Μαθαίνω Ισπανικά Online Τμήματα μόνο για Ενήλικες

Μαθαίνω Ισπανικά Online Τζανέτος
Μαθαίνω Ισπανικά Online.  Οι ξένες γλώσσες είναι βοηθητικές για την καριέρα σου, αλλά και για την ανάπτυξή σου ως άτομο. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών σου χρόνων, τελειοποίησες τα Αγγλικά σου.

Πλέον, ως ενήλικας, σκέφτεσαι ποια ακόμα ξένη γλώσσα μπορείς να μάθεις. Τα Ισπανικά αποτελούν μια ιδανική επιλογή, μιας και αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ξένες γλώσσες.

Πράγματι, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν επιλέξει τα Ισπανικά ως δεύτερη ή τρίτη ξένη γλώσσα.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να πληκτρολογήσεις «μαθαίνω Ισπανικά online», διάβασε πρώτα αυτό το άρθρο. Θα μάθεις ό,τι χρειάζεσαι για τα online τμήματα ενηλίκων της ισπανικής γλώσσας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος.

Μαθαίνω Ισπανικά Online – Γιατί να Επιλέξω αυτή τη Γλώσσα
Όταν έρχεται η στιγμή της επιλογής της δεύτερη ή τρίτης ξένης γλώσσας που θέλεις να μάθεις, τα Ισπανικά είναι μια από τις επικρατέστερες επιλογές σου.

Δεν είναι τυχαίο που τόσοι ενήλικες στρέφονται στην εκμάθηση αυτής της γλώσσας, μιας και έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνω Ισπανικά online γιατί:
Τα Ισπανικά ομιλούνται από περίπου 400 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό την κάνει τη δεύτερη γλώσσα με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά από τα Κινέζικα.  Τα Αγγλικά έρχονται τρίτα σε αυτή τη λίστα, με περίπου 330 εκατομμύρια ομιλητές.

Το Ισπανικά επίσης είναι η επίσημη γλώσσα σε τουλάχιστον 21 κράτη, σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, και Αφρική.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, υπολογίζεται ότι περίπου 21 εκατομμύρια μαθητές μαθαίνουν Ισπανικά. Έτσι, η γλώσσα αυτή αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή ξένης γλώσσας μετά τα Αγγλικά.

Τα Ισπανικά ακόμα έχουν ανέβει σημαντικά και στο Διαδίκτυο. Πλέον είναι η Τρίτη πιο χρησιμοποιούμενη γλωσσά μετά από τα Αγγλικά και τα Κινέζικα.

Πρόκειται για μια σχετικά εύκολη γλώσσα στην εκμάθησή της για τους Έλληνες. Αυτό οφείλεται στην παρόμοια προφορά και στα παρόμοια γραμματικά φαινόμενα που υπάρχουν στις δύο γλώσσες. Έτσι, μπορείς να μάθεις τα βασικά στα Ισπανικά σε λίγους μόνο μήνες.

Αυτοί είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή των Ισπανικών. Μαθαίνω Ισπανικά online σημαίνει πως ανοίγω τους ορίζοντες μου.

Γιατί να Κάνω Online Μαθήματα

Τον τελευταίο καιρό θα έχεις ακούσει πως όλο και περισσότεροι ενήλικοι στρέφονται προς τα online μαθήματα. Πράγματι, η online παρέχει ευκολίες που δεν ήταν δυνατές με την παραδοσιακή διδασκαλία.

Πιο αναλυτικά, μαθαίνω Ισπανικά online γιατί:

Κερδίζεις χρόνο. Με τα online μαθήματα, δεν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι και να σπαταλήσεις χρόνο για τη μετακίνησή σου. Το πρόγραμμά σου είναι σταθερό, κι έτσι γνωρίζεις πότε πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο.

Κάνεις τα μαθήματα από την άνεση του χώρου σου. Με τα online μαθήματα, έχεις την πολυτέλεια να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου από το σπίτι σου. Έτσι, ακόμα κι αν έχεις κανονίσει το μάθημα μετά τη δουλειά, μπορείς να το κάνεις από την άνεση του καναπέ σου.

Εξοικονομείς χρήματα. Εφόσον μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα από όπου σε βολεύει, μειώνεις και τα έξοδα της μετακίνησής σου. Παράλληλα, τα online τμήματα είναι πιο οικονομικά από τα δια ζώσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε μικρά τμήματα. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να νιώσεις άνετα και λύσεις κάθε σου απορία. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις ατομικά μαθήματα, μαθήματα για 2 άτομα, ή μικρά τμήματα 3-10 ατόμων.

Τα online μαθήματα είναι διαδραστικά. Με τις ειδικές εκπαιδευτικές πλατφόρμες, ο καθηγητής μπορεί να σου λύσει άμεσα όλες σου τις απορίες.

Επίσης, μπορείς σε πραγματικό χρόνο να γράψεις απαντήσεις σε ερωτήσεις και να δεις τη διόρθωση.

Τα online μαθήματα έχουν πλεονεκτήματα και για αυτό έχουν γίνει τόσο δημοφιλή. Μαθαίνω Ισπανικά online γιατί μπορώ να παρακολουθήσω από το σπίτι μου και να δω σημαντική βελτίωση.

