ΔΩΡΕΑΝ προπαρασκευαστικά μαθήματα PROFICIENCY MICHIGAN

Proficiency Michigan | Έναρξη δωρεάν Μαθημάτων προετοιμασίας.

Συνεχίζοντας την παράδοση που ακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια ξεκινάμε και φέτος την περίοδο Δωρεάν προπαρασκευαστικών μαθημάτων Proficiency Michigan για ενήλικες. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι εντελώς δωρεάν προκειμένου να βοηθειθούν οι σπουδαστές που είναι καιρό έξω από τη γλώσσα.

Τα μαθήματα Proficiency Michigan θα γίνουν για τα Τμήματα Online & Τάξης.

Για την παρακολούθηση των συγκεκριμένων τμημάτων θα πρέπει ο σπουδαστής να βρίσκεται σε επίπεδο B2 (Lower). Οι έμπειροι καθηγητές μας σε συνδυασμό με τα προγράμματα σπουδών μας φτιαγμένα ειδικά για ενηλίκους σπουδαστές μας οδηγούν στην επιτυχία σε σύντομο χρόνο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα αποτελέσματα των σπουδαστών μας στις εξετάσεις πιστοποίησης Proficiency Michigan είναι εδώ και πολλά χρόνια άνω του 90%.

Για να δείτε λεπτομέρεις σχετικά με τα τμήματα δια ζώσης της κανονικής περιόδου δείτε ΕΔΩ

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα Online τμήματα της κανονικής περιόδου δείτε ΕΔΩ

Για πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προπαρασκευαστικά Μαθήματα Proficiency Michigan μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία του κέντρου στο τηλέφωνο 210 3304 535 ή να μας επισκεφτείτε στο κέντρο της Αθήνας ή μέσω mail.

Υπάρχει δυνατότητα διαδυκτιακού ραντεβού online πληροφόρησης, ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.