ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – Τα ιταλικά γλώσσα λατινογενής και αρκετά οικεία. Γλώσσα εύθυμη και μουσική αλλά την ίδια στιγμή χρήσιμη στον εμπορικό κόσμο.

Επίσης στον τομέα του τουρισμού είναι μια άριστη επιλογή για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και το βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν απέναντι στον ανταγωνισμό της στοχευμένης εργασίας.

Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες είναι μια συνεχής εκπαιδευτική διαδικασία  στο κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ τα τελευταία 20 χρόνια.

εκμαθηση ιταλικων | Online | Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες Τζανέτος

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ

εμπειρία των καθηγητών μας στα ταχύρρυθμα προγράμματα ενηλίκων καθώς και οι άρτιες σπουδές τους μας καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας σε σύντομο χρόνο και με άριστα αποτελέσματα.

Ο υπεύθυνος προγράμματος κ Τζανέτος Γρηγόρης με σπουδές στην παιδαγωγική ακαδημία του Πανεπιστημίου του Βari. Διδάσκει την ιταλική γλώσσα και γραμματική απλά κατανοητά και εστιάζει παράλληλα στον Ιταλικό πολιτισμό προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνώσης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ONLINE

Στις μέρες μας είναι σαφές ότι η ταχύτητα πιστοποίησης και εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας  είναι προσόν που ενδιαφέρει όλο και περισσότερους ενηλίκους. Ειδικά εκείνους που θέλουν αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Τώρα πια και με την τεχνολογία της ασύγχρονης εκπαίδευσης (online)  τα προγράμματά μας είναι διαθέσιμα παντού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την ίδια ποιότητα μαθήματος. Όπως ακριβώς κάνουμε 20 χρόνια στο μάθημα δια ζώσης.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας μιλούν από μόνα τους. Με ταχύρρυθμα μαθήματα και μόλις σε 12 μήνες οι σπουδαστές μας είναι έτοιμοι από μηδενικό επίπεδο να δώσουν για επίπεδο Β2 ((lower). Είτε στις εξετάσεις που διοργανώνει το

Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο  και με  δίδακτρα προσιτά σε όλους( λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.  

Για οποιαδήποτε απορία σας συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Mantw Vourtsi

Πολύ καλό φροντιστήριο. Πήρα IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο στον ιδιοκτήτη και στους καθηγητές .Συγχαρητήρια το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σοφια Ακακιου

Θελω να τοποθετηθω, μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, και να αναφερω πως ο χωρος του φροντιστηριου ηταν αψογος, αλλα κυριως το ανθρωπινο δυναμικο του, υπευθυνοι και καθηγητες ηταν εξαιρετικοι! Το συστηνω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελενα Αth

Μέσα σε 8 μήνες εντατικών μαθημάτων πέρασα επιτυχώς το proficiency και φέτος τους επέλεξα ξανά για τα πτυχία των Ισπανικών μου!

Γκαβαρδίνα Εύη

Άριστη οργάνωση και εξαιρετικοί καθηγητές.Σε 8 μήνες πήρα proficiency και την επόμενη χρονιά delf B2 . Σας ευχαριστώ για όλα!

Dimitra Tsiaousi

Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο Τζανετος για τον άψογο επαγγελματισμο του προσωπικού και το επίπεδο διδασκαλίας

Dimitra Antoniou

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Αθήνας!

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων

Το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσων της Αθήνας!! Παρακολούθησα πέρσι το μάθημα των αγγλικών κ πήρα το proficiency σε 8 μήνες με Β!! Και το IELTS με 8!! Εξαιρετικοι επαγγελματίες κ άριστη ποιότητα! Οι καθηγητές καταπληκτικοι! Κ το περιβάλλον άψογο! Το πρότεινα ήδη σε αρκετές φίλους που χρειάζονται άμεσα το πτυχίο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας ευχαριστώ για όλα! 🌹

Ελένη Μαργέλη

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές

Εξαιρετική δουλειά από όλους καθηγητές και λοιπό προσωπικό!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!

Άννα Βλαχάκη

Εάν η άριστη οργάνωση, η

Εάν η άριστη οργάνωση, η εμπιστοσύνη στους καθηγητές και το έργο τους και η επιθυμία για μια σωστή συνεργασία είναι αυτά που αναζητάς για την επιτυχία σου στις εξετάσεις ξένων γλωσσών, το φροντιστήριο Τζανετος είναι σίγουρα το κατάλληλο! Συγχαρητήρια για όλα!!

Elenh Kolokytha

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!..

Συγχαρητήρια για το φροντιστήριο σας!!.. Στον κύριο Τζανετο και στην καθηγήτρια την κυρία Μαρίνα. Πολύ σωστοι και στις τιμές και στα μαθήματα αλλά και στην συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές!! Έμεινα πολύ ευχαριστημενη το συστήνω σίγουρα!!

Zemperi Kostantina

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δείτε ακόμα...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Proficiency VS Proficiency – η απόλυτη αναμέτρηση

Άρθρο που αναλύει και συγκρίνη τα υπέρ και τα κατά των πτυχίων Proficiency.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ, προσφέρουμε προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών Proficiency σε 8 μήνες.  Τα ωράρια των τμημάτων Proficiency είναι ευέλικτα και πραγματοποιούνται πρωί – μεσημέρι και βράδυ

Περισσότερα »
PROFICIENCY CELP 100% Επιτυχία στις εξετάσεις Μαίου 2021
Αποτελέσματα Εξετάσεων

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Proficiency Celp που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο 2021.
Γι άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας έπιασαν το απόλυτο 100%.

Περισσότερα »
Nocn - Αγγλικά για Ενήλικες
ΝΕΑ

Παράταση αιτήσεων για τις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας NOCN

Παράταση αιτήσεων για τις εξετάσεις  Αγγλικής γλώσσας NOCN έως 23/4 μέσα από την πλατφόρμα LAAS ! Τα LATE ENTRIES θα γίνουν δεκτά μόνο εάν υπάρχει χωρητικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω

Περισσότερα »
PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

PROFICIENCY ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Συχνές Ερωτήσεις

Proficiency ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Σε αυτό το άρθρο μας θα ασχοληθούμε με την ανώτερη πιστοποίηση αγγλικών το PROFICIENCY και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ρεαλιστικά σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν τους σπουδαστές μας.

Περισσότερα »
Εκμαθηση Ιταλικων για ενηλικες
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στο κέντρο μας

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Με score πάνω από 95% σε επιτυχίες κάθε εξεταστική περίοδο και με δίδακτρα προσιτά σε όλους (λαμβάνοντας πάντοτε υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε) σας καλούμε να πραγματοποιήσετε μαζί μας την επιθυμία σας για εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας.

Περισσότερα »