 μήνες μετά τις εξετάσεις.
 • Οι προφορικές εξετάσεις γίνονται 1-3 εβδομάδες μετά τις γραπτές.
 • Η γραπτή εξέταση γίνεται χωρίς διαλείμματα.
 • Οι απαντήσεις πολλαπλής επιλογής στο LISTENING και GVR γράφονται με μολύβι σε ειδικό μηχανογραφημένο έντυπο.
 • Για την μεταφορά των απαντήσεων στο ειδικό μηχανογραφημένο έντυπο δεν δίνεται επιπλέον χρόνος. Είναι απαραίτητη λοιπόν η εξοικείωση των σπουδαστών με το χρόνο αρκετά πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων.
 • Η έκθεση γράφεται με μολύβι.

 

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δείτε ακόμα...

PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

PROFICIENCY ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Συχνές Ερωτήσεις

Proficiency ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Σε αυτό το άρθρο μας θα ασχοληθούμε με την ανώτερη πιστοποίηση αγγλικών το PROFICIENCY και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ρεαλιστικά σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν τους σπουδαστές μας.

Περισσότερα »
Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο και με δίδακτρα προσιτά σε όλους (λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.

Περισσότερα »
Πιστοποίηση Michigan Ecce
ΝΕΑ

Τι είναι το MICHIGAN ECCE

Tο ΜICHIGAN LOWER ECCE είναι πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 για την Αγγλική γλώσσα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα »