ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – Τα ιταλικά γλώσσα λατινογενής και αρκετά οικεία. Γλώσσα εύθυμη και μουσική αλλά την ίδια στιγμή χρήσιμη στον εμπορικό κόσμο.

Επίσης στον τομέα του τουρισμού είναι μια άριστη επιλογή για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και το βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν απέναντι στον ανταγωνισμό της στοχευμένης εργασίας.

Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες είναι μια συνεχής εκπαιδευτική διαδικασία  στο κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ τα τελευταία 20 χρόνια.

εκμαθηση ιταλικων | Online | Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες Τζανέτος

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ

εμπειρία των καθηγητών μας στα ταχύρρυθμα προγράμματα ενηλίκων καθώς και οι άρτιες σπουδές τους μας καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας σε σύντομο χρόνο και με άριστα αποτελέσματα.

Ο υπεύθυνος προγράμματος κ Τζανέτος Γρηγόρης με σπουδές στην παιδαγωγική ακαδημία του Πανεπιστημίου του Βari. Διδάσκει την ιταλική γλώσσα και γραμματική απλά κατανοητά και εστιάζει παράλληλα στον Ιταλικό πολιτισμό προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνώσης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ONLINE

Στις μέρες μας είναι σαφές ότι η ταχύτητα πιστοποίησης και εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας  είναι προσόν που ενδιαφέρει όλο και περισσότερους ενηλίκους. Ειδικά εκείνους που θέλουν αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Τώρα πια και με την τεχνολογία της ασύγχρονης εκπαίδευσης (online)  τα προγράμματά μας είναι διαθέσιμα παντού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την ίδια ποιότητα μαθήματος. Όπως ακριβώς κάνουμε 20 χρόνια στο μάθημα δια ζώσης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας μιλούν από μόνα τους. Με ταχύρρυθμα μαθήματα και μόλις σε 12 μήνες οι σπουδαστές μας είναι έτοιμοι από μηδενικό επίπεδο να δώσουν για επίπεδο Β2 ((lower). Είτε στις εξετάσεις που διοργανώνει το

Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο  και με  δίδακτρα προσιτά σε όλους( λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.  

Για οποιαδήποτε απορία σας συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δείτε ακόμα...

PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

PROFICIENCY ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Συχνές Ερωτήσεις

Proficiency ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Σε αυτό το άρθρο μας θα ασχοληθούμε με την ανώτερη πιστοποίηση αγγλικών το PROFICIENCY και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ρεαλιστικά σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν τους σπουδαστές μας.

Περισσότερα »
Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο και με δίδακτρα προσιτά σε όλους (λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.

Περισσότερα »
Πιστοποίηση Michigan Ecce
ΝΕΑ

Τι είναι το MICHIGAN ECCE

Tο ΜICHIGAN LOWER ECCE είναι πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 για την Αγγλική γλώσσα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα »