Επιλέγω κέντρο ξένων γλωσσών για Τμήματα Γαλλικών Online

Καλοκαιρινά τμήματα γαλλικών Online για ενήλικες | Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος

Τα γαλλικά ομολογούμενος είναι μία γλώσσα που προτιμούν πολλοί ενήλικες ως δεύτερη επιλογή. Μαζί με τα Ισπανικά κατέχουν τις δύο επόμενες επιλογές μετά τα Αγγλικά.

Όλο και περισσότερος ενήλικος κόσμος επιλέγει τα Γαλλικά. H Γαλλική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες και είναι παρούσα στις 5 ηπείρους.

Καθημερινά περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα γαλλικά και κατά συνέπεια η γαλλική γλώσσα βρίσκεται ανάμεσα στις γλώσσες που ομιλούνε περισσότερο στον κόσμο.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι η επιλογή της Γαλλικής είναι μια επιλογή που σίγουρα έχει να σου προσφέρει αρκετά.

Ας μπούμε όμως στην ουσία του θέματος και ας δούμε ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις για να επιλέξεις σωστά.

Η επιλογή ενός κέντρου για την εκμάθηση Γαλλικών Online σε τμήματα ενηλίκων ίσως σε προβληματίζει λίγο.  Όντως, είναι μια σοβαρή απόφαση, καθώς επηρεάζει άμεσα το μέλλον σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Συνέχισε την ανάγνωση και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Για να επιλέξει κάποιος ένα κέντρο χρειάζονται πέντε (5) βασικά βήματα, που χρειάζεται να ακολουθήσεις και είναι τα παρακάτω

1. Επίλεξε ένα κέντρο με καλή φήμη

Μπορείς να κάνεις την έρευνά σου διαδικτυακά και να βρεις αξιόπιστες αξιολογήσεις από άλλους σπουδαστές που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα στο κέντρο ξένων γλωσσών που επιθυμείς να εγγραφείς.

Τμήματα γαλλικών online για ενήλικες

2. Εξέτασε προσεκτικά το πρόγραμμα διδασκαλίας

Επίλεξε το κέντρο εκείνο που προσφέρει προγράμματα διδασκαλίας που ταιριάζουν με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Μπορείς να ρωτήσεις για τα επίπεδα δυσκολίας, τον αριθμό των σπουδαστών ανά τάξη (βασικό θέμα αυτό) και τον αριθμό των ωρών της διδασκαλίας.

3. Ζήτησε να μάθεις τον τρόπο που γίνεται το μάθημα

Επίλεξε το κέντρο εκείνο που δεν συμμετέχουν και σπουδαστές οι οποίοι παρακολουθούν από αίθουσα του φροντιστηρίου.  Σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι οι σπουδαστές που βρίσκονται εντός του κέντρου έχουν το πλεονέκτημα της δια ζώσης επαφής με τον καθηγητή.  Οπότε θα είσαι σε μια θέση που απλά θα παρακολουθείς αντί να συμμετέχεις ενεργά.  Εδώ λοιπόν θέλει προσοχή!

4. Επίλεξε ένα κέντρο με έμπειρους εκπαιδευτές της Γαλλικής Γλώσσας

Οι καθηγητές θα πρέπει να έχουν εξειδίκευση και εμπειρία στη διδασκαλία γαλλικών για ενήλικες, και ειδικά όταν η εκπαίδευση γίνεται online, τότε θα πρέπει να έχουν πολύ καλή εξοικείωση και με αυτό το τομέα.

5. Ερεύνησε τα benefits που σου παρέχουν

Εδώ λοιπόν είναι άλλο ένα σημείο που θα πρέπει να δώσεις βάρος.  Τα προνόμια που θα έχεις αν γραφτείς στο ένα ή στο άλλο κέντρο ξένων γλωσσών. 

