Νέα Χειμερινά Τμήματα Γερμανικών Online για Ενήλικες

Νέα χειμερινά τμήματα Γερμανικών για ενήλικες online. Έναρξη 7 Φεβρουαρίου 2024. Δείτε διαθεσιμότητες και τιμές

Έναρξη στις 7 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος

Το Κέντρο μας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη νέων χειμερινών τμημάτων γερμανικών online για ενήλικες, που θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά live, ξεκινώντας από στις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Προγράμματα Σπουδών Γερμανικών Online Α1 – Β1:

Επίπεδο A1 – Αρχάριοι:

Εισαγωγή στην ορολογία και τις βασικές δομές της γερμανικής γλώσσας.

Κατανόηση και παραγωγή απλών προτάσεων και κειμένων.

Επίπεδο A2 – Αρχάριοι Στην Επικοινωνία:

Ενίσχυση της επικοινωνιακής ικανότητας.

Επέκταση του λεξιλογίου και εξάσκηση σε καθημερινές καταστάσεις.

Επίπεδο B1 – Προχωρημένοι:

Ανάπτυξη σε πιο περίπλοκες δομές και θέματα.

Προετοιμασία για την πιστοποίηση επιπέδου B1.

Πτυχίο γερμανικής γλώσσας online - Goethe

Ειδικά Χαρακτηριστικά των Προγραμμάτων:

Πιστοποίηση στο Επίπεδο B1 σε 11 Μήνες: Στο τέλος του προγράμματος, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν και να λάβουν πιστοποίηση στο επίπεδο B1.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος με πολυετή εμπειρία στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας για ενήλικες μέσω διαδικτύου, παρέχει μια ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ

  1. Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό: Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας μέσω διαδικτύου. Εξασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές μας μαθαίνουν αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς κενά.
  2. Ευελιξία με τη Διαδικτυακή Μάθηση: Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα από οποιοδήποτε τόπο ανά την υφήλιο, χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή μία φορητή συσκευή. Αυτή η ευελιξία ταιριάζει στα πολυάσχολα προγράμματα των ενηλίκων.
  3. Εξατομικευμένο Μάθημα: Κάθε σπουδαστής απολαμβάνει ατομικής προσοχής από τον καθηγητή, επιτρέποντας την εξέλιξη σύμφωνα με τις ανάγκες τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.
  4. Εγγύηση Σπουδών: Μέσω εξειδικευμένης υποστήριξης, εξασφαλίζουμε ότι κάθε σπουδαστής προχωρά με επιτυχία προς τον στόχο του.
  5. Πιστοποίηση Επιπέδου B1 σε 11 Μήνες: Το πρόγραμμά μας επιτρέπει στους σπουδαστές να εξεταστούν και να λάβουν πιστοποίηση στο επίπεδο B1 στο τέλος του προγράμματος.
  6. Υποτροφία 2ης Ξένης Γλώσσας: Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα μπορούν να λάβουν υποτροφία για την εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.

Επιλέξτε τα νέα χειμερινά τμήματα γερμανικών για ενήλικες online στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζανέτος και ξεκινήστε ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι που συνδυάζει την ποιότητα με την ευελιξία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόκτηση πιστοποιημένων δεξιοτήτων γερμανικής γλώσσας.

Η πιστοποίηση αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ.

Δείτε τις τιμές των νέων τμημάτων Γερμανικών online για Ενήλικες ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3304 535 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Ενημερωθείτε για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας με αποτελεσματικά και διασκεδαστικά μαθήματα, αφήνοντας πίσω σας το χειμερινό κρύο με ένα νέο εκπαιδευτικό ταξίδι!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

LOWER PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

LOWER PLACEMENT TEST

Click Here

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!

PROFICIENCY PLACEMENT TEST

Click Here

Ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές μας, που μας χαρίζουν σταθερά κάθε χρόνο  ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις του MICHIGAN PROFICIENCY και ECPE – MSU, σε χρόνο ρεκόρ (8μηνη προετοιμασία), χωρίς αποκλεισμούς και παρατάσεις σπουδών!!

ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE

ΓΑΛΛΙΚΑ ONLINE

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE

ΙΤΑΛΙΚΑ ONLINE

Δείτε ακόμα...

Γερμανικά για ενήλικες - Τζανέτος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα Γερμανικών  Online για ενήλικες  Ιούνιος 2024

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για ενήλικες ΤΖΑΝΕΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη νέων καλοκαιρινών τμημάτων Γερμανικών για ενήλικες! Πληροφορίες Τμημάτων Γερμανικά Μαθήματα Online | Επίπεδο: Α1 –

Περισσότερα »
καλοκαιρινά τμηματα Γαλλικών online για ενήλικες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Εκπαιδευτική Αξία της Επίσκεψης Στο Παρίσι Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων

Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική ευκαιρία για τους αθλητές, αλλά και μια μοναδική περίσταση για τους εκπαιδευόμενους

Περισσότερα »
Τα 85 τμηματα πανεπιστημίων που χορηγούν απευθείας μεταπτυχιακό τίτλο | Η ενημέρωσή σου σε όλα τα θέματα που σε αφορούν | Τζανέτος Κέντρο ξένων γλωσσών Ενηλίκων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

85 Τμήματα ΑΕΙ θα χορηγούν απευθείας τίτλο master στους αποφοίτους

85 Τμήματα 16 ελληνικών Πανεπιστημίων χορηγείται απευθείας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους προπτυχιακούς αποφοίτους και στην αντίστοιχη ειδικότητα κι όχι προπτυχιακός τίτλος. Ο Νόμος για τα

Περισσότερα »

Επικοινωνία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email

info [at] tzanetos.eu

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 Τζωρτζ 26 Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τ.Κ. 106 82.