Νέα Χειμερινά Τμήματα Ιταλικά Online για Ενήλικες

Ιταλικά online για ενήλικες. Νέα Χειμερινά τμήματα 2024

Ταχύρυθμα τμήματα από το μηδέν σε 11 μήνες πιστοποίηση Β2

Για όσους επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην ιταλική γλώσσα, με την έλευση της νέας χρονιάς δημιουργήσαμε και σας ανακοινώνουμε τα νέα χειμερινά τμήματα Ιταλικών Online για ενήλικες, σε επίπεδο Α1-Β2.

Αυτά τα τμήματα υπόσχονται όχι μόνον μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά και ειδικές προσφορές που καθιστούν την εκμάθηση προσιτή και ενδιαφέρουσα.

Ιταλικά για ενήλικες online Νεα χειμερινά τμήματα.

Ημερομηνίες και Έναρξη Τμημάτων

Τα τμήματα ξεκινούν στις 13 Μαρτίου 2024, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ευελιξία της διαδικτυακής μάθησης με την ποιότητα της παραδοσιακής εκπαίδευσης. Τα τμήματα είναι βραδινά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:30-21:30

Ειδικές Προσφορές

Για να κάνουμε τη μάθηση πραγματικά προσιτή, προσφέρουμε 25% έκπτωση στα δίδακτρα, για την εγγραφή σας στα νέα χειμερινά τμήματα «ιταλικά Online για Ενήλικες». Προσφορά που κάνει την Εκπαίδευση Υψηλής Ποιότητας προσιτή σε όλους. Αλλά δεν σταματάμε εδώ…

Υποτροφία 2ης Ξένης Γλώσσας

Προκειμένου να υποστηρίξουμε την πολυγλωσσία, παρέχουμε υποτροφία για την εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας. Αυτή η προσφορά είναι ιδανική για όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα.

Εγγύηση Σπουδών

Η εγγύηση σπουδών δίνει την ασφάλεια ότι θα απολαύσετε την εκπαίδευση που αξίζετε. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο συμβεί το απρόβλεπτο, προσφέρουμε την λεγόμενη 2η Ευκαιρία, ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς.

Μαθήματα Online σε Ολιγομελή Τμήματα

Τα μαθήματα παρέχονται αποκλειστικά online, σε ολιγομελή τμήματα που εξασφαλίζουν την προσοχή και την ατομική υποστήριξη που χρειάζεστε. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει τη δημιουργία μιας ενεργού και αμοιβαία ενθαρρυντικής κοινότητας μαθητών.  Το μάθημα γίνεται αποκλειστικά online και όχι υβριδικό.

Πιστοποίηση B2 PLIDA ή CELI

Κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν για πιστοποίηση στο επίπεδο B2, είτε με το PLIDA είτε με το CELI. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες διεθνώς και αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό επίτευγμα στη γνώση της ιταλικής γλώσσας.

Αναγνώριση από τον ΑΣΕΠ

Το πρόγραμμα αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία της εκπαίδευσης που παρέχουμε. Αυτό δίνει στους σπουδαστές τα εχέγγυα ότι η προετοιμασία προς τις εξετάσεις πιστοποίησης θα είναι πλήρης και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Τιμές

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την άνεση της διαδικτυακής μάθησης με την ποιότητα της ιταλικής εκπαίδευσης. Εγγραφείτε τώρα για τα χειμερινά τμήματα 2024 και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην ιταλική γλώσσα! Δείτε τιμές και προϋποθέσεις εγγραφής ΕΔΩ!

Καλέστε στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.