Ας δούμε τι είναι αυτά τα προνόμια και σε τι μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.  Πρώτο απ’ όλα θα πρέπει να μάθεις αν σου παρέχουν εγγύηση σπουδών.  Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, καθώς οι ενήλικες δεν έχουμε μόνη ασχολία τα μαθήματα της ξένης γλώσσας, αλλά πληθώρα κι άλλων υποχρεώσεων που ελαττώνει κατά πολύ το χρόνο μελέτης.

Τι γίνεται λοιπόν σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να περάσεις στις εξετάσεις;  Τι θέση έχει εκεί το φροντιστήριο;

Το κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες που επιλέγεις, αυτή την παροχή θα πρέπει να στην διαθέτει.  Είναι κάτι για το οποίο, το φροντιστήριο,  κρίνεται σχετικά με την εμπειρία στο χώρο της Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ενηλίκων.

Ένα λοιπόν είναι η εγγύηση σπουδών

Ένα άλλο που πολλοί σπουδαστές προσέχουν, και πρέπει να το έχουν κατά νου, είναι η υποτροφία.  Ναι ακριβώς αυτό!

Για να το πούμε ποιο απλά, όταν επιλέγεις ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες, πρέπει η διοίκηση να σου αναγνωρίζει τουλάχιστον ότι τους επέλεξες.  Ότι τους εμπιστεύθηκες και αφήνεις πάνω τους ένα κομμάτι του εαυτού σου.

Εκείνοι λοιπόν θα πρέπει λογικά να σε βοηθήσουν να πάρεις όσο το δυνατό περισσότερη γνώση, χωρίς αυτή να σου κοστίσει μια περιουσία.

Εδώ λοιπόν έρχεται το καλό φροντιστήριο που αν μη τι άλλο προσέχει και προσπαθεί να έχει πάντα τους σπουδαστές του ευχαριστημένους. 

Στο κάτω κάτω αν ο σπουδαστής είναι ευχαριστημένος, και σε αυτό το σημείο, τότε το σίγουρο είναι ότι θα του κάνει μια σύσταση ενός γνωστού ή θα του γράψει μια θετική γνώμη στο διαδίκτυο.

Το δεύτερο λοιπόν προνόμιο είναι η υποτροφία.

Συμπέρασμα

5 είναι τα σημεία που πρέπει να δείξεις προσοχή. 

  1. Καλή φήμη
  2. Πρόγραμμα διδασκαλίας
  3. Τρόπος μαθήματος
  4. Έμπειροι καθηγητές
  5. Benefits

Μια καλή αρχή έχει και ένα χαρούμενο τέλος. Για να αισθάνεσαι σιγουριά ολοκλήρωσε τα βήματα και δώσε στον εαυτό σου την χαρά του ταξιδιού στον ωκεανό της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Μάθε για εμάς

Στο κέντρο μας για τα τμήματα Γαλλικών για Ενήλικες Online, θα σου εγγυηθούμε όλα τα παραπάνω και φυσικά τη σιγουριά των 23 ετών εμπειρίας. 

Οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και είναι όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίων.

Τα προγράμματα των Γαλλικών Online προσαρμόζονται για τις ανάγκες των ενήλικων σπουδαστών μας, με τμήματα πρωινά, απογευματινά ή βραδινά.

Οι τιμές μας εξακολουθούν να είναι προσιτές, και οι διευκολύνσεις πληρωμής εφικτές.  Όλα μας τα προγράμματα έχουν την δυνατότητα δόσεων ακόμα και χωρίς κάρτα.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τις όποιες απορίες σας.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 210 3304 535 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.  Οι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν άμεσα για τα τμήματα γαλλικών για ενήλικες Online που διαθέτουν ανοικτές θέσεις την συγκεκριμένη στιγμή.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι νέα τμήματα Γαλλικών για Ενήλικες θα λειτουργήσουν τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου 2023.

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις την διαφορά, δες τις κριτικές που μας έδωσαν σπουδαστές μας και επίλεξε το κέντρο μας.

Τέλος, για να έχεις μια ποιο λεπτομερή εικόνα δες τα προγράμματα και τις παροχές μας για τα τμήματα γαλλικών Online για ενήλικες.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σου

Η ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Τζανέτος

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.