Εξετάσεις MSU 12/2021 – Τι πρέπει να ξέρω!

MSU Proficiency

Το κέντρο μας σας παρουσιάζει τις οδηγίες και συμβουλές που ανακοίνωσε το MSU EXAMS σχετικά με τις Εξετάσεις Δεκεμβρίου 2021.  Οι οδηγίες περιλαμβάνουν και υποχρεωτικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Σε περίπτωση που σας γεννηθούν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο μας στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Οδηγίες σχετικά με τις Εξετάσεις MSU Δεκεμβρίου 2021

Η στιγμή για τις εξετάσεις του MSU σχεδόν έφτασε λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από τις ημέρες που θα πρέπει οι σπουδαστές να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα.

Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου την ημέρα της εξέτασης.

Να θυμάσαι 2 βασικά πράγματα για την ημέρα των Γραπτών εξετάσεων

 1. Θα πρέπει 30 λεπτά (μισή ώρα) πριν τις γραπτές εξετάσεις να είσαι στο κέντρο εξετάσεων.
 2. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε συνοδούς στους χώρους των εξεταστικών κέντρων και η παραμονή τους εκεί κατά την διάρκεια των γραπτών εξετάσεων.

Το προσωπικό των εξετάσεων θα βρίσκεται στα κέντρα για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Την ημέρα των Γραπτών Εξετάσεων θα πρέπει να έχεις μαζί σου:

 1. Ταυτότητα ή Διαβατήριο με πρόσφατη φωτογραφία για κάθε έλεγχο (είτε κατά την είσοδο στην αίθουσα εξετάσεων είτε κατά την διάρκεια της εξέτασης)
 2. Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης εντός της περιόδου των 6 μηνών. Εναλλακτικά θα πρέπει να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών). Αν δεν διαθέτεις Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης, θα μπορούσες εναλλακτικά να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών)
 3. Γραφική Ύλη- τουλάχιστον 2 μολύβια ΗΒ2, λευκή γόμα και ξύστρα, τα οποία δεν θα μπορείς να μοιραστείς με συνυποψηφίους σου. Δεν θα δίδονται μολύβια ή άλλη γραφική ύλη από το προσωπικό εξετάσεων στους υποψήφιους. Εδώ να τονίσουμε ότι απαγορεύεται η χρήση στυλό ή Μπλάνκο.
 4. Εμφιαλωμένο νερό (εάν το επιθυμείς)
 5. Η χρήση χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σου στο εκάστοτε εξεταστικό κέντρο. Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας FFP2 / KN95.
 6. Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ενώ απαγορεύονται τα smart watches, σημειώσεις, βιβλία, σακίδια και καφές στην αίθουσα εξετάσεων.

Την ημέρα των Προφορικών Εξετάσεων

Να θυμάσαι 2 βασικά πράγματα για την ημέρα των Γραπτών εξετάσεων

 1. Θα πρέπει 30 λεπτά (μισή ώρα) πριν τις γραπτές εξετάσεις να είσαι στο κέντρο εξετάσεων.
 2. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε συνοδούς στους χώρους των εξεταστικών κέντρων και η παραμονή τους εκεί κατά την διάρκεια των γραπτών εξετάσεων.

Το προσωπικό των εξετάσεων θα βρίσκεται στα κέντρα για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Την ημέρα των εξετάσεων θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα παρακάτω:

 • Ταυτότητα ή Διαβατήριο με πρόσφατη φωτογραφία για κάθε έλεγχο (είτε κατά την είσοδο στην αίθουσα εξετάσεων είτε κατά την διάρκεια της εξέτασης)
 • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης εντός της περιόδου των 6 μηνών. Εναλλακτικά θα πρέπει να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών). Αν δεν διαθέτεις Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης, θα μπορούσες εναλλακτικά να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών)
 • Γραφική Ύλη- τουλάχιστον 2 μολύβια ΗΒ2, λευκή γόμα και ξύστρα, τα οποία δεν θα μπορείς να μοιραστείς με συνυποψηφίους σου. Δεν θα δίδονται μολύβια ή άλλη γραφική ύλη από το προσωπικό εξετάσεων στους υποψήφιους. Εδώ να τονίσουμε ότι απαγορεύεται η χρήση στυλό ή Μπλάνκο.
 • Εμφιαλωμένο νερό (εάν το επιθυμείς)
 • Η χρήση χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σου στο εκάστοτε εξεταστικό κέντρο. Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας FFP2 / KN95.
 • Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ενώ απαγορεύονται τα smart watches, σημειώσεις, βιβλία, σακίδια και καφές στην αίθουσα εξετάσεων.

