Πώς να πάρετε πτυχίο Proficiency online σε 2 Μήνες

Αντίγραφο του germanika-online-kalokairina-tmimata-tzanetos

Χρειάζεστε πτυχίο Proficiency online σε σύντομο χρονικό διάστημα; το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ μπορεί να σας το προσφέρει.

Το πρόγραμμα Αγγλικών επιπέδου PROFICIENCY ONLINE – FAST TRACK σας οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου Αγγλικών Επιπέδου C2 σε δύο μόνο μήνες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως για το αύξηση μισθολογίου, το ERASMUS ή την συμμετοχή σας σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.  

Δείτε παρακάτω τα 4 βασικά σημεία που αναλύουμε σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. 

Τι είναι η επάρκεια Αγγλικών Profιciency online – fast track και πώς μπορεί να σας ωφελήσει; 

Το Proficiency online fast track είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ, σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους ενήλικες να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο γνώσης της Αγγλικής σε μόλις δύο μήνες.  

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας για διάφορους σκοπούς, όπως αίτηση για προγράμματα Erasmus, αναβάθμιση μισθολογίου, ή για το βιογραφικό τους. 

 Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ευέλικτο, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να μελετήσουν με το δικό τους ρυθμό και με το δικό τους χρονοδιάγραμμα.  

Το μάθημα προσφέρεται online, καθιστώντας το προσβάσιμο από οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι δομημένο έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις πτυχές της αγγλικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης, της γραφής, της ακρόασης και της ομιλίας.  

Τα οφέλη είναι πολυάριθμα. Μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και ευκαιρίες σταδιοδρομίας, να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να ενισχύσετε τη συνολική σας εικόνα.  

Με πιστοποίηση αγγλικών επιπέδου C2, μπορείτε να αποδείξετε σε πιθανούς εργοδότες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους οργανισμούς ότι έχετε επιτύχει υψηλό επίπεδο επάρκειας στην αγγλική γλώσσα. 

 Επιπλέον, το πρόγραμμα διδάσκεται από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και υλικά, για να εξασφαλίσουν ότι κάθε σπουδαστής αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του.  

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ελκυστικό και διαδραστικό, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές παραμένουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.  

Συνολικά, το online πρόγραμμα Proficiency σε 2 μήνες που προσφέρει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ενήλικες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα και να αποκτήσουν πιστοποίηση σε μόλις δύο μήνες.  

Πώς να προετοιμαστείτε για την πιστοποίηση Αγγλικών online επιπέδου C2; 

Η απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου C2 στα αγγλικά δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, αλλά με τη σωστή προετοιμασία, μπορεί να είναι εφικτό.  

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε για πιστοποίηση επιπέδου C2:  

1. Πρακτική, πρακτική, πρακτική: Όσο περισσότερο ασκείστε, τόσο πιο άνετα θα είστε με τη γλώσσα. Προσπαθήστε να εξασκηθείτε κάθε μέρα, είτε μέσω ανάγνωσης, ακρόασης, γραφής ή ομιλίας.  

2. Εμβαθύνετε στη γλώσσα: Για παράδειγμα παρακολουθήστε αγγλικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ακούστε αγγλική μουσική και περιπλανηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο με τη γλώσσα. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε περισσότερο με τη γλώσσα και να βελτιώσετε τις δεξιότητες κατανόησής σας.  

3. Μάθετε νέο λεξιλόγιο: Αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας διαβάζοντας και γράφοντας στα αγγλικά. Η εκμάθηση νέων λέξεων θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε πιο άνετα και με ακρίβεια.  

4. Εστιάστε στη γραμματική: Η γραμματική είναι ένα βασικό κομμάτι της γλώσσας, γι’ αυτό φροντίστε να ανανεώσετε τις γνώσεις σας στη γραμματική. Εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας το γράψιμο και την ομιλία.  

5. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών, όπως το PROFICIENCY FAST TRACK που προσφέρουμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ.  

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την πιστοποίηση επιπέδου C2, καθιστώντας το ευκολότερο και φυσικά προσβάσιμο ειδικά για ενήλικες.  

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και αξιοποιώντας τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας, όπως τα προπαρασκευαστικά μαθήματα, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας στην απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου C2 στα Αγγλικά. 

