Τι είναι το MICHIGAN ECCE

Πιστοποίηση Michigan Ecce

Tο ΜICHIGAN LOWER ECCE είναι πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 για την Αγγλική γλώσσα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το MICHIGAN ECCE είναι ο καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Πανεπιστημίου του MICHIGAN. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε τις εξετάσεις ΕCCE στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας που να αποδεικνύει ότι ο κάτοχός του μπορεί να αντεπεξέλθει καλά στην κατανόηση και παραγωγή της Αγγλικής γλώσσας. Από τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό κοινό αναγνωρίστηκε ως πολύ χρήσιμο εφόδιο και στον Ιδιωτικό τομέα αλλά αργότερα και στο Δημόσιο.

 

ΓΙΑΤΙ MICHIGAN ECCE

 1. H μακροχρόνια Ιστορία του στην Ελλάδα είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό με κύρος και αναγνωρισιμότητα κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 2. Είναι πιστοποίηση άριστα σχεδιασμένη. Ο σπουδαστής που θα την επιλέξει θα γίνει πραγματικά καλός χρήστης της Αγγλικής . Ίσως δεν είναι το πιο απλό και εύκολο πιστοποιητικό Αγγλικών αλλά χτίζει τις βάσεις που θα χρειαστούν οι σπουδαστές σε ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης πχ  PROFICIENCY, IELTS etc.
 3. Ισχύει εφ’ όρου ζωής.
 4. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και ευρύτατα γνωστό και αποδεκτό στον Ιδιωτικό Τομέα.

 

ΔΟΜΗ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ MICHIGAN ECCE

 1. Κατανόηση προφορικού λόγου LISTENING. Έχει διάρκεια 30 λεπτών και χωρίζεται σε 2 μέρη.

  1. Μέρος: Σύντομος διάλογος με μία ερώτηση όπου οι επιλογές δύνονται σαν εικόνες.  Αριθμός ερωτήσεων 30.
  2. Μέρος: Σε μορφή MULTIPLE CHOICE. Σύντομες ερωτήσεις πάνω σε 4 διαφορετικά θέματα από 4-6 ερωτήσεις το κάθε θέμα. Αριθμός ερωτήσεων 20.
 2. Γραμματική,λεξιλόγιο,κατανόηση γραπτού λόγου.(gvr).

  1. Mέρος. Γραμματική  GRAMMAR. Τοποθέτηση της σωστής λέξεως ή φράσεως στα κενά της πρότασης. Μόνο μια επιλογή είναι σωστή!Σύνολο ερωτήσεων 35.
  2. Μέρος: Λεξιλόγιο VOCABULARY. Χρήση της σωστής λέξης για να έχει νόημα η φράση. Σύνολο ερωτήσεων 35
  3. Μέρος: Κατανόηση γραπτού λόγου READING. Δύο σύντομα κείμενα με 5 ερωτήσεις και Τέσσερα σύντομα κείμενα που συνδέονται θεματικά μεταξύ τους  ακολουθούμενα από 10 ερωτήσεις κατανόησης.
 3. Έκθεση WRITING.

Καλούμαστε να γράψουμε μία επιστολή ή έκθεση παρουσιάζοντας την άποψή μας σχετικά με το θέμα που έχουμε ήδη διαβάσει και προέρχεται από άρθρο εφημερίδας.

 

 1. Παραγωγή γραπτού λόγου SPEAKING.

Διαπροσωπική επικοινωνία με δομή μεταξύ ενός υποψηφίου και ενός εξεταστή σε θέματα προεπιλεγμένα από το πανεπιστήμιο του MICHIGAN. Στην εξέταση περιλαμβάνονται και εικόνες.

Από το 2000 έτος ιδρύσεως του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ χιλιάδες μαθητές μας έχουν πετύχει στις εξετάσεις MICHIGAN ECCE με ποσοστό επιτυχίας συνολικά πάνω από 95% χάρις στα προγράμματα σπουδών μας και στους εξαιρετικούς καθηγητές μας που εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές μας σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

 • Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις γίνονται περίπου 2 μήνες πριν τις εξετάσεις με κόστος 165,00 ευρώ.
 • Τα αποτελέσματα είναι στην διάθεση των σπουδαστών 2 μήνες μετά τις εξετάσεις.
 • Οι προφορικές εξετάσεις γίνονται 1-3 εβδομάδες μετά τις γραπτές.
 • Η γραπτή εξέταση γίνεται χωρίς διαλείμματα.
 • Οι απαντήσεις πολλαπλής επιλογής στο LISTENING και GVR γράφονται με μολύβι σε ειδικό μηχανογραφημένο έντυπο.
 • Για την μεταφορά των απαντήσεων στο ειδικό μηχανογραφημένο έντυπο δεν δίνεται επιπλέον χρόνος. Είναι απαραίτητη λοιπόν η εξοικείωση των σπουδαστών με το χρόνο αρκετά πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων.
 • Η έκθεση γράφεται με μολύβι.

 

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.