Ιταλικά για Φοιτητές | Γιατί να επιλέξω Ιταλικά;

Ιταλικά Για Φοιτητές

Γιατί να επιλέξω Ιταλικά;

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις πού μας κάνουν οι νέοι μας σπουδαστές ειδικά στα τμήματα Ιταλικά για Φοιτητές, έχει να κάνει με το πόσο  θα τους βοηθήσει η γνώση της Ιταλικής γλώσσας  στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Μας ρωτούν επίσης εάν είναι εύκολη και γρήγορη η εκμάθησή της, ποια πιστοποιητικά να προτιμήσουν καθώς και αν αξίζει να  να προτιμήσει κανείς την Ιταλία για πρόγραμμα ERASMUS.

 

Ιταλικά για φοιτητές και αγορά εργασίας

Στην Ελλάδα η πολύ καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας είναι ένα αξιοπρόσεκτο προσόν που μπορεί να μας εξασφαλίσει ακόμη και την πρόσληψή μας σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας σε συνδυασμό πάντοτε με τις υπόλοιπες δεξιότητές μας.

 

Ιταλικά για φοιτητές και Τουρισμός

Ο τουριστικός τομέας, η ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας  προσελκύει κάθε χρόνο  εκατοντάδες χιλιάδες Ιταλούς τουρίστες σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας.

Οι Ιταλοί είναι πασίγνωστοι για την εμμονή τους στο made in  Italy (Ιταλική μόδα, Ιταλικά αυτοκίνητα, Ιταλικό φαγητό) και για τη φτωχή χρήση των Αγγλικών τους.

Οι Ιταλοί που κατακλύζουν τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι νιώθουν πολύ οικεία στις ξενοδοχειακές μονάδες όταν το προσωπικό που έρχονται σε επαφή μιλάει Ιταλικά.

Με λίγα λόγια λοιπόν τα Ιταλικά είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο στον τουρισμό.

 

Ιταλικά για Φοιτητές και Βιομηχανία

Στον κλάδο της βιομηχανίας η Ιταλία είναι χώρα ηγέτης μεταξύ άλλων προηγμένων βιομηχανικά χωρών. Μηχανήματα βαρέως τύπου, αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ήδη, ρουχισμός καθώς και είδη υγιεινής αποτελούν τον πυρήνα των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της γείτονος χώρας.

Εκατοντάδες εταιρίες ιταλικών προϊόντων δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες έχουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και επισκέπτονται κάθε χρόνο διάφορες εκθέσεις στην Ιταλία.

Ιταλικά για φοιτητές και εργαζομένους λοιπόν και για τον τουρισμό.

 

Μπορώ να μάθω γρήγορα Ιταλικά;  Είναι εύκολη γλώσσα;

Τα Ιταλικά είναι μια λατινογενής γλώσσα. Έχει εύκολο συντακτικό και γραμματική με κανόνες που προσομοιάζουν στα ελληνικά με κάποιες σημαντικές εξαιρέσεις.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τα Γαλλικά ή τα Ισπανικά θα διαπιστώσουν ότι οι ομοιότητες είναι αρκετές.

Οι σπουδαστές μας φοιτητές ή εργαζόμενοι μπορούν σε ορίζοντα 8 μηνών να μιλήσουν σωστά Ιταλικά και να καλύψουν τους τομείς της καθημερινότητας. Σε 12 μήνες δίνουν για πιστοποίηση CELI III με υψηλά  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90%.

 

 

Εξετάσεις και πτυχία

Οι εξετάσεις για την Ιταλική γλώσσα γίνονται 2 φορές το χρόνο Ιούνιο και Νοέμβριο. Σίγουρα μια καλή επιλογή προγράμματος  θα ήταν η αρχή των μαθημάτων να γίνει τον Οκτώβριο και το πέρας της διαδικασίας μαζί με τις εξετάσεις να γίνει το Νοέμβριο του επόμενου έτους. Συνολικά δηλαδή 12 μήνες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα των Ιταλικών στο κέντρο ξένων γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ εδώ.

 

Το πανεπιστήμιο της Perugia είναι το πιο γνωστό πανεπιστήμιο για ξένους στην Ιταλία και είναι υπεύθυνο για τις εξετάσεις CELI στην Ελλάδα.

Οι Φοιτητές μπορούν να μάθουν Ιταλικά απ ευθείας στο πανεπιστήμιο της Perugia.

 

Ιταλικά για φοιτητές και ενηλίκους στο ΤΖΑΝΕΤΟΣ γιατί έχουμε για εσάς :

  • 20 Χρόνια εμπειρίας
  • Υψηλά ποσοστά επιτυχίας
  • Προσιτά δίδακτρα βλ. εδώ.
  • Ομοιογενή τμήματα
  • Ευέλικτα ωράρια
  • Πραγματικές προσφορές βλ. εδώ
  •  Υποτροφία β ξένης γλώσσας βλ. εδώ.

 

Πατήστε εδώ και μάθετε τιμές και άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.