Μαθαίνω Ισπανικά Online για Αρχάριους

Αν αυτή θα είναι η πρώτη σου επαφή τα Ισπανικά, μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα «Ισπανικά για Ενήλικες – Curso Rapido». Το πρόγραμμα αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες, ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις πτυχίο επιπέδου Β2 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα «Ισπανικά για Ενήλικες – Curso Rapido», θα αποκτήσεις το Β2 σε 10 μήνες. Οι υποχρεωτικές ώρες παρακολούθησης είναι 5 την εβδομάδα, ενώ επίσης θα πρέπει να αφιερώνεις και 4-5 ώρες για την μελέτη. Αυτό το σύστημα του Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος έχει αποδειχθεί επιτυχημένα, με ποσοστό επιτυχιών που αγγίζει το 90%.

Έχει ακόμα κατά νου πως το πτυχίο Intermedio B2 ισοδυναμή με καλή γνώση των Ισπανικών και αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ. Έτσι, μαθαίνω Ισπανικά online σημαίνει πως φροντίζω για μια επιτυχημένη καριέρα στο δημόσιο.

Μαθαίνω Ισπανικά Online για Προχωρημένους

Αν όμως έχεις ήδη καλή γνώση των Ισπανικών, μπορείς να παρακολουθήσεις τα online μαθήματα για να αποκτήσεις το πτυχίο Superior C2. Σε αυτό το επίπεδο, η γνώση σου των Ισπανικών είναι άριστη και μπορείς να επικοινωνήσεις άνετα με κάποιον ισπανόφωνο. Επίσης, κατά το Superior C2 είσαι σε θέση να κατανοήσεις, να συλλέξεις, και να ανασυνθέσεις πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.

Για την απόκτηση του Superior C2, θα χρειαστεί να παρακολουθείς μαθήματα online για 8 μήνες. Οι διδασκόμενες ώρες ανέρχονται στις 4 ώρες την εβδομάδα, ενώ θα πρέπει να αφιερώνεις άλλες τόσες για το προσωπικό σου διάβασμα.

Το Superior C2 αντιστοιχεί με την άριστη γνώση των Ισπανικών και αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, δίνοντάς σου επιπλέον μόρια. Μαθαίνω Ισπανικά online γιατί μου εγγυώνται καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Πώς Γίνονται τα Μαθήματα Ισπανικών Online;

Τα online μαθήματα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος, πραγματοποιούνται μέσω της δικής μας εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Οι μαθητές και ο καθηγητής συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο, κι έτσι το μάθημα γίνεται διαδραστικό.

Δηλαδή, οι μαθητές βλέπουν κατά τη διάρκεια του μαθήματα τον πίνακα και τις σημειώσεις του καθηγητή.

Επειδή το μάθημα είναι σε πραγματικό χρόνο, ο καθηγητής μπορεί να λύσει άμεσα κάθε απορία των μαθητών. Στο τέλος κάθε μαθήματος, οι μαθητές λαμβάνουν τις σημειώσεις στο προσωπικό τους e-mail. Αν έχουν εργασίες, τις στέλνουν στον καθηγητή μέσω e-mail.

Μαθαίνω Ισπανικά online σημαίνει ότι μαθαίνω τη γλώσσα δίπλα στους καλύτερος καθηγητές.

Για να Συμμετέχω στα online Μαθήματα των Ισπανικών τι εξοπλισμό χρειάζομαι;

Για την παρακολούθηση των online μαθημάτων δεν χρειάζεσαι κάποιον εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι περισσότεροι υπολογιστές τον διαθέτουν ήδη. Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστείς:

  • Σύνδεση στο Διαδίκτυο,
  • Κάμερα,
  • Μικρόφωνο,
  • Προσωπικό e-mail.

Μαθαίνω Ισπανικά Online – Γιατί να Επιλέξω το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος έχει τους καλύτερους καθηγητές με πανεπιστημιακή εκπαίδευση και εξειδίκευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Χρησιμοποιούμε την πιο μοντέρνα βιβλιογραφία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για την εκμάθηση των Ισπανικών. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στο ποσοστό επιτυχιών μας.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος, θα βρείτε τα πιο οικονομικά δίδακτρα, ενώ τα τμήματα μπορούν να γίνουν ατομικά ή ολιγομελή.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μπείτε στα νέα μας τμήματα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε αυτή την υπέροχη γλώσσα.

Μαθαίνω Ισπανικά Online στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος για σίγουρα αποτελέσματα.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δείτε ακόμα...

MSU LOWER 100% Επιτυχίες στις εξετάσεις Ιουνίου 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αποτελέσματα Εξετάσεων MSU LOWER CELC Ιούνιος 2021.

MSU LOWER CELC Εξετάσεις Ιουνίου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του MSU LOWER CELC που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2021.
Για άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας πέτυχαν ρεκόρ 100%.

Περισσότερα »
Proficiency Celp 95% Επιτυχίες στις εξετάσεις Ιουνίου 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αποτελέσματα Εξετάσεων Proficiency CELP Ιούνιος 2021.

Proficiency Celp – 95% Επιτυχία στις Εξετάσεις Ιουνίου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Proficiency Celp που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2021.
Για άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας πέτυχαν ρεκόρ 95%.

Περισσότερα »
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Proficiency VS Proficiency – η απόλυτη αναμέτρηση

Άρθρο που αναλύει και συγκρίνει τα υπέρ και τα κατά των πτυχίων Proficiency.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ, προσφέρουμε προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών Proficiency σε 8 μήνες.  Τα ωράρια των τμημάτων Proficiency είναι ευέλικτα και πραγματοποιούνται πρωί – μεσημέρι και βράδυ

Περισσότερα »
PROFICIENCY CELP 100% Επιτυχία στις εξετάσεις Μαίου 2021
Αποτελέσματα Εξετάσεων

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Proficiency Celp που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο 2021.
Γι άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας έπιασαν το απόλυτο 100%.

Περισσότερα »