Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες!

Ημερομηνία Έναρξης: 10 Ιουνίου

Διάρκεια Σπουδών: 8 μήνες

Μέθοδος Διδασκαλίας: Διαδικτυακή (online) μέσω ιδιόκτητης πλατφόρμας

Διάρκεια Μαθήματος: 4 ώρες την εβδομάδα

Ημερομηνία Έναρξης: 5 Ιουνίου

Διάρκεια Σπουδών: 6 μήνες

Μέθοδος Διδασκαλίας: Διαδικτυακή (online) μέσω ιδιόκτητης πλατφόρμας

Διάρκεια Μαθήματος: 4 ώρες την εβδομάδα

  • Φοιτητές
  • Εργαζόμενους
  • Άνεργους
  • Όσους επιθυμούν να μάθουν Γερμανικά για προσωπικούς λόγους

Γιατί να μάθετε Γερμανικά

Επαγγελματικές Ευκαιρίες: Η γνώση της γερμανικής γλώσσας ανοίγει πόρτες σε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πολλές πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμοί έχουν ανάγκη από γερμανόφωνους υπαλλήλους.

Ακαδημαϊκή Πρόοδος: Η Γερμανία είναι γνωστή για τα υψηλού επιπέδου πανεπιστήμιά της και τις ερευνητικές της δυνατότητες. Η γνώση της γλώσσας μπορεί να διευκολύνει την πρόσβαση σε υποτροφίες και ακαδημαϊκά προγράμματα.

Πολιτιστικός Εμπλουτισμός: Η γερμανική γλώσσα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο πολιτιστικό υπόβαθρο, από τη λογοτεχνία και την φιλοσοφία μέχρι την μουσική και την τέχνη.

Ταξίδια και Εμπειρίες: Η γνώση γερμανικών διευκολύνει τα ταξίδια στη Γερμανία και σε άλλες γερμανόφωνες χώρες, καθιστώντας την εμπειρία πιο ευχάριστη και αυθεντική.

Οφέλη των Καλοκαιρινών Τμημάτων

Εντατική Μάθηση: Τα καλοκαιρινά μαθήματα Γερμανικών προσφέρουν μια εντατική και συγκεντρωμένη μορφή μάθησης, που επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν γρήγορη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευέλικτα Ωράρια: Με ευέλικτα ωράρια μαθημάτων, μπορείτε να εντάξετε τη μάθηση στη καθημερινότητά σας χωρίς να θυσιάσετε άλλες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Δικτύωση: Η συμμετοχή σε τμήματα ενηλίκων προσφέρει την ευκαιρία για δικτύωση με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και στόχους.

Αποδοτική Χρήση του Χρόνου: Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να επενδύσετε στον εαυτό σας και στις γλωσσικές σας δεξιότητες, προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για τις προκλήσεις του επόμενου έτους.

Γιατί να επιλέξετε το κέντρο μας

Έμπειροι Καθηγητές: Οι καθηγητές μας έχουν πολυετή πείρα στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας και είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία των μαθητών τους.

Διαδραστική Διδασκαλία: Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και διαδραστικά εργαλεία που κάνουν τη μάθηση ευχάριστη και αποτελεσματική.

Ευέλικτα Ωράρια: Προσαρμόζουμε τα ωράρια των μαθημάτων στις ανάγκες σας, προσφέροντας τόσο πρωινά όσο και απογευματινά τμήματα.

Προσιτές Τιμές: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και δυνατότητα πληρωμής με δόσεις, κάνοντας την εκμάθηση προσιτή για όλους.

Κλείστε τη θέση σας σήμερα! Δείτε τιμές

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε τα Γερμανικά σας αυτό το καλοκαίρι!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.