Εξετάσεις MSU 12/2021 – Τι πρέπει να ξέρω!

MSU Proficiency

Το κέντρο μας σας παρουσιάζει τις οδηγίες και συμβουλές που ανακοίνωσε το MSU EXAMS σχετικά με τις Εξετάσεις Δεκεμβρίου 2021.  Οι οδηγίες περιλαμβάνουν και υποχρεωτικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Σε περίπτωση που σας γεννηθούν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο μας στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Οδηγίες σχετικά με τις Εξετάσεις MSU Δεκεμβρίου 2021

Η στιγμή για τις εξετάσεις του MSU σχεδόν έφτασε λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από τις ημέρες που θα πρέπει οι σπουδαστές να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα.

Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου την ημέρα της εξέτασης.

Να θυμάσαι 2 βασικά πράγματα για την ημέρα των Γραπτών εξετάσεων

 1. Θα πρέπει 30 λεπτά (μισή ώρα) πριν τις γραπτές εξετάσεις να είσαι στο κέντρο εξετάσεων.
 2. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε συνοδούς στους χώρους των εξεταστικών κέντρων και η παραμονή τους εκεί κατά την διάρκεια των γραπτών εξετάσεων.

Το προσωπικό των εξετάσεων θα βρίσκεται στα κέντρα για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Την ημέρα των Γραπτών Εξετάσεων θα πρέπει να έχεις μαζί σου:

 1. Ταυτότητα ή Διαβατήριο με πρόσφατη φωτογραφία για κάθε έλεγχο (είτε κατά την είσοδο στην αίθουσα εξετάσεων είτε κατά την διάρκεια της εξέτασης)
 2. Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης εντός της περιόδου των 6 μηνών. Εναλλακτικά θα πρέπει να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών). Αν δεν διαθέτεις Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης, θα μπορούσες εναλλακτικά να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών)
 3. Γραφική Ύλη- τουλάχιστον 2 μολύβια ΗΒ2, λευκή γόμα και ξύστρα, τα οποία δεν θα μπορείς να μοιραστείς με συνυποψηφίους σου. Δεν θα δίδονται μολύβια ή άλλη γραφική ύλη από το προσωπικό εξετάσεων στους υποψήφιους. Εδώ να τονίσουμε ότι απαγορεύεται η χρήση στυλό ή Μπλάνκο.
 4. Εμφιαλωμένο νερό (εάν το επιθυμείς)
 5. Η χρήση χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σου στο εκάστοτε εξεταστικό κέντρο. Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας FFP2 / KN95.
 6. Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ενώ απαγορεύονται τα smart watches, σημειώσεις, βιβλία, σακίδια και καφές στην αίθουσα εξετάσεων.

Την ημέρα των Προφορικών Εξετάσεων

Να θυμάσαι 2 βασικά πράγματα για την ημέρα των Γραπτών εξετάσεων

 1. Θα πρέπει 30 λεπτά (μισή ώρα) πριν τις γραπτές εξετάσεις να είσαι στο κέντρο εξετάσεων.
 2. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε συνοδούς στους χώρους των εξεταστικών κέντρων και η παραμονή τους εκεί κατά την διάρκεια των γραπτών εξετάσεων.

Το προσωπικό των εξετάσεων θα βρίσκεται στα κέντρα για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Την ημέρα των εξετάσεων θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα παρακάτω:

 • Ταυτότητα ή Διαβατήριο με πρόσφατη φωτογραφία για κάθε έλεγχο (είτε κατά την είσοδο στην αίθουσα εξετάσεων είτε κατά την διάρκεια της εξέτασης)
 • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης εντός της περιόδου των 6 μηνών. Εναλλακτικά θα πρέπει να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών). Αν δεν διαθέτεις Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης, θα μπορούσες εναλλακτικά να προσκομίσεις Βεβαίωση Αρνητικού Αποτελέσματος COVID-19 (rapid test ή PCR test 48 ωρών)
 • Γραφική Ύλη- τουλάχιστον 2 μολύβια ΗΒ2, λευκή γόμα και ξύστρα, τα οποία δεν θα μπορείς να μοιραστείς με συνυποψηφίους σου. Δεν θα δίδονται μολύβια ή άλλη γραφική ύλη από το προσωπικό εξετάσεων στους υποψήφιους. Εδώ να τονίσουμε ότι απαγορεύεται η χρήση στυλό ή Μπλάνκο.
 • Εμφιαλωμένο νερό (εάν το επιθυμείς)
 • Η χρήση χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σου στο εκάστοτε εξεταστικό κέντρο. Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας FFP2 / KN95.
 • Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ενώ απαγορεύονται τα smart watches, σημειώσεις, βιβλία, σακίδια και καφές στην αίθουσα εξετάσεων.

Τέλος να σε ενημερώσουμε ότι όλο το προσωπικό θα φοράει μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια των εξετάσεων σεβόμενοι όλα να θεσμοθετημένα μέτρα που αφορούν τον καλό εξαερισμό και την απολύμανση των αιθουσών. Η τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων  θα γίνεται σε αποστάσεις που ορίζονται από την τρέχουσα ΚΥΑ τόσο για τις γραπτές όσο και για τις προφορικές εξετάσεις. 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος συνεχίζει την παράδοση των επιτυχιών και εγγυάται την απόκτηση πτυχίου MSU Proficiency ή MSU Lower.

Λειτουργούμε τμήματα Proficiency & Lower αποκλειστικά για ενήλικες, με έμπειρους καθηγητές στην online εκπαίδευση.

 • Η εμπειρία άνω των 20 ετών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποκλεστικά για ενήλικες, μας δίνει την “δύναμη” να προσφέρουμε εγγύηση απόκτησης πτυχίου για το Proficiency.
 • Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες βιβλιογραφίες Αγγλικής γλώσσας από Αγγλικά Πανεπιστήμια και έγκριτους εκδοτικούς οίκους.
 • Στα τμήματα “MSU Proficiency & Lower ”, η ανάλυση όλου του μαθήματος γίνεται ζωντανά με την παρουσία του καθηγητή και όχι μέσω κάποιας video πλατφόρμας (on demand).
 • Όπως ακριβώς πραγματοποιείται και στην φυσική τάξη.
 • Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα, ο σπουδαστής σημειώνει, συζητάει με τον καθηγητή τις απορίες του και στο τέλος του δίνεται η ύλη που θα επεξεργαστεί στο σπίτι.

Όλη η ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Τζανέτος σας εύχεται καλή επιτυχία!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.