Πώς λειτουργεί το μάθημα και ποιες είναι οι απαιτήσεις; 

Το πρόγραμμα PROFICIENCY ONLINE FAST TRACK που προσφέρουμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ενήλικες που πρέπει να πιστοποιηθούν σε επίπεδο Γ2 Αγγλικών για διάφορους λόγους όπως οι εργασιακές απαιτήσεις, οι εξετάσεις του δημόσιου τομέα, τα προγράμματα Erasmus ή η προσωπική εξέλιξη.  

Τα μαθήματα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας σε μόλις 2 μήνες μέσω ενός εντατικού και διαδραστικού διαδικτυακού προγράμματος.  

Για να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να έχετε μια καλή βάση στα αγγλικά, κατά προτίμηση σε επίπεδο B2 ή C1. Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ενήλικες που έχουν ήδη σπουδάσει αγγλικά στο παρελθόν και πρέπει να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για να πιστοποιηθούν.  

Θα σας ζητηθεί να δώσετε κατατακτήριο τεστ πριν ξεκινήσετε το μάθημα για να προσδιορίσουμε το επίπεδο επάρκειάς σας και να εντοπίσουμε τυχόν σημεία που χρειάζονται βελτίωση.  

Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση σε μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας όπου θα συμμετάσχετε ζωντανά στα online μαθήματα αγγλικών που διδάσκουν έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτές της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ενηλίκων.  

Το μάθημα ακολουθεί ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει όλες τις πτυχές της αγγλικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της γραμματικής, του λεξιλογίου, της ακρόασης, της ομιλίας, της ανάγνωσης και της γραφής.  

Έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα διαδραστικών εκπαιδευτικών υλικών, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, ηχογραφήσεων και κουίζ, για να βελτιώσετε την σπουδαστική σας εμπειρία.  

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να εξασκήσετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά με άλλους σπουδαστές, να συμμετάσχετε σε ομαδικές συζητήσεις και να συμμετάσχετε σε διαδικτυακές δραστηριότητες για να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.  

Με το τέλος του μαθήματος, θα είστε πλήρως προετοιμασμένοι για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις Αγγλικών επιπέδου Γ2 και να πάρετε το πτυχίο που πιστοποιεί την επάρκεια σας στη γλώσσα.  

Αυτό το πρόγραμμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ενήλικες που πρέπει να βελτιώσουν τα αγγλικά τους γρήγορα και αποτελεσματικά για να επιτύχουν τους στόχους τους

Ποια είναι τα οφέλη της πιστοποίησης επιπέδου C2; 

Η απόκτηση πιστοποίησης για επάρκεια Αγγλικών Επιπέδου Γ2 είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για τους ενήλικες. Υπάρχουν πολλά οφέλη που έρχονται με την πιστοποίηση C2, ειδικά όταν πρόκειται για την αγορά εργασίας ή την εκπαίδευση.  

Πρώτον, η πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου C2 βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητές σας να βρείτε μια θέση εργασίας που απαιτεί πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Πολλές εταιρείες απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να έχουν ένα ορισμένο επίπεδο επάρκειας σε μια ξένη γλώσσα, και με πιστοποίηση C2, θα ξεχωρίσετε ως υποψήφιοι.  

Δεύτερον, η πιστοποίηση C2 αποτελεί συχνά προϋπόθεση για εισαγωγή σε πανεπιστήμια και μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα. Επομένως, εάν σχεδιάζετε να μεταβείτε στο εξωτερικό και να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε κάποιο πανεπιστήμιο, η απόκτηση πιστοποίησης C2 θα σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες.  

Τέλος, η επίτευξη επιπέδου Αγγλικών Γ2 είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διευρύνετε τις κοινωνικές σχέσεις της προσωπική σας ζωή. Σας επιτρέπει να γνωρίσετε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς, να ταξιδέψετε με ευκολία και να απολαύσετε ξένη λογοτεχνία, μουσική και ταινίες.  

Συμπερασματικά, η πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου C2 είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.  

Το πρόγραμμα Αγγλικών Proficiency Online – FAST TRACK που προσφέρουμε είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την επίτευξη αυτού του στόχου γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Ελπίζουμε να βρήκατε το άρθρο μας ενδιαφέρον και να σας δώσαμε απαντήσεις σε προβληματισμούς που ίσως είχατε σχετικά με το πρόγραμμα Αγγλικών Proficiency Online Fast Track του Κέντρου Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ.  

Εάν ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας σε επίπεδο C2, τότε δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 210 33 04 535 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών.  

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους νέους σας στόχους!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.