Μαθαίνω Ισπανικά Online Τμήματα μόνο για Ενήλικες

Μαθαίνω Ισπανικά Online Τζανέτος

Μαθαίνω Ισπανικά Online.  Οι ξένες γλώσσες είναι βοηθητικές για την καριέρα σου, αλλά και για την ανάπτυξή σου ως άτομο. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών σου χρόνων, τελειοποίησες τα Αγγλικά σου.

Πλέον, ως ενήλικας, σκέφτεσαι ποια ακόμα ξένη γλώσσα μπορείς να μάθεις. Τα Ισπανικά αποτελούν μια ιδανική επιλογή, μιας και αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ξένες γλώσσες.

Πράγματι, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν επιλέξει τα Ισπανικά ως δεύτερη ή τρίτη ξένη γλώσσα.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να πληκτρολογήσεις «μαθαίνω Ισπανικά online», διάβασε πρώτα αυτό το άρθρο. Θα μάθεις ό,τι χρειάζεσαι για τα online τμήματα ενηλίκων της ισπανικής γλώσσας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος.

Μαθαίνω Ισπανικά Online – Γιατί να Επιλέξω αυτή τη Γλώσσα
Όταν έρχεται η στιγμή της επιλογής της δεύτερη ή τρίτης ξένης γλώσσας που θέλεις να μάθεις, τα Ισπανικά είναι μια από τις επικρατέστερες επιλογές σου.

Δεν είναι τυχαίο που τόσοι ενήλικες στρέφονται στην εκμάθηση αυτής της γλώσσας, μιας και έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνω Ισπανικά online γιατί:
Τα Ισπανικά ομιλούνται από περίπου 400 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό την κάνει τη δεύτερη γλώσσα με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά από τα Κινέζικα.  Τα Αγγλικά έρχονται τρίτα σε αυτή τη λίστα, με περίπου 330 εκατομμύρια ομιλητές.

Το Ισπανικά επίσης είναι η επίσημη γλώσσα σε τουλάχιστον 21 κράτη, σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, και Αφρική.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, υπολογίζεται ότι περίπου 21 εκατομμύρια μαθητές μαθαίνουν Ισπανικά. Έτσι, η γλώσσα αυτή αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή ξένης γλώσσας μετά τα Αγγλικά.

Τα Ισπανικά ακόμα έχουν ανέβει σημαντικά και στο Διαδίκτυο. Πλέον είναι η Τρίτη πιο χρησιμοποιούμενη γλωσσά μετά από τα Αγγλικά και τα Κινέζικα.

Πρόκειται για μια σχετικά εύκολη γλώσσα στην εκμάθησή της για τους Έλληνες. Αυτό οφείλεται στην παρόμοια προφορά και στα παρόμοια γραμματικά φαινόμενα που υπάρχουν στις δύο γλώσσες. Έτσι, μπορείς να μάθεις τα βασικά στα Ισπανικά σε λίγους μόνο μήνες.

Αυτοί είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή των Ισπανικών. Μαθαίνω Ισπανικά online σημαίνει πως ανοίγω τους ορίζοντες μου.

Γιατί να Κάνω Online Μαθήματα

Τον τελευταίο καιρό θα έχεις ακούσει πως όλο και περισσότεροι ενήλικοι στρέφονται προς τα online μαθήματα. Πράγματι, η online παρέχει ευκολίες που δεν ήταν δυνατές με την παραδοσιακή διδασκαλία.

Πιο αναλυτικά, μαθαίνω Ισπανικά online γιατί:

Κερδίζεις χρόνο. Με τα online μαθήματα, δεν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι και να σπαταλήσεις χρόνο για τη μετακίνησή σου. Το πρόγραμμά σου είναι σταθερό, κι έτσι γνωρίζεις πότε πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο.

Κάνεις τα μαθήματα από την άνεση του χώρου σου. Με τα online μαθήματα, έχεις την πολυτέλεια να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου από το σπίτι σου. Έτσι, ακόμα κι αν έχεις κανονίσει το μάθημα μετά τη δουλειά, μπορείς να το κάνεις από την άνεση του καναπέ σου.

Εξοικονομείς χρήματα. Εφόσον μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα από όπου σε βολεύει, μειώνεις και τα έξοδα της μετακίνησής σου. Παράλληλα, τα online τμήματα είναι πιο οικονομικά από τα δια ζώσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε μικρά τμήματα. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να νιώσεις άνετα και λύσεις κάθε σου απορία. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις ατομικά μαθήματα, μαθήματα για 2 άτομα, ή μικρά τμήματα 3-10 ατόμων.

Τα online μαθήματα είναι διαδραστικά. Με τις ειδικές εκπαιδευτικές πλατφόρμες, ο καθηγητής μπορεί να σου λύσει άμεσα όλες σου τις απορίες.

