Αποτελέσματα Εξετάσεων MSU LOWER CELC Ιούνιος 2021.

MSU LOWER 100% Επιτυχίες στις εξετάσεις Ιουνίου 2021

Γι άλλη μια φορά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Κέντρου συνεχίζοντας τις υψηλές αποδόσεις στις εξετάσεις MSU LOWER CELC πέτυχαν 100% Επιτυχία. Τα μαθήματα είχαν διάρκεια 8 μηνών και έγιναν αποκλειστικά online

Σας ευχαριστούμε μας κάνατε για άλλη μια φορά υπερήφανους.

Ζήσε κι εσύ το ίδιο συναίσθημα της απόλυτης επιτυχίας!

Το κέντρο μας προσφέρει μαθήματα MSU Lower σε online αλλά και φυσική τάξη. Τα συγκεκριμένα τμήματα είναι διάρκειας 8 μηνών.

Κάλεσε μας στο 210 33 04 535 και πάρε πληροφορίες για το πως μπορείς να συμμετέχεις στην ποιο επιτυχημένη ομάδα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για ενήλικες.

MSU LOWER CELC & Υποτροφία σε όλους τους σπουδαστές μας.

Στους σπουδαστές που εγγράφονται στα συγκεκριμένα τμήματα Proficiency Celp προσφέρουμε υποτροφία για οποιαδήποτε άλλη γλώσσα που διδάσκεται στο κέντρο μας.

MSU LOWER CELC και εγγύηση απόκτησης πτυχίου

Η εμπειρία άνω 20 ετών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποκλεστικά για ενήλικες, μας δίνει την “δύναμη” να προσφέρουμε εγγύηση απόκτησης πτυχίου για το Proficiency.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΖΑΝΕΤΟΣ χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες βιβλιογραφίες Αγγλικής γλώσσας από Αγγλικά Πανεπιστήμια και έγκριτους εκδοτικούς οίκους.

Στα τμήματα “MSU LOWER CELC ”, η ανάλυση όλου του μαθήματος γίνεται ζωντανά με την παρουσία του καθηγητή και όχι μέσω κάποιας video πλατφόρμας (on demand). 

Όπως ακριβώς πραγματοποιείται και στην φυσική τάξη.

Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα, ο σπουδαστής σημειώνει, συζητάει με τον καθηγητή τις απορίες του και στο τέλος του δίνεται η ύλη που θα επεξεργαστεί στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα θα βρείτε ΕΔΩ για ΤΜΗΜΑΤΑ ONLINE ή ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.