ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – Τα ιταλικά γλώσσα λατινογενής και αρκετά οικεία. Γλώσσα εύθυμη και μουσική αλλά την ίδια στιγμή χρήσιμη στον εμπορικό κόσμο.

Επίσης στον τομέα του τουρισμού είναι μια άριστη επιλογή για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και το βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν απέναντι στον ανταγωνισμό της στοχευμένης εργασίας.

Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες είναι μια συνεχής εκπαιδευτική διαδικασία  στο κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ τα τελευταία 20 χρόνια.

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ

εμπειρία των καθηγητών μας στα ταχύρρυθμα προγράμματα ενηλίκων καθώς και οι άρτιες σπουδές τους μας καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας σε σύντομο χρόνο και με άριστα αποτελέσματα.

Ο υπεύθυνος προγράμματος κ Τζανέτος Γρηγόρης με σπουδές στην παιδαγωγική ακαδημία του Πανεπιστημίου του Βari. Διδάσκει την ιταλική γλώσσα και γραμματική απλά κατανοητά και εστιάζει παράλληλα στον Ιταλικό πολιτισμό προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνώσης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ONLINE

Στις μέρες μας είναι σαφές ότι η ταχύτητα πιστοποίησης και εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας  είναι προσόν που ενδιαφέρει όλο και περισσότερους ενηλίκους. Ειδικά εκείνους που θέλουν αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Τώρα πια και με την τεχνολογία της ασύγχρονης εκπαίδευσης (online)  τα προγράμματά μας είναι διαθέσιμα παντού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την ίδια ποιότητα μαθήματος. Όπως ακριβώς κάνουμε 20 χρόνια στο μάθημα δια ζώσης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας μιλούν από μόνα τους. Με ταχύρρυθμα μαθήματα και μόλις σε 12 μήνες οι σπουδαστές μας είναι έτοιμοι από μηδενικό επίπεδο να δώσουν για επίπεδο Β2 ((lower). Είτε στις εξετάσεις που διοργανώνει το

Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο  και με  δίδακτρα προσιτά σε όλους( λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.  

Για οποιαδήποτε απορία σας συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.