Τέλος να σε ενημερώσουμε ότι όλο το προσωπικό θα φοράει μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια των εξετάσεων σεβόμενοι όλα να θεσμοθετημένα μέτρα που αφορούν τον καλό εξαερισμό και την απολύμανση των αιθουσών. Η τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων  θα γίνεται σε αποστάσεις που ορίζονται από την τρέχουσα ΚΥΑ τόσο για τις γραπτές όσο και για τις προφορικές εξετάσεις. 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος συνεχίζει την παράδοση των επιτυχιών και εγγυάται την απόκτηση πτυχίου MSU Proficiency ή MSU Lower.

Λειτουργούμε τμήματα Proficiency & Lower αποκλειστικά για ενήλικες, με έμπειρους καθηγητές στην online εκπαίδευση.

 • Η εμπειρία άνω των 20 ετών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποκλεστικά για ενήλικες, μας δίνει την “δύναμη” να προσφέρουμε εγγύηση απόκτησης πτυχίου για το Proficiency.
 • Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες βιβλιογραφίες Αγγλικής γλώσσας από Αγγλικά Πανεπιστήμια και έγκριτους εκδοτικούς οίκους.
 • Στα τμήματα “MSU Proficiency & Lower ”, η ανάλυση όλου του μαθήματος γίνεται ζωντανά με την παρουσία του καθηγητή και όχι μέσω κάποιας video πλατφόρμας (on demand).
 • Όπως ακριβώς πραγματοποιείται και στην φυσική τάξη.
 • Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα, ο σπουδαστής σημειώνει, συζητάει με τον καθηγητή τις απορίες του και στο τέλος του δίνεται η ύλη που θα επεξεργαστεί στο σπίτι.

Όλη η ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Τζανέτος σας εύχεται καλή επιτυχία!

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Υποχρεωτικό Πεδίο

rating fields
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δείτε ακόμα...

MSU LOWER 100% Επιτυχίες στις εξετάσεις Ιουνίου 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αποτελέσματα Εξετάσεων MSU LOWER CELC Ιούνιος 2021.

MSU LOWER CELC Εξετάσεις Ιουνίου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του MSU LOWER CELC που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2021.
Για άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας πέτυχαν ρεκόρ 100%.

Περισσότερα »
Proficiency Celp 95% Επιτυχίες στις εξετάσεις Ιουνίου 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αποτελέσματα Εξετάσεων Proficiency CELP Ιούνιος 2021.

Proficiency Celp – 95% Επιτυχία στις Εξετάσεις Ιουνίου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Proficiency Celp που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2021.
Για άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας πέτυχαν ρεκόρ 95%.

Περισσότερα »
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Proficiency VS Proficiency – η απόλυτη αναμέτρηση

Άρθρο που αναλύει και συγκρίνει τα υπέρ και τα κατά των πτυχίων Proficiency.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ, προσφέρουμε προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών Proficiency σε 8 μήνες.  Τα ωράρια των τμημάτων Proficiency είναι ευέλικτα και πραγματοποιούνται πρωί – μεσημέρι και βράδυ

Περισσότερα »
PROFICIENCY CELP 100% Επιτυχία στις εξετάσεις Μαίου 2021
Αποτελέσματα Εξετάσεων

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021

Proficiency Celp – 100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Μαΐου 2021.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Proficiency Celp που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο 2021.
Γι άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου μας έπιασαν το απόλυτο 100%.

Περισσότερα »