2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ, πάρε επιπλέον μοριοδότηση

Πότε αναμένεται να διεξαχθεί

Μέσα στο  2025 (όπως υπολογίζεται θα πρέπει να γίνει μεταξύ Δεκεμβρίου 2024 και Φεβρουαρίου 2025) θα πραγματοποιηθεί ο 2ος πανελλήνιος διαγωνισμός  από το ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και δεν πρόκειται να επηρεάσει τους διορισμούς του πρώτου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Επιβεβαίωση δια στόματος του προέδρου του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου συναντήθηκε με τον υπό σύσταση Σύλλογο Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού 2Γ/2022 και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον επόμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ να πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Άλλωστε, η σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό προβλέπει ότι αυτός θα διεξάγεται κάθε δύο έτη.

Αλλαγές στον τρόπο εξέτασης

Συγκεκριμένα, το Άρθρο 40 – Δομή γραπτού διαγωνισμού Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 9 ν. 4765/2021, αναφέρει:

«Στην παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 4765/2021 (Α΄ 6), περί της δομής και του περιεχομένου του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, η φράση «α) εξέταση γνώσεων, β) δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας» αντικαθίσταται από τη φράση «α) δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας ή β) εξέταση γνώσεων ή γ) συνδυασμό των περ. α) και β)»

και η παρ. 1 του άρθρου 9 διαμορφώνεται ως εξής:

«1. Ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός που αφορά στην πλήρωση θέσεων Ε.Ε.Π. και μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου κατηγορίας Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 περιλαμβάνει: α) δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας ή β) εξέταση γνώσεων ή γ) συνδυασμό των περ. α) και β).»

Κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τον επόμενο, 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Αν θέλεις κι εσύ να εξασφαλίσεις με επιπλέον μόρια την θέση που δικαιωματικά σου ανήκει, στον δημόσιο τομέα.  

Αν σε ενδιαφέρει η επαγγελματική και μισθολογική σου εξέλιξη, τότε μην περιμένεις, κάλεσε  στο 210 3304 535 και πάρε τις απαραίτητες πληροφορίες,

Για το ποια πτυχία ξένων γλωσσών θα σου δώσουν την απαραίτητη επιπλέον μοριοδότηση, ποια πτυχία μπορείς να αποκτήσεις σε ελάχιστο χρόνο και να είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

Επιπλέον, ποιες εκπτώσεις δικαιούσαι στο κέντρο μας και τι υποτροφίες!

Μην περιμένεις κάνε κίνηση τώρα!

Δες εδώ τα επιπλέον μόρια που σου δίνονται ανάλογα με το επίπεδο γνώση ξένων γλωσσών https://info.asep.gr/pos-moriodotoyntai-ta-prosonta. 

Το κέντρο μας ειδικεύεται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων εδώ και 25 χρόνια. 

Δίνουμε σημασία στην άριστη ποιότητα και την εξέλιξη όλων των σπουδαστών μας.

Οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι πανεπιστημιακών τίτλων Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Οι επιτυχίες που καταγράφουμε στις εξετάσεις είναι πάνω από 90% σε όλες τις γλώσσες.  Ενημερώσου σωστά, προετοιμάσου με τους καλύτερους

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.