Επίσης, μπορείς σε πραγματικό χρόνο να γράψεις απαντήσεις σε ερωτήσεις και να δεις τη διόρθωση.

Τα online μαθήματα έχουν πλεονεκτήματα και για αυτό έχουν γίνει τόσο δημοφιλή. Μαθαίνω Ισπανικά online γιατί μπορώ να παρακολουθήσω από το σπίτι μου και να δω σημαντική βελτίωση.

Μαθαίνω Ισπανικά Online για Αρχάριους

Αν αυτή θα είναι η πρώτη σου επαφή τα Ισπανικά, μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα «Ισπανικά για Ενήλικες – Curso Rapido». Το πρόγραμμα αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες, ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις πτυχίο επιπέδου Β2 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα «Ισπανικά για Ενήλικες – Curso Rapido», θα αποκτήσεις το Β2 σε 10 μήνες. Οι υποχρεωτικές ώρες παρακολούθησης είναι 5 την εβδομάδα, ενώ επίσης θα πρέπει να αφιερώνεις και 4-5 ώρες για την μελέτη. Αυτό το σύστημα του Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος έχει αποδειχθεί επιτυχημένα, με ποσοστό επιτυχιών που αγγίζει το 90%.

Έχει ακόμα κατά νου πως το πτυχίο Intermedio B2 ισοδυναμή με καλή γνώση των Ισπανικών και αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ. Έτσι, μαθαίνω Ισπανικά online σημαίνει πως φροντίζω για μια επιτυχημένη καριέρα στο δημόσιο.

Μαθαίνω Ισπανικά Online για Προχωρημένους

Αν όμως έχεις ήδη καλή γνώση των Ισπανικών, μπορείς να παρακολουθήσεις τα online μαθήματα για να αποκτήσεις το πτυχίο Superior C2. Σε αυτό το επίπεδο, η γνώση σου των Ισπανικών είναι άριστη και μπορείς να επικοινωνήσεις άνετα με κάποιον ισπανόφωνο. Επίσης, κατά το Superior C2 είσαι σε θέση να κατανοήσεις, να συλλέξεις, και να ανασυνθέσεις πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.

Για την απόκτηση του Superior C2, θα χρειαστεί να παρακολουθείς μαθήματα online για 8 μήνες. Οι διδασκόμενες ώρες ανέρχονται στις 4 ώρες την εβδομάδα, ενώ θα πρέπει να αφιερώνεις άλλες τόσες για το προσωπικό σου διάβασμα.

Το Superior C2 αντιστοιχεί με την άριστη γνώση των Ισπανικών και αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, δίνοντάς σου επιπλέον μόρια. Μαθαίνω Ισπανικά online γιατί μου εγγυώνται καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Πώς Γίνονται τα Μαθήματα Ισπανικών Online;

Τα online μαθήματα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος, πραγματοποιούνται μέσω της δικής μας εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Οι μαθητές και ο καθηγητής συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο, κι έτσι το μάθημα γίνεται διαδραστικό.

Δηλαδή, οι μαθητές βλέπουν κατά τη διάρκεια του μαθήματα τον πίνακα και τις σημειώσεις του καθηγητή.

Επειδή το μάθημα είναι σε πραγματικό χρόνο, ο καθηγητής μπορεί να λύσει άμεσα κάθε απορία των μαθητών. Στο τέλος κάθε μαθήματος, οι μαθητές λαμβάνουν τις σημειώσεις στο προσωπικό τους e-mail. Αν έχουν εργασίες, τις στέλνουν στον καθηγητή μέσω e-mail.

Μαθαίνω Ισπανικά online σημαίνει ότι μαθαίνω τη γλώσσα δίπλα στους καλύτερος καθηγητές.

Για να Συμμετέχω στα online Μαθήματα των Ισπανικών τι εξοπλισμό χρειάζομαι;

Για την παρακολούθηση των online μαθημάτων δεν χρειάζεσαι κάποιον εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι περισσότεροι υπολογιστές τον διαθέτουν ήδη. Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστείς:

  • Σύνδεση στο Διαδίκτυο,
  • Κάμερα,
  • Μικρόφωνο,
  • Προσωπικό e-mail.

Μαθαίνω Ισπανικά Online – Γιατί να Επιλέξω το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος έχει τους καλύτερους καθηγητές με πανεπιστημιακή εκπαίδευση και εξειδίκευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Χρησιμοποιούμε την πιο μοντέρνα βιβλιογραφία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για την εκμάθηση των Ισπανικών. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στο ποσοστό επιτυχιών μας.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος, θα βρείτε τα πιο οικονομικά δίδακτρα, ενώ τα τμήματα μπορούν να γίνουν ατομικά ή ολιγομελή.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μπείτε στα νέα μας τμήματα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε αυτή την υπέροχη γλώσσα.

Μαθαίνω Ισπανικά Online στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος για σίγουρα αποτελέσματα.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.